ben bayadır beri kötüyüm sinir krizleri panik atak vs seyler vae ilk defa gidecegim sizce hangisine gideyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ilk olarak psikoloğa git eğer gerekli görürse seni psikiyatriste yönlendirir zaten
ama psikoloğa gitmeyi bırakma
ilk psikologa gitmelisin. bakti ki durumun daha agir, o seni yonlendirir zaten
sag olun cok ❤❤
rica ederimm 💖💖
Psikologa git önce zaten o sendeki sıkıntının ruhsal değil de fiziksel bir durumdan kaynaklandığını fark edince psikiyatri ye sevk ediyor
anladim cok teşekkürler
Rica ederim
Psikolog bı işe yaramaz. Direk psikiyatri ilaç tedavisi.
hahahah yok ya ilaclarla kafayi yiyeyim demk hissizlesip
Niye kafayı yiyesin. Psikologa gideceğine bı arkadasinla konuş aynı hesap, faydası yok onların. Yıllardır ilaç kullanıyorum. Rahatım.
sicile isler mi is bukma konusunda falan
Hiç bir şey olmaz. Polis, asker olmadığın sürece diğer hiç bir işte sıkıntı çıkmaz. Sağlığın daha önemli, gerisini düşünme.
memur atamalarında sıkıntı olir diye korkuyorum
Hergün mü panik atak geçiriyon
heeee noldu bi sorun mu var
Ananın a m ı var o r o s p u Çok yaşa ya
G e b e r yaa
seni cok mu becerdiler ne bu tantana
karşıma çıkma seni annenle ust uste koyarim
Sen git cinlerinle ugraş onları üst üste koy
Panik atakmış cinler seni hergün üst üste koyuya haberin yok 😂😂
sen bi rehabilitasyona zeka geriligin var tedavi ol tatlim
yarım akıllı 😂😂
Sanıyorsun ki geçecek değil mi üzgünüm geçmiyor ama hergünün böyle olacak
ezik yarim akilli 😂😂😂😂
Ben rehebilatasyona güderim sen bi cinci hocaya git ama 😂😂😂
Geçmediğini görünce kim ezik yarım akıllı göreceksin
Gerçekten acıyorum ya sana ne kadar cahil ve yarim akillisin ki sizin gibiler turkiyenin IQ seviyesini düşürüyor Allahin köylüsü 😂
sen bi tel no nu versene burdan ahkâm kesmeyi biliyorsun verde bi aklini basina getireyim belki beynindeki nöronlar normale dönerde akillanirsin 😂😂😂😂😂
Seni kocan ger gun dovuyor heralde ya da evde kaldin azginliktan galiba hahahahahayytttt
Sen hergün atak geçirde akıllan yarım akıllı seni kullan bakalım ilaçlarını geçmeyince gelip buralarda ağlama işaçlar etki etmiyor diye cinli kadın seni 😂😂
Sen şimdi falda baktırırsın 😂
kadin derken ben daha 18 yasindayim cinle alakasi yok panik atak neden olusur duye hi arastir bu kadar cahil kalma o kadar eziksin ki ne dedigini bilmiyorsun sen git kendi anan bak evde kalmis koca kari ya da ger gun kocandan dayak yiyorsun ezik hahahaba
bi telefon numaranu versene burdan ahkam kesmek olmuyor tatlim ver de bi akillini basina getireyim özürlü seni hahahaahah yarim akilli koca kari evde kalmis azgin hahahaha
BARİ ANONİMDEN YAZMA KOCA KARI KORKAK YARIM AKILLI
Canım daha 22 yasındayım be grçirdiğin rahatszlığın aynısını geçirdiğim zamanlar baya bi araştrma yapmıştım ney neyden kaynaklanıyor hepsinin bilincindeyim
Senin gibi yarım akilli bir insancigin idrak edememesi çok normal aklinizi iyi seylerde kullanin tabi akil edebiliyorsan bence edemiyorsun ve yorum yapma ezik gibi görünüyorsun benden sana tavsiye iyo günler dilerimm...
Cinli kadın iyi günler 😂😂
hoşçakal özürlü cahil
Ya kızım bak işine git cinlerinle ugraş bana ağız yapma burda özürlü duruyorsun koduğumun şizofreni
hahahahaah ayyy sen cok ugrasmissin belli onceden gecirdigin tecrubelerine dayanarak yazik gerçekten akil gerek ama malesef sende yok :)))
sana diyorum ver telefon numarani çalışmayan nöronlarını çalıştırayim özürlü
Aklin yok fikrin de git aciyorum seni gibi insanlara cahil
anonim olarak yazmasan keske korkak özürlü
G e b e r köpek
sen Çok yaşa vatana millete hayrin yok özürlü koca karı evde kalmissin belli 22 yasina gelmissin hahahahah azginliktan millete satasma tursunu kuralim istersen hahahhaah 😂😂😂😂
Kimin azgın olduğu belli iki lafından biri koca s i k İstediğin her halinden belli azgın it seni
Sus kocakarı ötede havla
Sana s i k lazım kızım oda bende yok olan birine yanaş yanıyorsun a m ı n ı n ateşi başına vurmuş millete sarkıyorsun k ö p e k l e r gibii hoşşşşşt
Mal mısın bacım git ötede havla ezik
Psikiyatri ilaç verir. Sence ilaçlık mısın
bence öyle dayanamiyorum
disari daho çıkamıyorum ortam icine girdigmde cok utanıyorum
Kaç yaşındasın utanmanın sebebi ne geçmişte bir şey mi yaşadın bununla alakalı
akran zorbaligi 17
Psikiyatrise vereceğin parayı özgüven kazanmak icin harcarsan düzelirsin büyük ihtimal
devlete gidecem
panik atagim var ya
Psikiyatra gitmelisin
psiko