Ben enerji içeceği ile birlikte dolapta bulduğum 2-3 kutu haptan birazını içmek istiyorum ne gibi yan etkileri olur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSalak mısın intihar edeceksen temiz olsun kim ilaçla ölmüş? Hem bizm bir tanıdık antidepresan ve kas gevşeticilerle denedi 9 saat sonra farkettiler kız acıdan çarşafı yırtmış öyle kolay değil bu işker üstelik bir bok da olmadı sadece böbrekleri iflas etti ki bu en iyi sonuç oldu tüm organları hasar görmüştü çünkü.. anlayacağın ölmezsin sürünürsün! Ölmek istiyosan git bir uçurumdan atla ya da sık beynine 😇
680 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence halsizlik geçirip kusarsın miden hassas ise. Ölüm hiçbir şeyin çözümü değildir bunu unutma Senden değerlisi yok şu hayatta :)
190 Yorumla
Icecegin haplara bağlı iclerinde antibiyotik varsa ve ictikten sonra 1 saat i gecerse muhtemelen ölürsun. Ama kendini oldurmek geri kalanlara dunyanin en acisini yasatmaktan baska birsey olmaz kendini dusunmuyorsan geride kalacak olanlari dusun bir anlik sinir ve ofke ile hareket etme
911 Yorumla
Soran+1 yılBu bir anlık değilki hep düşünüyorum.
Soran+1 yılher şey herkes?
Soran+1 yılÖyle kişiler daha yok hayatımda
Soran+1 yılKimsem yok. Beni dinleyecek biri yok.
Soran+1 yılyanlış anlamadım
ölürsün. suyla da içersen ölürsün. enerji ilacının bir etkisi olmaz.
628 Yorumla
Soran+1 yılSorum için ciddiyim ve daha içmedim.
- +1 yıl
ben de gayet ciddiyim. bence hiç içme. enerji içeceği içerisinde taurin maddesi var. bu kara ciğer için iyi bir madde. enerji yükseltmiyor, sadece sende eksik olan maddeyi sana veriyor. yani patlamazsın, suyla da aynı olayı yaşarsn. zehirlenirsin. 24 yaşından küçük birinin de sonradan pişman olabileceği, hatta pişman olabilecek kadar hayatta olamayacağı durum için atağa geçme. bir şey yapma otur, bak keyfine. ölmek için gençsin.
Soran+1 yılCevap için teşekkürler ama bence diğer dünyaya gitme vaktim geldi bile.
Soran+1 yılOlur.
Soran+1 yılÖlmedim. :D
Soran+1 yılNe yazayım?
Soran+1 yılEvet dikkat çekmek için bu aptal siteye soru sordum ve gizli kullanıcı oldum. Gerçekten mi? 2-3 gereksizce verdiğim cevap yüzünden bunları yazdın ise iyi ki de mesaj atmamışım.
Soran+1 yılSizin gibiler yüzünden hayattan nefret ediyorum. Bunu anlamıyorsunuz Anlamayacaksınız da.
Soran+1 yılZor durumdayım odamdan çıkmıyorum yemek yemiyorum. Kendimi kesip duruyorum. Kullanıcılar ne için soruyorsun dedikleri için anlatıyorum 1-2 tanesi :) yaptığı için gülücük yaptım 1-2 tanesi dalgaya verdiği için öyle konuştum.
Soran+1 yılBende nefret ediyorum hiç sevmiyorum o tür insanları ama gerçekten o yazdığım bütün olayları şu an içinde yaşıyorum.
Soran+1 yılSize öğlen mesaj atsam olur mu?
Soran+1 yılŞuanda uykum var uyumam lazım.
