Midemde ve bağırsaklarımda sürekli gaz var sesler geliyor, sanki sıkılıyor gibi baskı var ayrıca sürekli bir geğirme isteği geliyor bunun sebebi hangi hastalıktır hiç geçmiyor 3 aydır 24 saat var?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
gncl
Mide ve Bağırsaklarda Şişkinlik ve Baskı Neden Olur?
Dediğim gibi gastroentrolojiye git. Geciremeyecegini psikologa git ilaç versin. İç organ kaslarının o gazı cikartabilecek şekilde çalışması için bı hap verir.
Bak aslında trinko buskas psikoloji ilacından çok kas gevseticidir yani psikolojikse çokta kesin faydası olmayabilir. Ama endeskopi yaptır yani ne var ne yok bı baksınlar hem sende gör
Çok aşırı gaz var sürekli ya ishal ya da kabızlık var. tuvalete gittiğim halde bosalmama hissi idrar yaparken zorlanma, şişkinlik midede ağrı, makatta yanma ve kasıntı neler yaşıyorum Allah biliyor ve tek bir saatim bile rahat geçmiyor. anamdan doğduğuma pişmanim..15 yıldır bu durumdayım
Evet bedava yapıyorlar ama hem ailemin psikolojik baskısı hemde korkudan dolayı gidemiyorum. çünkü bendeki belirtiler yüzde/80 kolun kanseri belirtisini gösteriyor ve içimde bir his bunu yaparsam kötü haber alacağımı söylüyor
kan var mı dışkıda hiç dikkat ettin mi bence öyle bişey yoktur sende psikolojik olarak seni çok iyi anlıyorum kötü şeyi düşünüyon bende ondan yaptıramıyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gastroentrolojiye git.
iç hastalıklarına gittim 4 doktora bişey olmadı
İç hastalıkları anlamio o işten endeskopi ya da ultrason birşeylerle bakmaları lazim
ultrasonla baktılar mide görünmüyor
Seninki huzursuz bağırsak sendromunu hatırlattı bana o konuyu araştırdım mi hic
evet ama bende kabızlık veya ishal yok o hastalıkta kesin olması lazımmış
Bence olmayadabilir.
kötü hastalığa benziyor benim durum
Anksiyeteden kaynaklı sindirim bozukluğu dahi olabilir
dostum 3 aydır 24 saat var bu durum 1 saat bile düzelmedim
Dediğim gibi gastroentrolojiye git. Geciremeyecegini psikologa git ilaç versin. İç organ kaslarının o gazı cikartabilecek şekilde çalışması için bı hap verir.
gittiğim doktorda verdi tranco buskas işe yaramıyo sıkıntı içerde
Gece mi alion. Ben gece aliodum. Yatmadan.
gece alıyom da hiçbir işe yaramıyo psikolojik değil endoskopi yaptırmam lazım
Bak aslında trinko buskas psikoloji ilacından çok kas gevseticidir yani psikolojikse çokta kesin faydası olmayabilir. Ama endeskopi yaptır yani ne var ne yok bı baksınlar hem sende gör
sen yaptırdın mı endoskopi zor mu oluyo beni bayıltmayacaklar ondan soruyorum
Bayiltsinlar beni bayillttilar çok iyi oldu bişi hissetmedim. Kafa ayık yapılanlar biraz garip hissediomuş galiba. İçinde gezio kablo falan 😂
bayılınca nefesim kesiliyo benim zorunlu olarak oyle yapacaklar
Senden beter durumdayım
neler oluyo sende tarif etsene
Çok aşırı gaz var sürekli ya ishal ya da kabızlık var. tuvalete gittiğim halde bosalmama hissi idrar yaparken zorlanma, şişkinlik midede ağrı, makatta yanma ve kasıntı neler yaşıyorum Allah biliyor ve tek bir saatim bile rahat geçmiyor. anamdan doğduğuma pişmanim..15 yıldır bu durumdayım
doktora gittin mi hiç endoskopi kolonoskopi falan yapıldı mı bende olan şeylerin aynısını söylüyorsun
Evet gittim defalarca benden endoskopi kolonkopi istendiği halde gidip yaptırmadim.. anamdan emdigim süt burnumdan geliyor sen düşün artık
bende yaptırmadım korkuyorum yaptırmaya çok zor olduğu söyleniyor, bana özelden mesaj atar mısın burdaki adım @gkey91
Sebep?
bu hastalıkla alakalı bişeyler soracaktım daha hangi belirtiler bana benziyor diye
Gizliden çık
çıkılmıyo ki denedim sen ismini yazsana buraya ben mesaj atayım
Orda mısın kardeş
Burdayim.. burdan sor ne soracaksan
hiç ilaç kullandın mı ona rağmen geçmedi mi birde 15 yıldır böyleyim diyorsun hiç mi geçmedi 15 yıldır
Defalarca ilaç kullandım geçmedi.. endoskopi ve kolonoskopiden başka çaren yok dediler.. ailem destek olmadığı için yaptırmadim yaptıramadim..
devlet hastanesinde bedava yapılıyor bende yaptıramadım
Evet bedava yapıyorlar ama hem ailemin psikolojik baskısı hemde korkudan dolayı gidemiyorum. çünkü bendeki belirtiler yüzde/80 kolun kanseri belirtisini gösteriyor ve içimde bir his bunu yaparsam kötü haber alacağımı söylüyor
kan var mı dışkıda hiç dikkat ettin mi bence öyle bişey yoktur sende psikolojik olarak seni çok iyi anlıyorum kötü şeyi düşünüyon bende ondan yaptıramıyom
Ilk zamanlar kan oluyordu ama son iki üç yıldır kanama olmuyor
kanserde kan olur kardeş zaten bu zamana kadar yaşamazdın kanser olsaydı evham bu
Aslında bazen benimde aklımda bu oluyor hani acaba olsaydı kötü bir durum 15 yıldır olmazmiydi.. ama doktorlar yaptirmazsan sonucu kötü olur diyor.
yaptır şimdi bauıltarak yapıyolar ayrıca 5 dakka sürüyormuş bende korkuyorum ama bende panik atak var o anda tutarsa diye çekiniyom
:) ne yapalım
bence psikolojik senin durumun huzursuz bağırsak sendromuna benziyor bende kilo kaybıda var ondan korkuyorum
Huzursuz bağırsak sendromu değil benim midemdede çok ağrı şişkinlik oluyor.. bazen idrar yerine sıvı akıntı oluyor bende
o zaman böbrek veya safra kesesiyle alakalı bir ultrasonla baktırsana
Baktirdim bir ara böbrek taşı vardı düşürdüm.. kistimde var bilmiyorum belkide o kistler bağırsakları etkiliyor..
bence kistten kesin git tedavini ol ben artık gidicem endoskopi sonra kolonskopi yaptırcam
Yaptır bence inşallah Allah şifa versin..
aynen dostum