Kızlar deneyip de yararını gören var mı?
soğuk su selülitlere iyi geliyomuş diye duydum, sizde duydunuz mu, duyupda uygulayan var mı
soğuk su selülitlere iyi geliyomuş diye duydum, sizde duydunuz mu, duyupda uygulayan var mı
selülüt bacak kasları haraket etmeyen kadınlarda olur bacaklarınızı yorun oturduğunuz yerde bile bacaklarınızı sağa sola hareket ettirinki faydası olsun.soğuk suya gelince o anlık bir gerdirme olur kalıcılığı yoktur geçicide olsa yaparım dersen soğuk suya bir miktar limon ve bir çay kaşığı bal ekleyipde yaparsan daha çok gerilir.
ben saça uyguluyorum soğuk su daha fazla oksijen ve nem tutuyor belki faydası ondandır
badem yağı iyi geliyor
Cevap
0Cevap
iyi geliyor eğer pes etmeden uzun süre oraya masaj yapıp sıkılaştırma hareketleri de yaparsan (bisiklete de binebilirsin) kesin çözzüm oluyo. ben profesyonel dançı olduğum için ben de olması imkansız mesela sürekli hareket ediyorum :)
aaa evet bende duymştum genelde yazın yapıyodm kan dolaşımını hızlandırıyor diye bliyorm
selülit masajı yap zor değil
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar