Birinin ölümüne sebep olmak yerine aşımı oldum diğer aşılar gibi bu aşının etkisi 2-4 yıl sürecek bu süreçte insan ölümü azalacigi gözle görülebiliyor fakat ne olacak sorusuna gelince bilgi kirliliği var Bu yüzden güvenemiyoruz ben buna rağmen aşımı oldum etkisi şöyle öncelikle kolumda çok küçük bir ağrı hissettim ve bu ağrı iki gün gitmeye başladı geçti sayılır 3 gün cinsel yönden isteksiz olduğumu fark ettim bunu bir başka arkadaşım da abazalık vardı onda bile istek olmadığını gördükten sonra anladım ki cinselliğe bir isteksizlik katıyor fakat işlevini kaybetmiyor Sun sadece istekli olmuyorsun o kadar
Hiç birine güvenmiyorum. Bu aşıları bulanlar bile güvenmiyor ki biz niye güvenelim. Adamlar en başından bir şey olursa sorumlusu biz değiliz diye anlaşma bile yaptı.. İlla seçilecekse sinovicten yanayım hiç değilse m. rna aşıları gibi dünyada ilk kez denenen genetik bir aşı değil. Bildiğimiz ölü virüs içeriyor. Grip aşılarında olduğu gibi. Ama bu aşıda masum dermiyim, asla.
Artık o kadar saldım ki. Hiçbir aşıya güvenmiyorum. Söylentilerden en mantıklısı aşıların kısırlaştırması. Ve çocuk da düşünmüyordum zaten. O yüzden sorunum yok
Olun aşkınızı hiçbir şey olmuyo ikiside etkili yan etkileri minimum denecek kadar az ve geçici (istisnalar olabilir aşıya duyarlılığı olan falan) çevremde herkes oldu bende sıramı bekliyorum gelsin koşa koşa gidicem valla kurtulalım şu illetten artık yeter
Sinovac oldum oxak ayında 1. doz mide bulantısı ve iştahsızlık yaptı 1 .5 hafta Felan sorna geçti 2. Doz da ise bir sorun yaşamadım ama 6 ay sürüyor diye duydum öyleyse boşu boşuna mı vurdurdum diye kendi kendime sormuyor değilim.
Bu sabah aşı oldum, normalde alışkın olduğumuz o tüpten şırınga çekme olayına şahit olmadım, ne oldu bittiye getirilen bı durum oldu yalap şalap vurdu iğneyi 2 saat sigara 24 saat alkol yok ağrın olursa parol al dedi. Zaten ilaç kullanıyorum şu sıralar onlar dedim, bize böyle dediler dedi. Çıktıktan sonra doktor buldum ona sordum, 2 saat sigara alkol alma sonra ne istiyorsan iç dedi. Açıkçası şu an ki mevcut hükümet sisteminden dolayı hiç bişeye güvenemiyorum.
Bir sağlıkcı olarak kesinlikle aşıların hiç birine güvenmiyorum. İşimdende istifa ettim her söylenene inanmayın içeriğini araştırın. İlla olcam diyorsanızda İnaktif aşılardan olun.