Ben nerelere gidem:( ben neden bu kadar kısayım, kısaysamda benim elimde olan bişey miii :(?

19 yaşıma yeni girdim, kilom 45. Boyum 1.53. Herkez fizigimin cok guzel oldugunu soyler, yuzumude begenirler. Filmde oynatilacak bir yuzun var ama boydan kaybediyosun diyip duruyolar.

Sukur etmem gerekiyo, ama bazen okadar dalga gecenler oluyo ki boyumla. Birde bu sitede kisalarla dalga gecenleri gordum. Yok giydikleri hic bisey yakismiyo, cok iticiler, ne kadar zayif olursa olsunlar bisey yakismiyo falan.. iyice piskolojim bozuldu.
Erkekler kisa kizlardan hoslanmaz falan filan...

simdi 1.60-65 arasinda ki kizlar ben kisayim falan demesin. Iyice moralim bozuluyo. Iyisiniz siz iyi, bide topuklu giyin tamam:( keske ben 1.60 olsam

Siz ne dusunuyosunuz kisa kizlar hakkinda?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben burada sadece insanlar ne dusunuyor kisa kizlar hakkinda diye merak ettim..

Aslinda bozmamam gerekiyo moralimi, cunku 1.81 boyunda 4 yillik sevgilim, ilk askim var. Birbirimizin ilkiyiz. Cokta mutluyuz. Baska insanlari ne dusundugunu takmamam gerekiyo aslinda.

ama iste dedigim gibi canım cok sıkılmaya basladi bu konu yuzundn. Acaba nasil duruyorum, giydigim seyleri ben yakistiriyorum ama acaba kotu mu duruyoda benim mi haberim yok gibi seyler dusunmeye basladim, piskolojim bozuldu.
Ben nerelere gidem:( ben neden bu kadar kısayım, kısaysamda benim elimde olan bişey miii :(?