AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dostum daha geçende zehirlendim. Çok şükür birkaç gündür iyiyim toparladım. Belirtileri söyle hemen zehirlenip zehirlenmediğini söyliyeyim.
Zehirlendim o kesinya. ateşim vardı kustum felan üşüme geliyordu. hala midem bulanıyor diare de oldu
Zehirlenmişsin kesinlikle. İleten sıcaklık basar ateş gelir. Sonra üşüme gelir. Ben iki günde 4 5 defa sıcak suya girdim. Üşümekten. Baş ağrısıda yapar. Geçmiş olsun. Bol bol su iç ve bol bol dinlen.
Kovboy Kaçar ♘
Evet. ilaç verirmi doktor
Hepsini bende yaşıyorum
Ben doktora gitmedim. Evdeki ilaçlardan kullandım. Bak bende mide krampı oldu senden olurmu bilmiyorum ama çok kötü birşey nefesini kesiyor uyutmuyor. Ben bol bol yoğurt yedim iyi geliyor. Hurmada iyi gelir. Ama herşeyin fazlasına kaçma. Ve sigara içme dahada kötü yapar.
Sigara kullanmıyorum bazik mide ilacı kullandım iyi geldi ama yan etkisi var .
Bende baharatlı ve acılı cips yedim yanında asitli içecek içtim ondan oldu. Yemeği severek yemekte önemli. Neyse yeniden geçmiş olsun.
Kovboy Kaçar ♘
Ben daha önce balıktan da zehirlendim 😢
Bana her yıl bir daha oluyor. Allahtan hızlı toparladım sınavlarım var çünkü.
Bende yks var.
Yks, ehliyet var bende de. İkisinide kaçırsaydım kafayı yerdim herhalde.
Ne yedin ki ne zehirledi seni
Tavuk soğan halkası pilav yedim dün gece. yemek biraz yagliydi ekmek tuketmiyorum genelde. sonra bir saat çalışıp uyudum. gece yarısi ateşim cikmisti üst üste kustum felan. karnımda agriyor. yorgunum felan 😢. sabah yine kustum. Ablam kanlı olmadığı için ilaç vermiyoruz diyor . ama hiçbir şey yiyemiyorum 😢
Benden başka kimse yemekten etkilenmedi
Şaka bir yana bence bir acile git lağman yapsınlar sana yediklerin çok ağır gelmiş sanırım sana
Yediklerimi kustum. şimdi yediklerimide kustum
Limon soda tuz iç sonra kuru kahvenin içine limon karıştır iç biraz uzan sırt üstü hareket etmemeye çalış düzelir
Midem ztn ekşimiş asit tuketmemeye çalışıyorum.
O zaman bir tutum ekmek içi ye bastırır ben öyle olduğum zaman yerim iyi gelir bana
Yedim dün iyi gelmedi
Ben varım hanımefendi 😊
Tavuk soğan halkası pilav yedim dün gece. yemek biraz yagliydi ekmek tuketmiyorum genelde. sonra bir saat çalışıp uyudum. gece yarısi ateşim cikmisti üst üste kustum felan. karnımda agriyor. yorgunum felan 😢. sabah yine kustum. Ablam kanlı olmadığı için ilaç vermiyoruz diyor. ama hiçbir şey yiyemiyorum 😢
Şeker benden başka kimse yemekten etkilenmedi
Tavuk bozuktur bence hanımefendi
Yok değil.
Yedikleriniz ağır gelmiş hanımefendi O zaman bir acil servise gidin
Ne yapicaklar gidersem
Mide temizlenir hanımefendi zehirlenme varsa
Midemde bişey kalmadı kusmaktan 😢
İçimdeki kamyoncunun buna bir cevabı var, doktor değilim ama hastam çok ahahah çok geçmiş olsun bu arada tavuğun tarihinden emin olsan bile bir arkadaşım markette çalıştığı dönemde son kullanma tarihlerini gümcellediklerini söylemişti bilmeni isterim.
@hafifrüzgarG haklı gıda sektöründe böyle maalesef tarihi silip yeniden basıyor firma
Benim dışımda bikac kisi daha yedi. kimseyi rahatsız etmedi. her zmn aldığımız kasaptan aldık taze oluyor. yani babam da eski kasap et konusunda çok dikkat eder
Doktor değilim ama hastam çok
Tabi canım
ateşin çıkmış ve kusmussun iyisundir
İyi değilim 😢. bişey yiyince yine kusuyorum.
mideni usutmussun kesin.
Batmandamı 40 derecede
50 derecede millet soğuk alıyor :) algılarını yık
Ne yedin ne içitin
Tavuk soğan halkası pilav yedim dün gece. yemek biraz yagliydi ekmek tuketmiyorum genelde. sonra bir saat çalışıp uyudum. gece yarısi ateşim cikmisti üst üste kustum felan. karnımda agriyor. yorgunum felan 😢. sabah yine kustum. Ablam kanlı olmadığı için ilaç vermiyoruz diyor. ama hiçbir şey yiyemiyorum 😢
Tavuktan mı oldu?
Tavuk kesin temiz.
Geçmiş olsun. Ablana söyle bi mideni yıkasınlar
Ablam farkli ilde
Gel muayene edeyim
Doktormusun
Öğretmenim. Doktora vekalet ediyorum😂 az çok anlarız
Parmak at
Gıt kus temizlen gel seviselim fistigim.