Genler sebebiyle kilo aldığımda kalçamdan alıyorum ve kalçam da dışa doğru çıkık oluyor. Squata falan gerek olmuyor yani ama ben bu görünüşü sevmiyorum. Kilo verdiğimde de karından ve yanaklarımdan verdiğim için işe yaramıyor. Nasıl eritebilirim? Tam bu resimdeki kadar olmasada olma yolunda :(
Kalça ve basen eriten diyet listesi KAHVALTI Aç karnına içilmek suretiyle 1 bardak ballı, limonlu ılık su. 1 adet orta boy şeftali. 1 adet kabukları soyulmadan yenecek şekilde yeşil elma.
ARA ÖĞÜN 1 kibrit kutusunu geçmeyecek şekilde yağsız light peynir. ÖĞLE YEMEĞİ Mevsim sebzeleriyle hazırlanmış bol yeşillikli salata. Yağları ve derisi temizlenmiş 1 porsiyon tavuk ızgara. ARA ÖĞÜN 5 adedi geçmeyecek şekilde yulaflı bisküvi. 1 adet kabukları soyulmadan tüketilecek yeşil elma. AKŞAM YEMEĞİ 1 porsiyonu geçmeyecek şekilde zeytinyağlı fasulye. 1 dilim kepekli ekmek 1 porsiyonu geçmeyecek şekilde mevsim sebzeleriyle hazırlanmış salata. GECE 1 su bardağını geçmeyecek kadar tarçınlı ılık su. Hiçbir şekilde ihmal edilmeden tüketilecek minimum 1,5 maksimum 3 litre su. Basen Eriten Hareketler
BİSİKLET: Bisiklet karın yağları ve basen yağları başta olmak üzere vücudumuzdaki yağları yakmaya faydalı olur.
JOGGİNG YÜRÜME EGZERSİZLERİ: Jogging ve yürüyüş kalça ve basen bölgesindeki yağların yakımını hızlandıran son derece faydalı ve etkili egzersizlerden biridir.
KALÇA ERİTEN JİMNASTİK HAREKETLERİ: Çember çevirme hareketi kalça, basen ve diğer bölgeler de bulunan yağların erimesi için son derece faydalıdır.
Bölgesel yağ yakımı diye birşey yok ancak o bölgeyi çalışarak biraz hızlandırabilirsin. Bu eğer yağlı bir vücuda sahipsen geçerli ama eğer değilsen de böyle oluyorsa spor sıkılaşmanı sağlar, büyütmeni de sağlar ancak küçültmeni sağlamaz. Sporla kalça falan küçültemezsin ama taş gibi bir kalça yapabilirsin yani sıkılaşırsın. Bazı kadınların anatomik olarak böyle oluyor sende onlardan birisi olabilirsin mesela kemiklerin yapısı daha geniş oluyor falan kimine göre şans hoş geliyor kimine de tam tersi. Büyük ihtimal bakışlardan ve giyerken problem çıkar, kalkarken falan bence de hoş değil. Belki çok düşük kilolara düşerek küçültebilirsin. Örnek veriyorum 70 kilosun 50 55 lere düşersen direk küçülecektir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim yorumun için. tek faydalı yorum bu desem yeridir. 55 kiloyum zaten ama 40lara düşmek de çok sağlıksız. aslında ideal kilomdayım fakat sporla dediğin gibi yağ miktarımı azaltmaya çalışacağım. çok sağol <3
Kilo verince kalçamdan veriyorum diyosun. Kalça bölgesine yönelik egzersizler var onları yaparsan sonuç alabilirsin. Bı de buradaki erkeklerin hepsi çok iyi şanslısın falan demişler. Seni anlıyorum kalça ve göğüslerin büyüklüğü aslında hiç güzel bişi diil
Fotodaki sensen bence gayet güzel herkes böyle kalça yapmaya çalışıyor sadece sporla sıkılaşabilirsin genetikse değişmez benim de böyle çünkü omuzlardan üst bedenimdem kilo alamıyorum kalçama gidiyor yediklerim yani genetik faktörler yapıcak bir şey yokk
hani son dönemin trend fiziği bu yolda ilerliyor aslında kilo alma dan ziyade yürüyüş ve spor yaparak istediğin fiziği kontrol edebilirisn gerisi muhteşem tatliş:) tabiki erkekler için
Bu adamlar abazaliktan, ne kadar fotoshop olduğunu göremeyecek kadar kör. Aptal oldukları için böyle bel olur mu böyle kalca ımkansiz diyemiyorlar çünkü şu an bu fotoyu görenin eli s... kinde meşgul
@Caesaris mailim nasılım sorularındq ya da böyle vücut sergileyen görünce mavililer kendi yazıyor bizde ötürü okuyoruz, sizi yorum okumaya davet ediyorum kendi fikrim değil