Kalca kasilmasi kramp seklinde neden olur sizce?

Daha once bel fitigi agrisi cekmistim ama bu yasadiklarimi yasamadim. Bilmiyorum yanlis igneden mi vs ama kalcamda bir sertlik vardi. Yatakta donerken en ufak hareketimde sag kalca kasiliyor kaliyorum kramp giriyor sanki cok aciyor. Ayak bilegimin ustunde hissdyrm sanki sinirleri o an. Tanidik bir doktor varmis oraya gittim sadece rontgen cektirdi emar istemedi. rontgen yeterli mi sorun icin. 20 gunluk fizik tedaviye baslayacakmisim. Agir kaldirip zorpamistim zaten ayagima vuruyor. Arkadasimi dinlemez olaydim zaten belim ayagimanvuruyordu elime birde danvil aldik 2 tane dizlerimi sonuna kdr kirip kalktim 30 kez falan bilmyrm bununda mi etkisi var. Calismam. lazim nisanim. var calisamiyorum. Bu arada ayaktayken gayet rahatim otururken sikintim. Ve yatarken yuzustu yattgmfa veya sirt ustu yan donmek iskence. Bir de vucudum yamulmus. Aynaya baktgmda s gibi oldum doktorda bir isim. soyledi skolyoz mu hatirlamiyorum. Birikmis param var tum parami harcamaya varim lutgen yardim edin rontgen yetersiz emar cekil deseniz onu da yapacgm. Bide yanlid igne yaplmstr diyenle roldu ondanfa korktm igne yaptirmasam mi bir zarari var mi yanlis igne olup olmadigini nasil anlarsiniz
Kalca kasilmasi kramp seklinde neden olur sizce?