Sağlık ACİL! Gözüme sabun kaçtı ve gözümün içi şişti bakar mısınız ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 duş yaparken gözüme şampuan kaçtı böyle oldu çok korkuyorum ACİL! Gözüme sabun kaçtı ve gözümün içi şişti bakar mısınız ne yapmalıyım? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Sabun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bol suyla yıka ve uyu baktın geçmiyor doktora git yarın hemen 0 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hemen acile git bence kimyasal sonucta alerji yapmis zarar vermis olabilir 0 0 Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Bol suyla yıka acısı geçmese acile git.. Ve sabah doktora ğörün 0 0 Yorumla
maşuka2777 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl kizarir anlarım da şişmesi bilemedim ya.. canım çok yanıyor. ise doktora gitt 0 0 Yorumla
KareciÇocuk19 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dikkat et kimyasal bu kardeşim gözüne zarar verebilir eğer sorun var ise byük görme sorunu falan hemen git ama eğer geçici bir şey ise geçer 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben korktum burdan acile git hemen 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Suyla yıka ve acile git normal değil 0 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bol bol suyla yıka tatlım, geçmiş olsun. 0 1 Yorumla Serein +1 yıl ayy şişmiş ama doktora git ya, ilaç verirler sana Yorumla
Ğğpdıodpejdoskdj Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bendede oldu doktor ne dedi ya da geçtimi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bol suyla yıka ve uyu baktın geçmiyor doktora git yarın hemen
Hemen acile git bence kimyasal sonucta alerji yapmis zarar vermis olabilir
Bol suyla yıka acısı geçmese acile git..
Ve sabah doktora ğörün
kizarir anlarım da şişmesi bilemedim ya
.. canım çok yanıyor. ise doktora gitt
Doktora git hemen nasıl bekliyorsun gözünden olabilirsin
Dikkat et kimyasal bu kardeşim gözüne zarar verebilir eğer sorun var ise byük görme sorunu falan hemen git ama eğer geçici bir şey ise geçer
Ben korktum burdan acile git hemen
Suyla yıka ve acile git normal değil
Bol bol suyla yıka tatlım, geçmiş olsun.
ayy şişmiş ama doktora git ya, ilaç verirler sana
Bendede oldu doktor ne dedi ya da geçtimi?
Boş suyla yıka sana
Acile git
geçer
acile gidin çok fena buu
Acile git. hemen
Hemen acile git