Çok fazla yemek yiyorum ve bu fazla sorunlara yol açıyor özellikle de sağlık konusunda bu yüzden yemekten nasıl nefret edebilirim veya igrenebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Not : Biliyorum bu sağlıklı değil.
Not : Biliyorum bu sağlıklı değil.
İstediğin şey buysa yemek çok güzel olsa bile ona bakınca kustuğunu düşün damağını kamaştırdığını irkildiğini aklına getir
Ama benim tavsiyem aralıklı oruç yapmandir bir çok çeşidi var ama 6 saat boyunca istediğin her şeyi yiyerek kilo verebilirsin bu saatlerin dışında şekersiz çay, kahve ve su sınırsız. Bu yöntemle kilo verenler var ve sağlıksız da değil çünkü mide epey bir boş kalıyor ve enerji harcamadan dinleniyor sen de rahatlarsın böyle bi denemeni isterim bakarsan
Bunu da denedim ama olmadı neden bilmiyorum son çözüm olarak zaten bunu kullanıyorum...
Hmm kan değerlerine baktın dimi şeker vs var mı canım
Beni buluyosun sonra ben sana soruyorm en sevdiğin yemekleri sende bir liste olusturuyosun daha sonra ben o yiyecekleri fazla porsiyonlarda kusana kadar sana yediriyorum sonra sen patlama derecesine gelince duruyoruz sende bir daha bu yiyeceklerden tiksinip yemiyosun bu kadar basit nokta.
Mantıklı hshsh
Tabi mantikli ne zmn uyguluyoruz kdnfkf
Cevap
2Cevap
Yemeğine fare zehiri ekle
İnsülin direnci baktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?