- +1 yıl
@SeKTiRGiT ya 30 falan içtim 19 saatir ayaktayim ama gözüm karariyo ama acliktan büyük ihtimale
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
50Cevap
2 hafta önce 3. intaar girişimimi denedim bu sefer diğerlerinden daha daha çok yğksek doz hap içtim tam 25tane ve diğerlerinde hastaneye bile gitmemiştim. akşam ilaçları yuttum uyuyor uyanıyordum sğrekli be diğerlerind de olduğu gibi titreme oluyordu ama bu tirreme anormal bir titreme atak geçiriyordum sanki ve aşırı ğşüyordum saat 7 de kusmak için odamdaki lavaboya gittim kısmamak için direndim ama yapamafım 4 kere kustum sonra yatağıma gittim biraz içtiğim ilaçlarla işgili araştırma yaptım sabah 11 gibi oldu annem gile söylemek zorunda kalfım çünkü acı çekiyordum hastaneye gittik serum yapıldı kanımı aldılar jandarmalr psikologlar başımda bitti hastanede 1 gece kalmam gerekti ama annemin aracı olduğundan ben getirim bir şey olursa dedi kalmadım eve gelir gelmez serumun etkisinden uyudum 2 gün boyunca titremelerim geçmedi hala da ölmek istiyorum ama en acısız ve en kolay ölüm yolu arıyroum fari zehri içicem ya da tramvayın önüne atlicam tek korkum felç kalmam bir tavsiye verirseniz gerçekten sevap işlersiniz 😌
152 Yorumla- +1 yıl
Kanka en mantıklısı silahla şah damarına sık can havliyle kıvranıcaksın o kıvranmayı silaha yansıt 2-3 el daha sık sonra zaten ölürsün bir arkadaşım baktı 2500 wolt elektiği ellersen 2 snde ölürmüşsün bunları dene ama elektrik bulamazsan kendine silah al he paran varsa bana da al lütfen
Sanirim burada bir yanlis anlama var.
Oncelikle tum hayatimiz buradan ibaret degil.
Sonra dunya hayati uyku gibiddir olunce uykudan uyanacagiz.
Son olarak dunyada sana verilen surede ne yaptiginla sorgulanip ona gore deger bicileceksin.
Tum bunlari biliyorsan ve yine kendine kiymayi dusunuyorsan
Bilki olunce seni daha yalniz ve zor bir surec bekliyor.
Ôlmenin kurtulus oldugunu sana kim soyledi?33 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmiyorum intihar etmeye meylliyim
İlaçla ölünmüyor eğer ilaçla ölünseydi ben çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştum belki 20 defa denedim hiç bir b*k olduğu yok ve gördünüz gibi hala nefes alıyorum bana kalırsa yapma derim değmez sen onun uğruna ölümü bile göze almışken o nerde sen ölürken bile onu düşünüyorsun ya acaba sen onun aklına bile geliyor musun ki s*ktir et değmez
130 Yorumla
+1 yılEğer evde tek başınaysan ve birilerinin geli seni bulabilme ihtimali bir kaç saatse yüksek ihtimal hayatını kaybedersin, aksi takdirde hastanelik olursun miden yıkanır kurtulursun.
511 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda evde annem var 9-10 gibi işe gidecek az sonra babam gelir yorgun olduğu için direk uyur. Oda 2-3 gibi kalkar sence ne olur durumum?
- +1 yıl
Bazı durumlarda kusma ihtimalin olur, vücudun aşırı tepki gösterirse kendiliğinden kusarsın ilaçlar kanına tamamen karışmadan kusarsan yine kurtulursun.
Soran+1 yılKusmassam?
- +1 yıl
Kusup kusamayacağına sen karar veremezsin ki, beynin savunma mekanizmasıdır o.. Ben bunları bilgi amaçlı söylüyorum ama sen öyle birşey yapmayacaksın değil mi?
Soran+1 yılYapıcam yapmayacaksam niye sorayım.
- +1 yıl
Hayır öyle birşey yapma, intihar etmek korkakların işidir. Geride kalanlara vericeğin acıdan, işin dini boyutunu, vicdanı boyutunu herşeyini bir kenara bırakıp söylüyorum. Öyle birşey yapma, düşünmede. Güçlü olmaya çalış, seni bu düşüncelere iten her ne sebepse asla canından kıymetli değil ve mutlaka düzelicek herşey çok güzel olucaktır. bu hep böyledir, geceler gündüze gebedir. Büyük acılar atlatmış biri olarak söylüyorum bunu sana lütfen derin bir nefes al ve aklını toparla. Hepsi geçicek, Herşey çok güzel olucak, yeter ki güçlü ol kendinle kal.
