Arkadaşlar merhaba ben 1 yil once kepce kulak ameliyati oldum ve daha oncede iki kulagim birbirinden orantisiz olduğu için yine o şekil oldu ama doktorla konuştum sol kulağimi tekrar ameliyat edicek ama bana hic fark bile edilmiyor istersen hiç yapmayalim boşuna tedavi sureci aci falan cekme dedi ama ben olmak istiyorum sizce kötü duruyor mu? Net olursaniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar fikrinizi belirttiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Plastik cerrahiden randevu aliyorsun ameliyat tarihinden bir gun once hastaneye gidip kan veriyorsun film falan cekiliyor bir yerinde birsey var mı diye ciğerler vs ondan sonra anestesi icin aneztesi doktoruna gidiyorsun form dolduruyor hastaligin var mı vs diye, ameliyati olduntan sonra benim kulaklarim cok agrimisti 3 gun hastanede yattim sol kulagim surekli kan topluyordu doktorlar bosaltiyordu yine topluyordu sonrasinda. 1 ay full bir ay da sadece gece olucak sekilde bandana takiyorsun süreç böyle işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sana öyle geliyor eski halini bildiğin için. bana biraz bahseder misin süreçten, bende olmak istiyorum
Plastik cerrahiden randevu aliyorsun ameliyat tarihinden bir gun once hastaneye gidip kan veriyorsun film falan cekiliyor bir yerinde birsey var mı diye ciğerler vs ondan sonra anestesi icin aneztesi doktoruna gidiyorsun form dolduruyor hastaligin var mı vs diye, ameliyati olduntan sonra benim kulaklarim cok agrimisti 3 gun hastanede yattim sol kulagim surekli kan topluyordu doktorlar bosaltiyordu yine topluyordu sonrasinda. 1 ay full bir ay da sadece gece olucak sekilde bandana takiyorsun süreç böyle işte.
Doğru demiş doktor net yaptırma
Uzaktan daha kotü gozukuyor
Yok ya boşuna acı çekme
Sen şimdi eskisi gibi sanıyosun hala psikolojik olarak
Teşekkürler görüş için.
Hayir eskisi gibi sanmiyorum ama ozguvenimi kotu etkiliyor
Rica ederim de uzaktan olan da iyi duruyor
Çünkü kafami sola yatiriyorum hafiften, orantili ciksin fotografta diye.
Bence gayet normal ama siz bilirsiniz
Kötü gözükmüyor
Kulakların seksii duruyor