Ben diyetteyim de 20 kilo verdim 20 daha var göbek hiç gitmiyo sanki
Günde 5 setten 100 mekik çeksem ne olur
Günde 5 setten 100 mekik çeksem ne olur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İp atlamak sa iyidir birde sporcuların durduğu yerde yaptıkları ısınma hareketleri var onlarda iyi geliyor özellikle koşarmış gibi yaptıkları mekik çeşitleri var en zorlarını yaomaya başla istersen
Spor salonuna gitmek istiyorum da izin vermiyolar ya hiç bilmiyorum ki spor nasıl yapılır nasıl başlanır YouTube'tan bakıyorum izlerken çok kolay yapmaya gelince her yerim titriyor dfhjknddxj
İp alıyım kendime bari ggjllbhbkvbn teşkürler
Cevap
3Cevap
aralarda oruç diyeti şart
Aralıklı oruç ile verdim zaten
70im
1.60 20 daha vermem lazım işte
Zayıf olmak istiyorum artık ya balık et için başlamadım 😅
Bana kocamanmış gibi geliyo ama fotoğraf çektiğimde yok gibi akkamsjx küçücük kalmış sanki 95 bedendi başlamadan önce şu an 85 ama bende aylardır 70ten aşağı düşemiyorum bugün beslenme programını baştan ayarladım bakalım inşallah veririm kemikler de iriymiş galiba benim elimi bi yerime değdiğimde kemik hissedebiliyorum bi 10 daha vereyim de bakalım istediğim gibi olursa devam etmem olmazsa ederim ama 10 kilo vermem lazım 😅
Sizin de mi fazla var
E boy uzundur zaten :d çok sırıtmaz zaten tahminim ama istiyorsanız inşallah sizde verirsiniz
Ne bileyim ne alakası var mastürbasyonla
Cardio yardımcı olur sadece mekik yetmez
Yürüyüşe de başladım evden hiç çıkmıyodum ya bide sigara içiyorum bi saat yürürüm diye çıktım yarım saat baya zor yürüdüm bundan sonra bırakmam :d
Sigara içersen sporun bir faydası olmaz sana asla spor nefes demek sigara nefesi keser bırakmayı dene yoksa bir faydasını göremezsin
Plank yap.
1 dakika durabiliyorum dün başladım ne kadar durulması etkili? Zamanla bu süreler artar mı birde 1 dakika durabiliyorum ya bunu 5 6 kez tekrarlayayım mı gün içinde sağ sol ve düz plank durmuştum 1er dakika
Durabildiğiniz kadar durun gün içinde istediğiniz zaman yapın.
Teşkürler
Rica ederim
Plank duruşları daha etkili
Dün başladım plank yapmaya 1 dakika durabiliyorum sağ sol ve düz plank şeklinde 1er dakika şimdi plankı gün içinde tekrarlayayım mı bi kaç kez bide yaptıkça süreler artar değil mi
Evet artar. Uygulaması var, indir o seni yönlendirir
Çok teşekkür ederim bende googleden bakıp yapıyodum ghjffnng indiriyorum hemen teşekkürler 😌
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?