Soran+1 yılçok sıkıldım bu hayattan :/
Soran+1 yılKimsem kalmadı :/
- +1 yıl
Hayır öyle birşey yapma, intihar etmek korkakların işidir. Geride kalanlara vericeğin acıdan, işin dini boyutunu, vicdanı boyutunu herşeyini bir kenara bırakıp söylüyorum. Öyle birşey yapma, düşünmede. Güçlü olmaya çalış, seni bu düşüncelere iten her ne sebepse asla canından kıymetli değil ve mutlaka düzelicek herşey çok güzel olucaktır. bu hep böyledir, geceler gündüze gebedir. Büyük acılar atlatmış biri olarak söylüyorum bunu sana lütfen derin bir nefes al ve aklını toparla. Hepsi geçicek, Herşey çok güzel olucak, yeter ki güçlü ol kendinle kal.
şunu okudumda ya herşey düzelmezse düzelmiyorda zaten, intihar etmek korkakların işi değildir çaresizlerin işidir bende bu durumu düşünüyorum hap içerek ölmeyi. insan bna göre ne kadar güçlü olmaya çalışıyorsa o kadar çok yoruluyor tükeniyo daha çok kırılıyor kimseye inanmıyor yani ben bunu yaşaım yaşadıklarımı yazdım. İnsan bir yerden sonra gerçekten çok çaresiz güçsüzleşiyor. :( :( :( :'( pof bu dünyaya nie geldim ki - +1 yıl
Yasiyon mu ben su an20 tane ictim
- +1 yıl
@aşkımdanölüyomlan olm ben olmedim 30 tane içtim bi bok yok ya ya 17 saatir ayaktayim
Hayat yasamaya değer bebeğim neden ölmek istiyorsun.
Ama gözünü Seveyim hic kimse canından değerli değil unutma bunu37 Yorumla
Soran+1 yılYani ölürüm?
Soran+1 yılNeler denedim bundan mı korkacağım.
Soran+1 yılBir kere araba çarptı ölmedim bilek kestim ölmedim normal hap içtim ölmedim bir bu kaldı.
- +1 yıl
Cano içtim 20 tane ölür muyum
Her haptan bir tane al ez suya at garip garip fokurdamıyorsa afiyet bal şeker olsun
75 Yorumla
Soran+1 yılFokurdarsa ne olacak?
Soran+1 yılDenicem
+1 yılİç ve yarın ne olduğunu bize yaz, yazamasanda sorun değil :)
83 Yorumla
Soran+1 yılanladım cevap için teşekkürler
- +1 yıl
Cano ben 20 tane falan içtim olmem heralde
- +1 yıl
@Hayatkotu35 öldün mü yaşıyor musun
Bisey olmaz, da, bunu neden sordun? Olmenin yollarinimi arastiriyorsun yoksa evde su mu kalmadi?
32 Yorumla
Soran+1 yıl''ölmenin yolları''
+1 yılsakın içme hormonlarında bozulma olur ve vajinanda aşırı tüylenme olur amazon ormanları gibi olursun :D
40 Yorumla
+1 yılPanpa getir beraber icek redbull sende votka benden cerez niyetinedr haplari gotururuz
410 Yorumla
Soran+1 yılHahha. :D İmkanım olsa gelirdim.
- +1 yıl
Kos gel kafalar kiyak gezelim :)) oyle bira felan icerim diye tutturacaksan kafandan asagi dokerim biralari agahajajsjsjd
Soran+1 yılKeske gelebilsem :/
- +1 yıl
Nerdesin soyle ben geleyim
Soran+1 yılŞuanda ankaradayım. 1-2 güne bursa'ya gelicem
- +1 yıl
Aramizda 6 saat var olmadi buuu la bebe istanbula gel ahahahajja
Soran+1 yılÇok isterim ama nasıl gelicem izin vermezler.
