Sağlık Ayak baş parmaklarım niye böyle oldu bilgisi olanlar yazabilir lütfen sadece? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Boş yorum yapmayın engelliyorum zaten Güncellemeler+1 yıl 3 4 aydır böyle tırnak rengi😔 Güncellemeler+1 yıl Çorabımi çıkarmaya utanıyorum 😔 Ayak baş parmaklarım niye böyle oldu bilgisi olanlar yazabilir lütfen sadece? Cevapla Yorum Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dar ayakkabı giyiyorsun çorapsız ayak parmaklarını vurmuş. Kan toplanmasi var. Alkollu pamukla kompres yap. 0 5 Yorumla fairtail +1 yıl Dahiliye ve kalp damar cerrahi doktoruna görünün. Dolaşim bozukluğu olabilir. Yorumla Soran +1 yıl O kötü bir şey mi ki Yorumla fairtail +1 yıl Ayaklarını vuruyorsun ondan sonra böyle problemler oluyor Yorumla Soran +1 yıl Nereye vuruyorum. 🤔 Yorumla fairtail +1 yıl Ayak başparmaginda sağında ozellikle hematom dediğimiz kan toplanmasi var oraya vuruyorsun nereye vuracak başka 🤔 Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ayak baş parmaklarinin birşeyi yokta azıcık bakım yap ayaklarına bune 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tırnak rengi? nasıl bakım yapıyım? Yorumla karamsssss +1 yıl Tırnak rengin geçer kestikce gidecek oda onu merak etme vazalin hergun akşam ve sabah vazelin sur ayaklarına sıcak suda beklet tırnaklarını düz kes kavisli değil Yorumla Soran +1 yıl Nasıl resim video atar mısınız Yorumla karamsssss +1 yıl www.google.com.tr/search Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tırnak batması bence, kızımın tırnakları da öyle olmuştu, baş parmağındaki, doktor o tırnağı kökünden almıştı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acımaz mi ne doktoruna gitmeliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl acıdıı, kaç gün üstüne basamadı, genel cerrah yapmıştı ama ondan önce cildiyeye götürmüştük, o oraya gönderdi Yorumla
raufguner Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl Ayağınız kaşınıyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayiy 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Sadece rengi böyle ve çorabını çıkarmaya utanıyorum😔 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yanlış tırnak kesimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kesilmeli ki Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Ayak tırnağı düz kesilir ayaklarına güzel bakmamışsın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl resim video atar mısınız Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Yoruma atmasam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dar ayakkabı giyiyorsun çorapsız ayak parmaklarını vurmuş. Kan toplanmasi var. Alkollu pamukla kompres yap.
Dahiliye ve kalp damar cerrahi doktoruna görünün. Dolaşim bozukluğu olabilir.
O kötü bir şey mi ki
Ayaklarını vuruyorsun ondan sonra böyle problemler oluyor
Nereye vuruyorum. 🤔
Ayak başparmaginda sağında ozellikle hematom dediğimiz kan toplanmasi var oraya vuruyorsun nereye vuracak başka 🤔
Ayak baş parmaklarinin birşeyi yokta azıcık bakım yap ayaklarına bune
Tırnak rengi? nasıl bakım yapıyım?
Tırnak rengin geçer kestikce gidecek oda onu merak etme vazalin hergun akşam ve sabah vazelin sur ayaklarına sıcak suda beklet tırnaklarını düz kes kavisli değil
Nasıl resim video atar mısınız
www.google.com.tr/search
tırnak batması bence, kızımın tırnakları da öyle olmuştu, baş parmağındaki, doktor o tırnağı kökünden almıştı
Acımaz mi ne doktoruna gitmeliyim
acıdıı, kaç gün üstüne basamadı, genel cerrah yapmıştı ama ondan önce cildiyeye götürmüştük, o oraya gönderdi
Ayağınız kaşınıyor mu
Hayiy 🤷
Sadece rengi böyle ve çorabını çıkarmaya utanıyorum😔
Tirnaklarini yanlis kesiyorsun
Yanlış tırnak kesimi
Nasıl kesilmeli ki
Ayak tırnağı düz kesilir ayaklarına güzel bakmamışsın
Nasıl resim video atar mısınız
Yoruma atmasam
Giydiğin ayakkabı nasıl
Doktora git