3yk yulaf
1yk kakao tozu
1yk pekmez
Missss gibi oluyor
50 gr ye yeter
Sporcusunuz anladığım kadarıyla, spordan önce yenir mi peki?
Teşekkür ederimm🖤
Cevap
5Cevap
Sakın yoğurtla yeme millet der yoğurtla iyi olur diyede kusarsın sıcak sütle belki yersin ama bir anlamı kalacağını pek sanmam
Sıcak sütle neden bir anlami kalmaz? Ve ben yoğurtla yemeyi çok seviyorum. Yulaf+pul biber+ yoğurt+ceviz çok güzel oluyor
Süt yağlı oluyor ya senin denedigini ben denemedim ama yulaftann fena sogdum kendimi güvercin gibi hissettim
Benim denediğimi denersen çokk beğenirsin ayni yulaf gibi
Bana yapsana direk sen
Ya tamamen sana kalmış bu şekilde yavaş kilo verirsin bence 1300 kolori çok geldi bana
Kilo koruma için almam gereken kalori 2100 ve en fazla 500 altında almam gerekirken ben 800 altında alıyorum. Daha fazla altına inersem sağlıksız olmaz mı
Bilgi yanlışın var ablacım sen olayı yanlış anlamışsın sana ögretebilirim istersen
Nerde bilgi yanlısı var doğru söylüyor maximum 500 kalori altına alması lazım fazlası hormonlarda zarar kemiklere bile zarar bilimsel araştırmaları var vücut fonksiyonları mi bozulsun 500 e yavaş kilo verir demişsin de zaten önemli olan bir anda değil ki yavaş yavaş forma girerek sağlı kilo vermesi
Gülüyorum gerçekten size bu kadar cahil olmayın
@BurakYgt18 teşekkür ederim görüşün için, arkadaş beni öldürmeye çalışıyor sanırım çok da takılma bırak cahilliğimize gülsün
Arkadaşlar kilo verme olayı şöyledir size soyliyim google. com a hemen yazabilirsiniz senin kalori açığı çıkartman lazım yani atıyorum sen 1500 kalori besin aldın 1 günde senin bir günde 1500 den fazla kalori yakman lazım ki yağ yakabilesin yani 2000 kalori falan yakman lazım yaklaşık atıyorum 1500 kalori yedin 1500 kalori yakarsan kilo almazsın vermezsin 1200 kalori yaktın diyelim 300 kalori kilo alırsınız mantık bu kadar basit teşekürler
Kankam sen manyak mısın? Bazal metabolizma varlığından haberin var mı? Bazal Metabolizmam 0 aktivitesiz 1300 benim yani 1300 kalori tüketerek kolumu bile kıpırdatmazsam kilomu korurum. Aktiviteye göre bazal metabolizma artar ve öyle olunca da benimki 2100 oluyor. Günlük spordan 500 kalori yakıyorum, 800 de bazal metabolizmadan yani günlük 1300 ekstra kalori yakıyorum haftalık yaklaşık 1 kilo verebiliyorum böyle. Daha fazla kalori açığı oluşturulursa vücut kıtlığa girer, böbrek ve bağırsaklarda sorun çıkmaya başlar. Daha fazla açıklama istiyorsan da yuh yani:)
Nen bişey demiyorum ki onları da hesaplayacaksın işte bazal metabolizma yı nasil hesapladın
Formülü var fakat diyetisyen eşliğinde daha doğru hesaplanır
Formül ne
Kardeşim araştırdın mi hiç bişey yaptın mı insanlar bilgi veriyor bize bilgi bile sunmadan cahil diyosun deki bu yanlış böyle böyle de anlat inanalim bi bokta söylemiyorsun sadece boş konuşuyorsun. 3 yıldır fitness yapiyorum kac tane makale okudum araştırdim kardeşim kardeşim konuşma
66,5 + (13,75 x kilo) + (5,03 x boy) – (6,75 x yaş) erkekler için
1845 çıktı benim
😄😄 aman aman sakin iki kasiktan fazla yeme bu sorumu ya
yulafı hayvanlar yemiyor muydu
doyana kadar
Ahahahah oldu abi ben bi 10 kilo alayım o zaman
Bence yenmememli ama ben bilmem
Tam kararında
3 kaşık yulafı su ile kaynatıp 1yk kakao tozu 1yk pekmez koyuyorum fakat 200 kaloriyi bile zorluyor bu öğün, en az 650 olması lazım:(
Diyetisyene gitsen
Diyetisyenle kilo almış biri olarak diyetisyen fobim var
Anladım o zaman spor koçlarına sorsan daha iyi olur
Ben yardım edebilirim
Pekmez ekleme kalori artışı olur
Merhaba,
Yulaf ezmesi, değirmende öğütülmüş, çelikten kesilmiş veya haddelenmiş, kabuklu yulaf tanelerinden yapılan bir tahıl ezmesi türüdür. Buğdaygiller familyasının bir üyesidir. Yüzyıllardır biliniyor ve kullanılıyor olsa dahi son zamanlarda zayıflama diyetlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir ve oldukça da popülerleşmiştir.
Yulaf hakkında söylenenler doğru mu, yulaf tüketimi sağlıklı mı ve kilo vermeye yardımcı mı sorularınıza cevap vermek isterim.
Yulaf ezmesi içerisinde, demir, magnezyum, çinko, folat, fosfor, B-1 ve B-5 vitaminlerini içermektedir. Yulaf ezmeleri; lif, vitamin, mineral ve antioksidan kaynağıdır. 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi ortalama olarak 30-35 kcaldir. Ortalama 8 yemek kaşığı yulaf ezmesi yetişkin bireylerin günlük protein ihtiyacının %20’sini karşılar.
Bir öğün tüketebileceğiniz, antioksidan deposu, tokluk süresini uzatan bir tarifi paylaşmak istiyorum.
Yulaf ezmesini kısık ateşte süt ile lapa olana kadar pişiriyoruz. Lapa haline geldikten sonra biraz dinlendirip geri kalan malzemeler ile üstünü süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Sevgiler.