- +1 yıl
Yolun duserse ugra bogaza karsi iceriz :)
Soran+1 yılTabi uğrarım.
- +1 yıl
Oo iyi iyi iccek arkadasta bulduk
Wawww kalp krizi riski yüksek enerji içeceğinin markası ne?
112 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane var evde biri redbull biri gladiator
Soran+1 yılkendim içicem
Soran+1 yıl9-10 redbullu nerden bulayım markette kiler deli gözü ile bakar
Soran+1 yılBizim evde de bulunur çok severim enerji içeceklerini.
Soran+1 yılRedbull tabi ki de en iyisi<3 hep içiyorum onu
Eğer içersen çok fena hastalanırsın hastaneye gidersin burnuna bi boru sokarlar öyle mideni temizlerler serum takarlar 3 4 güne iyileşirsin
Yüksek ateş
Kanlı ishal
Karın ağrısı, kusma
Daha varsa bilmiyorum01 Yorumla- +1 yıl
Hangi ilaçları içersen bu olur
Sen kendini öldürmek istiyorsun sanırım ama daha acısız yöntemleri de var..
23 Yorumla
Soran+1 yılNee gibi?
Soran+1 yılOnu zaten hep deniyorum.
+1 yılBende olmek istiyorum elimde 41 tane ilac var
19 tane Kestine (20mg)
13 tane Tantum (50mg)
9 tane Arveles (25 mg)
Toplamda 41 tane işe yarar mi52 Yorumla- +1 yıl
Yaradi mi
- +1 yıl
İçtim 30 tane 17 saatir ayakatamim
içelim güzelleşelim, beraber içelim yalnız bir zevk alamazsın.
32 Yorumla
Soran+1 yılBen alırım merak etme. :)
+1 yılNe gerek var düşe kalka devam et her ne olursa olsun pes etme
32 Yorumla
Soran+1 yılEttim say.
- +1 yıl
Tamam kanka
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnüne gelenin altına yatarsın daha çok sijin dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ise hiç almayayım.
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO hapların içeriğine bağlı olarak vücut reaksiyon verir.
20 Yorumla
+1 yılBu dunyayi düşünmüyor san öbür dünyayı düşün derim inat edersen Cehennem
00 YorumlaOha ölme riski var mı ben 6 kutu enerji içeceğinin üstüne de bikaç tane hap içtim hakkı rahmetime kavuşurum o zaman
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCan sana Allah'tan emanettir. sen emanetine böyle mi sahip çıkıyorsun?
30 Yorumla
+1 yılMideni kaybedersin ölmezswn hayatının geri kalanında bazı özürlerin ortaya cıkabilir
10 Yorumla
+1 yılBende düşünüyorum bunaldım artık bu hayattan yaşamanın bir anlamı yok
20 Yorumla
+1 yılBi bok olmuyo 30 falan içtim 17 saat geçti bisey yok
02 Yorumla
+1 yılMesajımı görürsen lütfen bana ulaşabilir misin? Seninle konuşmam istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılGardasim olan bize olacak acimizi degil adimizi bile unutacaklar.🖑😔
30 Yorumlal*n öldünmü bence ölmemiştirsin içmemişşsindir bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliç ölürsen yazmazsın zaten. ölmezsen sonuçlarını alırız senden.
00 Yorumla
+1 yılkötüye bişey olmaz
iyiyi Allah korur02 Yorumla
Soran+1 yılİçmedim.
+1 yılHapin ne olduguna bagli olarak degisir
01 Yorumla- +1 yıl
nasil yani hangi hapları içersem ölebilrim?
Amacan ne. Bu kadar mi boşta kaldın.
02 Yorumla- +1 yıl
Belki o fazla boşta kalmamıştır. Çünkü herkes boşta kalamaz gerçek sevmezse. :(
- +1 yıl
@aşkımdanölüyomlan O kendi yoluna ayrıldı ise boş kalıp kalmadığı onun sorunu. Herkes boşta kalabilir. Onun için kendi hayatını, kendine zehir ederek eline ne geçecek. Bir insana verebileceğin en büyük acı her şeye rağmen hayata tutunduğunu göstermektir. Gerek gülümseyerek, gerek ağlayarak. Ancak, vazgeçmeyerek.
