1-) mrna aşılarından insanların vücuduna aktif olan virüs hücresi enjekte ediliyor ise bu insanlarda pcr testinin sonucunun pozitif olması normal değil mi?
2-) Robert malone adlı mrna mucidin söylediği " aşı oldum ama aşıyla ilgili yan etkilerinin kötü sonuçlar doğurabileceğini düşündüğüm bilimsel çalışmalar gördüm bu yüzden insanlara aşı olun diyemem " yani bir aşının mucidi çıkıp bunu söylüyor ama insanlar ( ben aşı karşıtı değilim yanlış anlaşılmasın ) aşı karşıtlığı yapınca Aptal mı oluyorlar?
3-) bu da en çok merak ettiğim nokta, aşıların faz 3 çalışmaları tamamlandı mı? eğer tamamlanmadı ise internetteki tamamlandı iddiaları nasıl ortaya çıkıyor?
2-) Robert malone adlı mrna mucidin söylediği " aşı oldum ama aşıyla ilgili yan etkilerinin kötü sonuçlar doğurabileceğini düşündüğüm bilimsel çalışmalar gördüm bu yüzden insanlara aşı olun diyemem " yani bir aşının mucidi çıkıp bunu söylüyor ama insanlar ( ben aşı karşıtı değilim yanlış anlaşılmasın ) aşı karşıtlığı yapınca Aptal mı oluyorlar?
3-) bu da en çok merak ettiğim nokta, aşıların faz 3 çalışmaları tamamlandı mı? eğer tamamlanmadı ise internetteki tamamlandı iddiaları nasıl ortaya çıkıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben gebeyim bu yuzden aşı olmayacağim
Birileri diyor gebelere zararli degil vurunun
Bir doktor diyor ilk 3 ayda tavsiye etmiyoruz
Baska bir doktor diyor doguma kadar bekleyin kimse net birsey demiyor bende bu yuzden bebisimin sagligi icin vurunmayacagim
hamile iseniz kesinlikle aşı yaptırmayın. şu zararı vardır diye gördüğüm herhangi bir şeyden dolayı söylemiyorum ama şu an su çok bulanık biraz olsun su berraklaşınca karar verin bence. bu arada benim de alerjim var 2 kez anaflaktik şok geçirdim bu yüzden doktora danıştım aşı yaptırmalı mıyım diye doktor yaptırma dedi ama sağlık bakanlığının sitesinde yaptırın sorun değil yazıyor :)
Aynen benim doktoruma sordum yaptirma kesin bir arastirma yok gebelerin uzerinde dedi saglik sitesinde olun yaziyor başka kadin dogumcu var arada gittigim oda olmalisin diyor dediginiz gibi olmayacagim
1-) Normal de değil de. Biontech yani aşı kana karışır sürüntü testi ağız ve burundan alınıyor kandan değil. Sence kanda olan bir şeyin tükürük bezlerinde ne işi var? Normal olan kısmı evet canlı covid örnekleri taşıdığı söylenir aşıda ama bu kişiyi pozitif yapsa da pcr da bunun çıkma olasılığı yok denecek kadar azdır. Kan testinde veya bt de belki çıkabilir. Semptom göstere bilir kişi ama bu doğal.
2-) Böyle bişey duymadım ama doğruysa bile bu bir insan bir şeyi buldu diye en iyisini bilecek değil. O kişiden sonra bunu araştırıp geliştirenleri de dinlemek gerek. Telefonu bulan adam akıllı telefonu kullanmayın dedi diye akıllı telefonu kullanmayı bırakmak ne kadar doğru olurdu?
3-) Geçen bir haberde tamamlandı diye okumuştum ama tabi dönüp araştırmadım bu konuda bir fikrim yok