Sabahtan beri sürekli şekerim düşüyor, ne meyve fayda ediyor ne de çikolata. Aşırı terleme, titreme ve mide bulantısına dönüşüyor. Lütfen bilgisi olanlar yorum yapsın.
Acile gidiyoruz kardeşim böylesi durumlarda, şeker düşüp çıkması sıklıkla olabilecek bir durum. Aç kalırsın düşer, fazla enerji harcarsın düşer vs. Ama böyle uzun süreli olduğu zaman aklına pankreas ile ilgili bir sorun olabileceğini düşünmek lazım. Belki pankreasın görevini engelleyecek bir şeyler oluyordur. Yerinde olsam buradan sormam, bir acile gidip iki test ile kesin sonuç almak daha doğru.
Açta değilim tok karnına oluyor bu durum. Yemek sonrası meyve tüketiyorum, belki dengeler diye fakat yine aynı yere dönüyor. Az önce tansiyonu ölçtüm 18/12 çıktı, 4 defa tekrarladı ölçemedi. Emin değilim tansiyon aletinin düzgün çalıştığından. Sıcağın etkisinden diye düşünüyorum, çok sıklıkla bu durumu yaşamıyorum.
Çok fazla sıcak, ama bu tür durumlarda gidip bir doktora görünmek iyidir. Bir şeyin belirtisidir belki, önemsemediğin için daha kötü şeylere sebep olur ki 18 tansiyon diyorsun küçümsenecek bir sayı olmadığını çok net söyleyebilirim.
En İyi Cevaplar