Güncellemeler
+1 yıl
var mı aranızda haşimato hastası
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim eski araba Nissan dı. Özel servise götürmüştük Ankara 'da. Servisin adı Haşim Oto hahaha ne zaman aklıma gelse bu espri geliyor. Haşimoto uıhauha
Neden bu kadar komiksiniz
Çok ciddiyim başkan google a girip haşimoto yaz ciddi olduğumu göreceksin
Haşhimato çok dikkat edilmesi gereken bir hastalıktır. Ömür boyu ilacını kullanmak gerekir. Selenyum içeren besinler tüketmelisin ama dikkatli bir şekilde çok aşırıya kaçmadan. Bir de d vitamini eksikliğinde olabilir belki bir kan testi yaptır
Aşırı saç dokulmem var ayrıca ilac saç döküyor diye verilen ilaci kullanmıyorum
Yanı kesinlikle doktorunla bunu paylaşmanı tavsiye ediyorum belki sana başka bir ilaç yazar ama hashimato kendi başına geçmez ilaçları mutlaka kullanmalisin
Çok teşekkür ederim
Bişey dicem bu hastalığın bi çözümü yok mu hayatımı mahvetti adeta
Yani arastirdigim kadarıyla hala kesin bir tedavisi yok ama tıp gelişiyor ümitleri kaybetmemek gerek. Sürekli ilaç kullanman gereken bir hastalık. Beslenmene de dikkat etmelisin işlenmiş gıdalar salam sucuk vs çok yememeye dikkat et.
Ya ilaçlarımı içmeyi unutunca kendimi tanıyamıyorum gözlerim şu an felaket şekilde yanıyor
Ne gibi etkileri var mesela anlatır misin
Ya ilaç içmeyi unutayım yataktan kalkamıyorum depresif oluyorum karamsar oluyorum karalar bağlıyorum saçım dökülüyor yutkunmakta zorlanıyorum karşıdan birisi gelse onu tek kişi mi çift kişi mi seçemiyorum bir anda gözlerim kararıyor bir anda sinirleniyorum kendimi kaybediyorum ağlamaya başlıyorum aşırı yorgun bitkin oluyorum hiç bisey istemiyorum yaptığım işi isteksiz yapıyorum ama ilaçlarımı içeyim o gün benden iyisi yok tabi saç dökülmemi hala durduramadım
Sana en büyük tavsiyem ilaçlarını mutlaka kullan çünkü ilaç kullanılmazsa daha da kötüye gidebilir Allah korusun. Bir de sucuk va işlenmiş gıdaları çok tuketme
Ya iyi de ilaç da saç döküyor diyorlar
Denemeden bilemezsin eğer doktorun sana kullanmanı tavsiye ettiyse mutlaka dinlemelisin. Eğer kullandıktan sonra saçların dökülürse de doktoruna git bu durumu anlat belki başka ilaç yazar sana ama denemeden bilemezsin
22 Nisan da biyopsi yaptırcam zaten daha iyi huylu mu kötü huylu mu onu bilmiyorum
Inşaallah iyi huyludur.
Bana pek iyi huylu şeyler bulaşmaz ama🤣😂😆
Allah korusun dee
Gittim hastaneye biyopsi yapılmadı
Neden
Psikolojik dedi ilaçlarını kullan dedi bu kadar hiç bişeye bakmadı
Saç kıran mı o
Bi çeşit troid rahatsızlığı
Allah şifa versin
Amin Allah razı olsun
Amin hepimizden