Aşı olduğunuz için pişman mısınız? Aşının yan etkisini yaşadınız mı/yaşıyor musunuz? Ve yan etkilerden korunmak için ne yapıyorsunuz? Sinovac olup yan etki yaşayan var mı dedikleri gibi tuzlu su muydu sinovac? (olmayanlar yazmasın)
Yan etki yaşadım
Yan etki yaşıyorum
Yan etki yaşamadım
İnşallah yaşamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu ana kadar bir yan etki yaşamadım çok şükür sanırım bağışıklık kazandım aşıya... :)
Aşının bağışıklık kazandırması gerekmiyor mu o nasıl oluyor 😄
yaşamadım, aşı olmayanlara hastalık bulaşıyormuş şimdi ne komik
sinovac kötü aşı onu olan çoğu kişi kalp krizi geçirdi bilerek yaptılar
Nasıl yani?
Aslında tam tersi. Biontech için söylüyorlar onu maalesef..
ben biontech oldum bizim bütün aile onu oldu kimse de bişi yok ama sinovac olan bazı yakınlarımız kalp krizi geçirdi bazıları öldü
eski sevgilim bi hemşireden duydu kalbi patlattığını söyledi yaşlılara vuruyorlarmış bi yakını da o aşıyı olduktan sonra öldü
İnşallah hiçbir zaman zarar görmez kimse 🙏
Şu aralar biontechin yan etkileri gündemde, ve tazminat davası açılmış şirkete. Sinovac ile ilgili çok bir yan etki duymadım ama olabilir.
Pişman değilim herhangi bir yan etkisini görmedim. Kaç gündür ağlıyorsunuz hiçbir şey olmadığı halde
Ağlıyorsunuz derken?
Her gün aşı hakkında görüş görüyorum burada oysa hiçbir şey olduğu yok sadece milletin çıkardığı saçmalıkları muhabbet olsun diye paylaşıyorsunuz.
Bu kadar insanın yalan söylediğini mi düşünüyorsunuz? Aynı süreçte aynı rahatsızlıkları yaşamaları da tesadüf yani üstüne üstlük firma bile yan etkilerini kabul etmişken. Bence siz gerçekten gündemden bi habersiniz. Yakında mahkemeye çıkacaklar..
Alman mahkemesine zaten çıktılar bir şey olmadı. Her ilacın yan etkisi var aspirinin bile yan etkisi var. Kimse size zorla aşı olun demedi olmasaydınız?
Okul için zorunlu tuttular. Meraklı değildim aşı dedikleri sıvılara. Olmasydın demesi kolay. İstersen olma ama okula giremeyeceksin, uçağa-otobüse binemeyeceksin vs vs demesi kolay
Yaşamadım pişman da değilim
Anladım. İnşallah hiç yaşamazsınız bundan sonra da 🙏
İnşallah