şu türkiyede sorsan herkes zeki iq patlaması yaşıyor, önce olmayan fake bir salgınla aşıyla kandırılıyorlar sonrasında da küreselcilerin uyduruk yeni varyantlarına kanıyorlar şeytanın yalanı ve bahaneleri biter mi :D yeterli testten geçmemesine ragmen aşılananlar yarın hava sogudugunda immün zayıflamasıyla geberdiklerinde aaa bak bak yeni varyant virüs yayıldı aşı bulara karşı korumadı ve ölüm attı dedirtcekler, bugün deltası cıktı yarın delta x pro'su bilmem nyi çıkar. kendi elleriyle aşılanan aptalları ikna ve manipüle etmek bu kadar kolay :D Allah kimseden aklını almasın, kendini zeki sanıp aptal oldugundan habersiz yaşamak çok acı.
Umrumda bile değil artık virüs mirüs evdeki bütün maskeleri çöpe attım sokağa maskesiz çıkıyorum artık, marketler vs de maskesiz almaya başladı zaten. Artık gına geldi ne olacaksa olsun öleceksem ölim umrumda değil
Evet her geçen gün virüsün her türevi korkutuyor beni. Zaten hastalık geçirmiş insanım ileride neler çıkacak kim bilir başıma iyice canım sıkılıyor bu virüse.
Güya aşı olmayanlar delta varyantı taşıyormuş zaten aşı yeni çıktı ne saçma geliyor bana zaten aşı olanda virüs oluyo diyonuz ne saçmalıyonuz ya iyice aşı olasım gelmiyor. Büyükte konuşmayım virüs mirüs olurum allah muhafaza
şu türkiyede sorsan herkes zeki iq patlaması yaşıyor, önce olmayan fake bir salgınla aşıyla kandırılıyorlar sonrasında da küreselcilerin uyduruk yeni varyantlarına kanıyorlar şeytanın yalanı ve bahaneleri biter mi :D yeterli testten geçmemesine ragmen aşılananlar yarın hava sogudugunda immün zayıflamasıyla geberdiklerinde aaa bak bak yeni varyant virüs yayıldı aşı bulara karşı korumadı ve ölüm attı dedirtcekler, bugün deltası cıktı yarın delta x pro'su bilmem nyi çıkar. kendi elleriyle aşılanan aptalları ikna ve manipüle etmek bu kadar kolay :D Allah kimseden aklını almasın, kendini zeki sanıp aptal oldugundan habersiz yaşamak çok acı.
@gamzelimi şu türkiyede sorsan herkes zeki iq patlaması yaşıyor, önce olmayan fake bir salgınla aşıyla kandırılıyorlar sonrasında da küreselcilerin uyduruk yeni varyantlarına kanıyorlar şeytanın yalanı ve bahaneleri biter mi :D yeterli testten geçmemesine ragmen aşılananlar yarın hava sogudugunda immün zayıflamasıyla geberdiklerinde aaa bak bak yeni varyant virüs yayıldı aşı bulara karşı korumadı ve ölüm attı dedirtcekler, bugün deltası cıktı yarın delta x pro'su bilmem nyi çıkar. kendi elleriyle aşılanan aptalları ikna ve manipüle etmek bu kadar kolay :D Allah kimseden aklını almasın, kendini zeki sanıp aptal oldugundan habersiz yaşamak çok acı.
O kadarı için bişey diyemem salgın gerçek virüs var. Aşı konusunda zorunlu değil yapmak isteyen yapar. Ama yapan yapmayana ölsün felan demesi doğru değil
Gerçekte Resimlendirilmemiş virüste uydurma bir terim olan varyanta da inanmıyorum. tamamı ile emperyalist bir oyun m RNA nın açılımı DNA ile ilgili zaten.