Sağlık Evde çoğumuzun midesi bulanıyor neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bugün ablam ben ve kardeşimde aynı anda midemiz bulanmaya başladı sebebi ne olabilir Güncellemeler+1 yıl Sularda mikrop varmış Evde çoğumuzun midesi bulanıyor neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl İshal-kusma varsa net zehirlenmişsiniz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yediğiniz birşey mi dokundu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Büyük ihtimalle evet. 4gün sonra üniversite sınavım var Bi de. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acile gidin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zehirlenmiş olabilirsiniz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçer çok yakında sınavım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulaktan dolma haberlerle hareket etmeyin lütfen durumunuz daha kötü olursa sağlık kuruluşlarına başvurun. iyi akşamlar. Yorumla
Dutcheland034 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ne yediniz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dün sörme vardı ben sabah kahvaltı yapmadım akşam da cacık yedim sadece. Sörmeden dolayı Galliba. Zehirlendik nasıl geçer 3 4 gün sonra üniversite sınavım var Yorumla Soran +1 yıl Zehirlendik sanırım Yorumla Dutcheland034 +1 yıl Ancak serum dusunuyorum ya da bol bol istifra yogurtta iyi geliyor diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Yoğurt mu deneyeceğim Yorumla Dutcheland034 +1 yıl Oyle diyorlar dene Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl cokmu bulanuyo 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Evet kustum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cokmu kustun kac defa Yorumla Soran +1 yıl 1bugün yediklerimi çıkardım biraz rahatladım şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kuzum ishalmisin Yorumla Soran +1 yıl İshalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kuzum yas kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zehirkenmus acuke git Yorumla Soran +1 yıl 19 neden Yorumla Soran +1 yıl Yoğurt yiyorum geçmez mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok gecmez Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçer yakında hastane yok evden bişiler yapamaz mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimle yasiyon Yorumla Soran +1 yıl Ailemle ama hiçbiriyle konuşmuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye Yorumla Soran +1 yıl Taciz edildim korumadılar, suçsuz duruma düştüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tecabuzmu Yorumla Soran +1 yıl Taciz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kuzum serum yenessen gecmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İshal-kusma varsa net zehirlenmişsiniz
Yediğiniz birşey mi dokundu
Büyük ihtimalle evet. 4gün sonra üniversite sınavım var Bi de.
Acile gidin
Zehirlenmiş olabilirsiniz.
Nasıl geçer çok yakında sınavım var
Kulaktan dolma haberlerle hareket etmeyin lütfen durumunuz daha kötü olursa sağlık kuruluşlarına başvurun. iyi akşamlar.
Ne yediniz
Dün sörme vardı ben sabah kahvaltı yapmadım akşam da cacık yedim sadece. Sörmeden dolayı Galliba. Zehirlendik nasıl geçer 3 4 gün sonra üniversite sınavım var
Zehirlendik sanırım
Ancak serum dusunuyorum ya da bol bol istifra yogurtta iyi geliyor diyorlar
Yoğurt mu deneyeceğim
Oyle diyorlar dene
cokmu bulanuyo
Evet kustum
cokmu kustun kac defa
1bugün yediklerimi çıkardım biraz rahatladım şimdi
kuzum ishalmisin
İshalim
kuzum yas kac
zehirkenmus acuke git