Zehirlenmiş olabilir miyim?

bugün evde temizlik yapıldı arap sabunu ve doğal cifle temizlik yapıldı bugün cifin içine doğal şeyler katmışlar organikmiş zararlı maddeler yokmuş ama çok korkuyorum yine ve bacağıma cifli su sıçradı yıkamadım temizlik yapılıyor diye ve bacağımla duvara değdim ve ama saatler geçti aradan sizce o cifin zehirleme şeyi varsa etkisi kaybolmuş mudur yani uçup gitmiş midir zehirler mi ve bacağımda kurumuş cif lekesi var ve kurumuş cif lekesine değip de elimle ve o değdiğim elimle yemek filan yersem yine zehirlenebilir miyim yani kurumuş cif zehirler mi?

beni zehirleyip zehirlemeyeceğini merak ediyorum çok korkyorum nlur yardımcı olabilir misiniz krumuş cif o kurumuş cife defalarca ellerimi sürsem ve o ellerimlede armut elma filan yersem beni zehirlermi ve zehirlenme durunu gerçekleşirmi ben zehirlenebilir miyim internette birisi yazmış doğal şeylerde bile bir sürü kimyasal madde var o kişiyede doktorun teki şöyle yazmış ticari rant için doğal şeylerdir diyorlar demiş ve krumuş cifin zehirleme etkisi kaybolmuş mudur etkinliği azalmış mıdır ve cifin içinde olan kimyasallar beni zehirleyebilirmi defalarca ellerimi sürsem o kurumuş cife ve ellerimi yıkamasam ve o ellerimle bir şeyler yersemde zehirlenebilir miyim yardım edder misiniz kafayı yicem nolur yardımcı olur musunuz

Güncellemeler
+1 yıl
ben bir keresinde zehirlendim ve midem yıkandı ondan sonra zehirlenme korkusu gelişti bende
Güncellemeler
+1 yıl
orda mısınız acaba
Güncellemeler
+1 yıl
bende ayağıma cifin sıçramasından söz ediyorum içmedimki ben onu yutmadım da
Zehirlenmiş olabilir miyim?