+1 yıliçme. ne olur bilmem de iyi olmayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ tamam
Ben de aynı durumdayım
01 Yorumla- +1 yıl
Knk kaç hapa giderim
+1 yıliç şekerim iç mükemmel bir kafa yaşıyosun :D
20 YorumlaNe olmasını bekliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem.
+1 yıliç bakalım ne oluyor bizede sölersin
01 Yorumla- +1 yıl
offf çok güldüm buna
İlacın adını söyle bakayım
06 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü aferin kas gevşetici asprin ne bulduysam var şuanda önümde
Soran+1 yılPekala. :/
Soran+1 yılBu dünyada herkesin bir sıkıntısı var.
Emin olmadigin biseyi icme))
02 Yorumla
Soran+1 yılPekala :/
+1 yılYan etkileri baya olur cok tehlikeli yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olur mesela?
- +1 yıl
Ne olursa olur sacmalama aklini basina al kizim yasamak herseye rahmen cok güzel
- +1 yıl
yaşamak her şeye ragman güzel değil berbat can yakıcı kalbini kanatan bişe :( :( :'( :'(
ne hapı olduguna bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılAferin asprin kas gevetici evde bulduysam var şuanda yanımda
+1 yılİntihar etmek istiyorsan içi
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam. :/
+1 yılAmaç ne burada ona göre cevap verelim
07 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak ediyorum.
- +1 yıl
Merak yüzünden zehirlenceksin saçma bişey olur vazgeç bence
Soran+1 yılÖlürüm daha iyi. :D
- +1 yıl
Ölmeyi çocuk oyuncağı sanıyorsun galiba ben bir kere öldüm. Çok fena acıyor :))))
Soran+1 yılKaç kere bilek kestim hap içtim olmadı bu son çarem. :/
- +1 yıl
Niyetin ölmekse yüksek bir yere çık atla. Kastırma boş yere :)))
- +1 yıl
İşin şakası tabi yazdıklarımız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok güzel olur, bu güzellkten kendini mahrum etme
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın içme uğruna yaşanacak çok şey var
05 Yorumla
Soran+1 yılBence yok
Cevap sahibi+1 yılbence var yaratıcı için vatan için çalışmak ve onun huzur ve mutluluğu
Cevap sahibi+1 yılgel sana bir ideal vereyim
Soran+1 yılYaz bakalım
Cevap sahibi+1 yılsen yaz
Sağlık konusunda 330 cevap paylaştı. bir dene bakalım nolacak:D
00 Yorumla
+1 yılFatiha okuma oranımız yüksek pamps
10 Yorumlageberme ihtımalın yüksek
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım tesekkürler
SALAKLAŞMA SONU ÖLÜM BORU DEGİL
00 Yorumlatuz ruhu neyim yok mu evde
00 Yorumlaölmeyi denemek akıllıca olamz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılankaradyım bende hayat guzel saçmalama
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim için pekde güze değil.
Cevap sahibi+1 yılgel gezip tozalım kafan dağılsın
Soran+1 yılodamdan dışarı çıkmıyorum. :/
Cevap sahibi+1 yılo niye yasak mı var
Soran+1 yılHayır yok. Çıkmıyorum çıkmamda.
Cevap sahibi+1 yılsenin problem belli oldu zaten dışarı çıkmassan boyle olur işte
Soran+1 yılÇıkıp ne yapacağım?
Cevap sahibi+1 yıliçmek kafa dağıtmak isteyen sen değilmisin
Cevap sahibi+1 yılunutursun dertlerini
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeberirsin bende solemesi kalp kriziyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
Ictinmi hala yaşiyor musun
00 Yorumla
+1 yılviski iç sonra kendini aş at
şaka la yapma ya00 Yorumla
+1 yılöldü heralde cevao yok
00 YorumlaOlmenı istemiyoriz