Covid geçirmiş biri derken sıradan geçirenlerden hariç hastalığı bir tık ağır geçirenlerden bahsediyorum. Hastalığın bıraktığı eserler Bir gün kaybolur mu? Ellerim de titreme, sağ gözümde bulanık görme, çabuk yorulma ve nefes darlığım var covidden kalma :( bir gün kurtulur muyum hepsinden?#Subarusti
Covid geçirmiş biri tamamen eski sağlığına kavuşabilir mi?
Çevremde geçirmiş insanlaraı baktığımda Evet hala eserlerini yaşıyorlar Mesela bir arkadaşım da hala üşüme var Yani çok üşüyor yazın ortasında üşüyor şu an birinde titreme kaldı birinde hala o gıcık öksürük var mesela çok ağır geçirmiş bir arkadaşım vardı onu da hiç bir tık Eser kalmadı eski haline döndü Artık tamamen insanın bağışıklık sistemine bakıyor bu iş sanırım
Kavuşamaz diye biliyorum. ciğerlerde, kalpte, hasar kalıyor. Kadının biri kovid olmuş, iyileşmiş, bu sefer kovide bağlı solunum borusu pipet kadar incelip daralmış.. ameliyat ile soluk borusunu duzeltmişler.. nasıl hastalıksa.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evet covid de bir vurus grip de... grip olunca eskisi gibi olunuyorsa covidde de olur.. ve ben covid oldum iyiyim eskisi gibi... gecmis olsun