az da olsa herhangi bir saat dilimi belirleme ama atıyorum bir saat sonra 5 mekik 3 saat sonra tekrardan 5 mekik, 4 saat sonra biraz artır 7 mekik olsun. gençen Gs fizyoterapist ile tanıştım bende sordum. o da aynen gün içerrisinde belirli saatler uymadan sık sık mekik çek dedi.
Bol bol yürüyüş yapmalısınız ekmek sadece sabah yenmeli akşam yemeği abartilmamali ve geç yenmemeli imkan var ise spor salonuna gidip orada spor yapılmalı, Şekerli gazlı içeceklerden kesinlikle uzak durulmali, Limon ada çayı sebze meyve yenmeli, Sorunun cevabı ara vermeden yürüyüş yapılmalı derim naçizane
Koşman gerekiyor ya. Koşu şart. Tamam yürüyüşte kalori yaktırıyor ama koşu kadar değil. Bir de koşunun üstüne plank yaparsan kısa sürede kurtulursun göbekten
Bak sana çok kıyak bir taktik vereyim. Yere yat ellerini başının altına al ve tavana bak. ayaklarını zeminden 5-10 cm kadar ayır ve sabit durmaya çalış. en azından 2 dk yapabilmelisin, çok yararlıdır düzenli yapsan hemen incelir belin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya hareketi tam olarak anlayamadım ismi ya da videosu var mı
yok ne yazik ki. ya yat yere işte hildiğin uzan sırt üstü. ellerin başının altında olacak, sonra topuklarını 5 10 cm kaldırıp sabit duracaksın bu kadar
detaylı anlatmam gerek uygun olunca sesli anlatayım. söyliceklerimden en ufak bir parcayı bile eksik etmemen gerek , bir tek egzersiz yetmiyor mikrobesin öğelerinden birinin bile eksikliği kilo vermeye engel. göbek cok belli olmuyor cok yag var mı göbek kısmında?
Spor herşeyin ilacıdır bu konuda. Gerçekten harika bir vücudun var bunu fırsata çevir boyun çok küçük görünmüyor. Tek ihtiyacın olan biraz kalça büyümesi azıcık bel incelmesi. Tenin de beyaz zaten göğüslere hiç problem yok. Herhangi konuda kendini kasmana üzmene de gerek yok şu an çok iyisin ama dediklerim olursa çok daha iyi olur.
Boyotu: Basen ve kalçaların büyümesinde diosjenin önemi büyüktür. Boyotunun içerisinde diosjenin ve buna ilaveten mineral ile vitaminler bulunur.
Çemen Otu Tohumu: Sıcak suda demleyip iç. Kinoa aynı şekilde birde bir. Yumurta suda ya da yağda tüket. Boy otu aynı şekilde aşırı derecede kalça yapar onun dışında Barbunya, kuru fasulye, nohut, çökelek peyniri, tavuk göğsü de fazla kalça yapar. 😊