Arkadaşlar bana haşimato hastalığı tanısı kondu.
İlaç tedavisine başlayacağım bir arkadaşımla konuşmuştum
İlaç tedavisine başlar başlamaz hızlı bir şekilde kilo vermeye başladığını söyledi böyle bir durum var mı
İlaç tedavisine başlayacağım bir arkadaşımla konuşmuştum
İlaç tedavisine başlar başlamaz hızlı bir şekilde kilo vermeye başladığını söyledi böyle bir durum var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır canım. İlaçlar kilo vermeni sağlamaz. Saglayadabilir ama senin ilaçtan böyle bı beklentin olmasın
Yok zaten ama kafam karıştı
Bende de var hashimoto. Hassas nokta benim için :) küçüklüğümden beri var. Çok şükür ilaçları kullanmak iyi geliyor. Beni yanlış anlama, ganoexcel ürünleri satıyorum. Tiroide iyi geldiği bilgisini aldığım birkaç ürün var. Genel sağlığını iyi etkileyecegine eminim. Kilo problemin için de sana özel olarak ürünleri kombine edebiliriz düşünürsen. Bide adını hatırlamıyorum ama soyadı Erbil olan bı profesör doktor var Mehmet Ali Erbil in ablası. Kadın yıllarını tiroid problemlerine vermiş. Kilo problemi için onerileri vardı. O kadını izle dinle istersen
Çok teşekkür ederim :)
Rica ederim
Geçen doktor bana selenyum içeren şeyleri bol tüket dedi. Yeşil bitkileri bol tüket dedi. Ben de sana soyliyim :)
Çok teşekkürler
Tam tersi kilo alınıyor. Diyet ve spor ile dengeleyebilirsin
Goootunden hastalık uydurma
Hashimoto Bağışıklık isteminin tiroid bezine saldırdığı otoimmun bir hastalik olup adını kendisini ilk keşfeden doktordan almıştır.
@Mrsaries ben Koreli fanı ergenlerin uydurduğu bir durum sandım başta
Gerçekten mi
@Mrsaries evet burada çok atmasyon gördüm
Anladımm. Yanlış hatırlamıyorsam keşfeden doktor japondu. Adı ondan öyle
@Mrsaries bitcoin deki satoshi muhabbeti gibi