45 kiloyum. Normalde karnım dümdüz, herkes kıskanır. İlk defa süte protein tozu karıştırıp içtim ve karnım çok fazla şişti. Hamile gibiyim resmen sokağa çıkmak istemiyorum inene kadar. Ne yapacağım?
Protein tozu kullandıktan sonra karnım böyle şişti, normal mi?
Soru trol değilse normal. O protein tozları ve diger suplemenler kullanılmaya başlanmadan 2 ay önceden spora başlanmış olmalı. Simdiki spor merkezlerinde para kazabilsin diye dayıyorlarda dayiyorlar. Bir çok kişide hacet giderirken çıkıyor çıkmazsa böyle kişiye özel yağ tabakası olarak kalıyor. Ayrica kullanirkende spor yapmak lazım. Sen sütle karışırmışsın emilimi geç olmuş. Birde suyla kullansaydın bu vaziyete ne kadar erken gelirdi düşün bakalım
Çok özendirilen ve spor yapanların bilinçsizce kullandığı protein tozu hiç de masum değil.
Protein tozlar ;
Kemik erimesine
Damar ve kalp hastaliklarina
Böbrek taşı
Karaciğer hastalıkları
İç organlarda bu tarz hastalıklar
Ortaya çıkarabiliyor. Bir an önce doktora git ve protein tozu kullandığını söyle. Vücudun ciddi bir reaksiyon göstermiş. Kötü şekilde sonuçlanmadan bunu çözmelisin. Protein tozu kullanılacaksa doktor kontrolünde kullanılmalı. Ve doktorların tavsiye ettiği ürünler kullanılmalı.
Protein tozu içtigğinden emin misin? protein tozu değilde kabartma tozu içmişsin sanki😊.
Biran önce doktora gözükmelisin, gebeliğe çok benziyor,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Normal değil, hastaneye git en iyisi, senin kalçanda veya omurga problemin mi var, duruşunda normal değil
0
32 Yorumla
Soran
+1 yıl
Skolyozum var
Cevap sahibi
+1 yıl
Ek olarak lordozda var gibi. Kaç derece. Şu protein tozu trol mü yoksa o mu yaptı gerçekten, kaç kutu kullandım hiç bir sorun olmadı bende
Soran
+1 yıl
Evet baktım da şu an cidden var görünüyor. Protein tozu içtikten sonra şişmişti ama şu an indi düz duruyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Benzer sorunlarımız var vücudumuzda, senin boynunda düzleşme var foto ucundan belli oluyor, zaten skolyoz sebep oluyor buna genelde. Bir daha içme protein tozunu, kaç yaşındasın
Soran
+1 yıl
Neden içmeyeyim? Ben doktora gittiğimde skolyoz demişti ve bana birkaç egzersiz verdi. 6 ay boyunca yap dedi ama ben hiçbir şekilde yapmadım, daha kötü oldu. Ne yapacağım bilmiyorum 😒 19 yaşındayım
Cevap sahibi
+1 yıl
Protein tozu zararlı olabiliyor bak karnına. Boy uzunluğun nasıl ve skolyoz eğriliğin kaç dereceydi. Vücudun zayıf evet ama kalça bölgen kilona göre iri, yanlış anlamada pijama varken bile baya belli
Soran
+1 yıl
Boyum 1.68. Belki duruşumdan dolayı öyle durmuştur ya da dediğiniz lordozdan dolayı olabilir. Skolyoz eğriliğimin derecesini bilmiyorum o zamanlar başlangıçtı şu an baya ilerlemiştir
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok duruşdan değil alt bölge her duruşa belli eder kendini. Sırt resmin olsa yorumlardım eğrilik olarak nasılsın diye
Soran
+1 yıl
Keşke düzelse istediğim gibi giyinemiyorum, özgüvenimi düşürüyor. Zayıflığım da aynı şekilde istediğim gibi giyinmeme engel oluyor 😒
Soran
+1 yıl
Boşverin ya kötü 😌
Cevap sahibi
+1 yıl
Umarım benden utanmıyorsun 😊 omurga problemleri bendede var, farklı açılardan pozlar bekliyorum utanma, yüz olmuycak yani rahat ol
Soran
+1 yıl
Utanıyorum 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Sağlık konusunda utanma olmaz 😊 bahane kabul etmiyorum. Lütfen ama itiraz etme
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum djdnda
Cevap sahibi
+1 yıl
Rahat ol, çekinme. Omuzlarında düşüklük, göğüslerde eşitsizlik var mı sormadımda?
Soran
+1 yıl
Aynen var
Cevap sahibi
+1 yıl
Yazın çok sıkıntı yaşıyorum, tişört giyemiyorum bu sıcakta, uzun kol gömlek giyiyorum ki az belli olsun. Yazın denize gidince mesela utanıyorum, benim kürek kemiklerikmde çıkıntılı
Soran
+1 yıl
Benim de kasık kemiklerim çok belli oluyor
Cevap sahibi
+1 yıl
O bence zayıfız diye öyle, benimde aynı pantolon ve boxer kenarları hep rahatsız ediyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Üzülme
Cevap sahibi
+1 yıl
Boynunda ağrılar oluyor mu
Cevap sahibi
+1 yıl
Yorumumu neden eksiledin 🙄
Soran
+1 yıl
Yoo ben eksilemedim
Cevap sahibi
+1 yıl
Başka üye demek neyse boşver. Boyun bölgende problem var mı
Soran
+1 yıl
Hayır yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Rahat ol, niye sustun yine 🙄😐
Cevap sahibi
+1 yıl
Güneşte çok mu kalıyorsun?
Soran
+1 yıl
Atmak istemiyorum çünkü
Soran
+1 yıl
Güneş ne alaka ki
Cevap sahibi
+1 yıl
Vücudun beyaz, ellerin esmer tene yakın yani
Soran
+1 yıl
Yok hic çıkmıyorum dışarı
Cevap sahibi
+1 yıl
Anladım. Ten rengin özellikle karın bölgen güzel, karın kası sana iyi olur
Seni zükmüşler protein tozu değilde bayıltıcı toz olmasın gittiğin salonda sanki zükmüşler de hamile kalmışsın en az 3 aylık kaç aydır spor salonuna gidiorsun
laktoz intoleransı olabilir bir doktora görün istersen ya da vegan protein tozu var. şişkinlik yapmıyor veya izole protein tozunu da deneyebilirsin ben genelde supplementlerden alıyorum bi bak istersen linkini de koydum ama tabii doktora görün ilk önce
Protein tozu ile ne alakan var senin? Ben ağırlık kaldıran biri olarak içiyorum bunu. Senin kas yapmak ağırlık kaldırmak neyinr. Kilo almak istiyorsan gainer kullanmalısın protein tozu değil.