Benim fazla kilom yok o yüzden kafa rahat ama yine de her bir kilo için en az Bin TL veririm 😊Siz peki vereceğiniz her 1 kilo için ne kadar para verirsiniz?
Vereceğiniz her 1 kilo için ne kadar paranızı gözden çıkarırsınız?
40 kilo fazlam var. Geçen hafta bir delilik yapıp 1 senelik üyelik aldım spor salonundan, birde diyetisyene para bayıldım. Tabii verdiği listeye göre almam gereken şeyler de var. Bu kadar masraftan sonra kilo vermezsem kafayı yerim.
Bugün diyetisyene gittim kontrol için, 1 haftada 2 kilo 400 gram vermişim. beni bu durumun iyi olduğuna ikna etmeye çalışan diyetisyenin dilinde tüy bitti.
Tartıya çıkıp o lanet sayılara bakmayın. Bizim ölçüm aletimiz mezüra. 😊 Bol bol spor ve sağlıklı beslenme ile kısa sürede istediğimiz fiziğe kavuşucaz. Emek olmadan hiç bir şey olmaz 💪
@Jülidee_ Kaslar yağlardan daha ağırdır, diyetle beraber kas da yaparsanız kilo alıyor gibi bile görünebilirsiniz ama kesinlikle daha zayıf ve sağlıklı görünürsünüz. Tartının bir önemi yok, orda zayıf olunca daha zayıf olmuyorsunuz önemli olan yağ oranı.
Daha önce 15/17 kg vermiş biriyim ve ekstra bir para harcamadım. Bence kendi iradesi ile vermeli insan aşırı sağlık dışı bir durum söz konusu değil ise. Söz konusuysa da uzman eşliğinde olmalı kesinlikle.
Sağlıklı ve dengeli beslenme.
Günlük spor (dinlenme günleri de olmalı ben solana gitmemiştim evde yeterli alet var diye tabi gidiledebilir), hatta kilo vermekle kalmayıp kas da yapmıştım. Mesela ip atlayın hiç bir şey yapamıyorsanız yürüyüş ve diğer egzersizlere oranla oldukça kalori yakar ip atlamak.
Kilo vermenin formülü ve en sağlıklı olanı budur. Eğer bu konuda bilgiye sahip değil ve bilinçli bir kilo verilme isteniyorsa. Uzman doktorlar ve bu işin eğitimini almış kişiler tercih edilmeli. Bir eğitimi olmayan beslenme koçları, tavsiye edilen kürler, sözde zayıflatan ürünler tercih edilmemeli. Spor salonunda da eğitmenin/ antrenörün geçmişine de bakılmalı. Bilinçsiz kilo verimi ileride büyük sağlık sorunlarına zemin hazırlar.
Siz kendinizi çok güzel yönetmişsiniz ancak pek çok kişi bunu yapmakta iyi iş çıkaramıyor, muhtemelen bilgisizlikten. Ölüm diyetine, hiçbir şey yememeye kadar gidebiliyor ve kendilerine büyük oranda zarar verebiliyorlar. Ondan dolayı herkese en azından işin başında bir uzman kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı da çok uçuk değil, haftada bir ya da iki haftada bir gidip güzel hizmetler birlikte eminim çok iyi yerlere gelinilebilir.
Üç beyazdan uzak dur yeter. İstediğin herşeyi yiyebilirsin. Sadece biraz dikkat etmen yeterli bol su ve hareket et. Kilo aldıran ürünler tamamen paket olanlar. Doğal yiyecekler tüketin günde bir kez mutlaka yoğurt yiyebilirsin. Kahvaltıda bol zeytin yiyebilirsin. Ekmek yeme hamur işi yeme paket ürün yeme kesinlikle kilo verirsin. Ben az tuz kullanıyorum. Çok tuzsuz yiyemiyorum. Ara öğünlerde bir muz bir bardak süt veya ayran önerebilirim tok tutuyor. Tatlı ihtiyacınızı meyvelerden veya kendi yaptığınız sağlıklı tatlılardan gidermeye çalışın.
Daha onceden kendime inanmadigim zamanlae olsaydi 8 9 kilo için 70bin tllik bir operasyonu dusunuyodum hatta klinikten randevu olusturdum.. Ama şimdi spor ve azicik yediklerime dikkat ederek. Ama gercekten azicik dikkat cok abarti diyet degil. 13 kilo verdim. Sadece inanmak onemli.
Ben fazla kilolu olmadığım için kilo için para vermem. Bazı ürünleri kullanıp diyet yapıp para ödeyenler oluyor ama ben kıyamıyorum hem yemenden kısacaksın hem para ödeyeceksin oldu😀 66 kiloyum yürüyüş ile vermeye çalışıyorum para vermem kilo için☺️
adamın malvarlığına göre değişir... milyar dolarlık serveti olan adam milyon dolar verebilir her kilosu için... mesela 20 milyon verip fit olup daha rahat yaşamak ister mi ister... ama tabi rejimsiz istediğini yiyerek zayıflamayı kast ettiniz herhalde yoksa rejim yaparak spor yaparak her türlü verilir
çok da bir şey değil, yüz liradan biraz fazlası bir diyetisyene yetiyor o halde. Daha güzel bir hizmet daha iyisini getirir mi bilemem, üç yüze kadar çıkarabilirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Verdiğim değil de aldığım her kilo için sadece 50 TL verebilirim öğrenciyiz paramız yok jdhdhdy 250 TL lik yeter sanırım
Açıkçası kilo vermek bir sorunum yok, halimden memnunum...1 kilo vermek için ne diye para harcayayım 😄 Ama, spor için para harcarım, o da sağlık için, kilo vermek için değil 🙂
Çok saçma bir soru bu 😃 Kilo vermek demek zaten hamburger gibi hem pahalı hem zararlı şeylerden vazgeçmek demektir. Bunu yaparken para cebine kalır üstüne para gitmez 😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kilo sorunum yok olsaydı ağzıma sahip çıkıp tıkınmazdım. Hem yediklerimin parasıda cebimde kalır kar da olurdum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
paramı böyle şeyler için harcamam tam aksine paramı yiyip daha fazla kilo alırım
Bence kilo vermek için çokta servet harcamaya gerek yok. - sağlıklı beslenme ve gündelik sporla verebilirsiniz. - vee tabiiki de sağlam bir irade lazım.
Erkek arkadaşım sevgili olalım diyor ama evlilik olarak düşünmüyorum her hangi bir beklentiside ne yapmalıyım benden hoşlandığını sevdiğini söyledi kafam çok karışık