Sünnet = çocuk istismarı?

Bu soruyu kızlar taraflı yerlerden araştırıp ay sünnet yararlı dedi için yazıyorum (bencem çalışmadı) sünnet neden zararlı yerine yararlarını araştırıyorsunuz bu bir hata Google nabza göre serbest verir afrikada kadın sünnetinin yararını arasanız yararlı der çünkü taraflı yerlerden araştırıyorsunuz lütfen beni dinleyin hanfendiler beyefendiler hani bu çocuk istismarı değil mi? Buna kimse karşı çıkmaz bakın o yarar denen seyler afrikada kesin olmayan sekilde testedildi ve kanser riski olayı da saçmalık o zaman kadınların gögüşünü keselim kanser zliğolabilir heryer keselim, idrar yolu enfeksiyonu konuşunda çocuğunuza temizliği öğretin kız çocuklarını sünnet etmek yerine temzliğ öğretiyoruz ha o kirli dediniz sıvı mikroplara karşı savunma bu temizliği hayvanlar bile yapabiliyor bakın sünnetin zararlarını siz deneyimle ediniz için anlamıyor sunuz ama söylenen zararlar gerçek zararları anlatan tarafsız yerlerin ismini yazıyorum, Wikipedia, eksi sözlük sünnet, evrim ağacı, (simdi diyeceğim youtube de) Diamond tema sünnetin zararları, sünnetin zararları
Sünnet = çocuk istismarı?