Ama nasıl acıyor nasıl :(
Ya kulaklarım feci acıyor.?
Ama nasıl acıyor nasıl :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hemen kapanması mümkün değil ama delik henüz küpeni kavramamıştı bu yüzden de delik yokmuş gibi davranıyor diyeyim sana, bir nemlendirici krem sür kulağına ve küpeyi tekrar dene muhtemelen kulağının arkasındaki çıkışı bulamıyorsun o yüzden girmemiştir, bir parmağın kulağının arkasında dursun böylece çıkışı hissedebilirsin
dediklerinin hepsini yapıyorum yarısı giriyor diğer tarafa çıkamıyor işte
Gözlerim doluyor.
olmadı mazoşistlik yapacağım
belki de bırakırım kapansın. neyime benim.
deneyeceğim :/
tamam da üzülme ama niye üzülüyon ki benimde kulağımda delik vardı ilk zamanlar bende küpe takarken aynı şeyi yaşamıştım çıkışı bulamıyodum canım çok yanıyodu ama sonrada alışınca hiçde öyle bişey olmuyor :) sonrada küpe takmayı bile bıraktım ama delik hala tam kapanmış değil, yıllar oldu takmıyorum hala deneyince kolaylıkla girebiliyor :)
ama demek ki iyileşme sürecinde ellememişsin, ben hemen bugün aynı gün deldirdim ya
teki girdi şimdi ama öbürü hiç yok :(
ya öbürü arkadan bile girmiyor.
olmadı bırakacağım
adam nasıl delmişse deliği bulamıyrum arkadaki öncekine çok yakın
hahahah aynen hep böyle olur
girdi! ama çok acıyor
ya ben bunu çıkarırım ha. yatamam ki çok acıyor ne yapıyım?
hm dibine kadar girmedi arkları çok kalın
hay ya benim canım çok kıymetli. arka girdi ama sadece ucu böyle uyunur mu arka tutucularını takmadım bile tam girmediler çünkü
görmemişim yorumunu teşekkür ederim çok. şuanlık duruyorlar arkalarını takmam çok sertler ama uyuyamazsam çıkaracağım :/
hayır sakın çıkarma günde 1 kez çıkarıp krem sürersin hızla iyileşsin diye ama sonra küpelerini tekrar tak en fazla 1 haftada tamamen iyileşmiş olcakalr zaten, rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) ama bence arkalarını tak ve uyu merak etme bunun üstesinden gelebilirsin, güçlü ol iki küçük kulak deliği acısını yenebilirsin bence güçlü ol :)
çok teşekkür ederim, deneyeceğim
İçimi ağrıyor dışı mı? Basınçtan olabilir. Çok seyahat yaptın mı. Su kaçmışta olabilir. Su kaçmışsa biraz fazla ağrır doğrudur.
detayı okuduysan...
Ne komik ne komik, hadi gülün gençler.
Ben ne ile uğraşıyorum sen xper kasma peşindesin.
az ötede makara kukara.
ama ne yapıyım yani, banyoya öyle giremiyorum
edemiyorum işte huf
ohoo 10 gün etmemek mi ben her gün yapıyorum
ya hayııır
canım biraz kıymetli, mazoşistlik yaparım belki. ya da hiç uğraşmam ya uyuyamazsam? en çok bu koyar bak
İnşallah, kulaklarım uğulduyor.
Ben malatyalım.
Orası Trabzon, ah yine gitsem
evet trabzon
Çok güzel yer, çok huzurlu
Hayır yani laf olsun diye mi diyolar sana 10gün çıkarma diye? bir bildikleri var ki çıkarma diyolar yoksa adamlara ne senin kulağından
ama dediğim gibi takıyla giremiyorum
Ufacık küpe 10gün idare edebilirdin ayrıca 1-2gün su değmemesi gerekiyo diye hatırlıyorum ben de deldirmiştim 10-15gün çıkarmadım o küpeleri
kesin kapandı o zaman
Bırak kapansın yeniden deldirirsin
krem sür sarı merhem tarzı ufalayarak yumusalt kulak memelerını yavas yavas tak kupeyı azıcık sık dısını kupeyı takınca rahat edersın
Ya yarıya kadar gidiyor diğer taraftan çıkmıyor
Ya benim canım biraz da kıymetli biliyo musun.
Aman yaa uf ne yapıcam
Cevap
5Cevap
o zaman bırak yara kapansın baştan deldirirsin şimdi acıyosa zorlama
Malesef öyle yapacağım sanırım. Of.
vazelin sür biraz bekle yumuşasın 5-10 dakika sonra dene
işe yarar mı acaba şimdi süreyim de deniyim 10 dk sonra
10 dakika bekle dememin sebebi krem deriye nüfus etsin yumuşatsın hemde kayganlaşır daha rahat takarsın
Çok sağ ol, şimdi deneyeceğim
Deldireceksin illa bir yerini du bakalım hayırlısı
baştan çıkarmcaktın onu bırak kapansın sonra tekrar deldirirsin takçam diye b.ku çıkmasın kulağın
ama takı olunca rahat edemiyorum banyoda, neyse ya öyle yapacağım mecbur. 1 ayda kapanır mı
o acı varya en az 2 ay geçmez hele ilk günler girdirirken ağlarsın
Ağlıyorum zaten.
hemen kapanmaz git doktora sana krem yazsın.ben kullanıyorum öyle geçti bak kendi halne bırakırsam geçmez.daha yeni deldirdim ben (3 ay önce ) o kremlerle iyileşir biraz sonra rahat takıp çıkarabiliyorsun
kremin adını hatırlıyor musun
hala kullanıyorum.
fito : bu antibiyotik olan
dermovate
stafine
sen yinede eczacıya sor bana alt 2 yi kbb yazmıştı fito yuda aile hekimi yazmıştı kolay gelsin :)
pekala çok sağ ol :)
rica ederim :)
Bende yeni deldirdim kupeyi arka taraftan tak çıkar sonra normal giriyor
Fuck the system demiş girmiş, görmüş ^^
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar