Sağlık Aloe veram neden büyümüyor? cncmcmcö Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 2 hafta dır aldım ve saksını da değiştirdim aspirin de veriyorum 3 günde bir ama bir türlü büyüyüp gelişmiyor neden? Aloe veram neden büyümüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kadda Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl 2 konu var1 suyu 2 toprağı 3 mevsim ısınsın biraz 1 9 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Sıcak zaten hava Yorumla Kadda +1 yıl Daja tam ısınmadı Yorumla cncmcmcö +1 yıl Burda hava çok sıcak mereka etme Yorumla Kadda +1 yıl İstanbul soguk ama öyle çiçek pat diye büyümez Yorumla cncmcmcö +1 yıl İstanbul bul diğil orda yaşamıyorum burda hava çokkk sıcak hatta Şimdi bile 26-27 derecelere geldi baya sıcakladı hava Yorumla Kadda +1 yıl Bitki besleme veya toprağonı değiştir Yorumla cncmcmcö +1 yıl Yeni diğiştirdim saksıyı da değiştirdim hatta Yorumla Kadda +1 yıl O zaman ya sabır se bekle Yorumla cncmcmcö +1 yıl Aynen öyle diyicem bende ya. Teşekkür ederim 💙 Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl bitkini çok seviyosun sanırım 2. sorun 1 17 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Hemde çokkkkkk seviyorum çok severek aldım gelir gelmez saksını değiştirdim tıprağını değiştirdim toprağını havalandırdım ve hergün onunla canımlı cicimli aşkımlı konuşuyorum 😅😅 Yorumla üysgf2 +1 yıl ona büyümesini söyle belki dinler seni 😅 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Söylüyorum da işte söz dinlemiyor benimki ya Yorumla üysgf2 +1 yıl ne laf anlamaz aloveraymış yahu Yorumla cncmcmcö +1 yıl Aynen öyle ya aynı sm gibi hiç laftan anlamıyor Yorumla üysgf2 +1 yıl ama en azından best'leri içinde barındıyor :D Yorumla cncmcmcö +1 yıl Evet oda doğru da işte keşke azıcık exo l leri üzmese Yorumla üysgf2 +1 yıl adamlar artık şarkı çıkarmıyolar deli ettiler kaç senedir xiumin'i bi mv'de göremiyoruz ayol Yorumla cncmcmcö +1 yıl Ayy nassın çocuk en sonki cb de askerde idi bebişim ya 😓 Yorumla üysgf2 +1 yıl tamam obsesssion'da askerdeydi fakat o şarkı çıkalı 1.5-2 sene oldu cb yaptırmıyolar exo'ya onu kastetim Yorumla cncmcmcö +1 yıl Evet ama işte 7 haziranda exo cb geliyor ya heyecandan ölücem Yorumla üysgf2 +1 yıl fragman yayınlandımı 😱 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Yok hayır daha diğil yani görmedim ben hala Yorumla üysgf2 +1 yıl artık yüklesinler şarkıyı pls ama rekor kırmalı Yorumla cncmcmcö +1 yıl Ah işte bir gelse k pop ın kralları bir cb yapsa yer yerinden oynayacak ama sm şrfszi geç bir tarih verdi cb için ya 7 haziran ne aylardır o günün gelmesini bekliyorum Yorumla üysgf2 +1 yıl 2 yılda bi şarkı çıkarmak nedir yav Yorumla cncmcmcö +1 yıl Ayyy evet ya varya çok sinir oluyorum bu duruma Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Lustral ver kafası bozuk olabilir🙄 1 2 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Bilmiyorum 🤷♀️ Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl 😀😂 Yorumla
FutureePilottZeyno Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl "Sevgi"... 1 5 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Saksının önünü ne oturup konuşuyorum deli gibi valla bak 😅 Yorumla FutureePilottZeyno +1 yıl 😂 küsmüş sana yayına çiçek al Yorumla cncmcmcö +1 yıl Yanında çiçekler de var VallA Yorumla FutureePilottZeyno +1 yıl Şımarmış o ilgisiz bırak 😂 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Dimi ya bayaa şımartımm onu ben 😂😂😂 Yorumla
Şükrüüüüüüü Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok su verme 1 3 Yorumla cncmcmcö +1 yıl Çok diğil ya bence Yorumla Şükrüüüüüüü +1 yıl Ben söylüyorum işte yaparsan Yorumla cncmcmcö +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2 konu var
1 suyu 2 toprağı 3 mevsim ısınsın biraz
Sıcak zaten hava
Daja tam ısınmadı
Burda hava çok sıcak mereka etme
İstanbul soguk ama öyle çiçek pat diye büyümez
İstanbul bul diğil orda yaşamıyorum burda hava çokkk sıcak hatta Şimdi bile 26-27 derecelere geldi baya sıcakladı hava
Bitki besleme veya toprağonı değiştir
Yeni diğiştirdim saksıyı da değiştirdim hatta
O zaman ya sabır se bekle
Aynen öyle diyicem bende ya. Teşekkür ederim 💙
bitkini çok seviyosun sanırım 2. sorun
Hemde çokkkkkk seviyorum çok severek aldım gelir gelmez saksını değiştirdim tıprağını değiştirdim toprağını havalandırdım ve hergün onunla canımlı cicimli aşkımlı konuşuyorum 😅😅
ona büyümesini söyle belki dinler seni 😅
Söylüyorum da işte söz dinlemiyor benimki ya
ne laf anlamaz aloveraymış yahu
Aynen öyle ya aynı sm gibi hiç laftan anlamıyor
ama en azından best'leri içinde barındıyor :D
Evet oda doğru da işte keşke azıcık exo l leri üzmese
adamlar artık şarkı çıkarmıyolar deli ettiler kaç senedir xiumin'i bi mv'de göremiyoruz ayol
Ayy nassın çocuk en sonki cb de askerde idi bebişim ya 😓
tamam obsesssion'da askerdeydi fakat o şarkı çıkalı 1.5-2 sene oldu cb yaptırmıyolar exo'ya onu kastetim
Evet ama işte 7 haziranda exo cb geliyor ya heyecandan ölücem
fragman yayınlandımı 😱
Yok hayır daha diğil yani görmedim ben hala
artık yüklesinler şarkıyı pls ama rekor kırmalı
Ah işte bir gelse k pop ın kralları bir cb yapsa yer yerinden oynayacak ama sm şrfszi geç bir tarih verdi cb için ya 7 haziran ne aylardır o günün gelmesini bekliyorum
2 yılda bi şarkı çıkarmak nedir yav
Ayyy evet ya varya çok sinir oluyorum bu duruma
Lustral ver kafası bozuk olabilir🙄
Bilmiyorum 🤷♀️
😀😂
"Sevgi"...
Saksının önünü ne oturup konuşuyorum deli gibi valla bak 😅
😂 küsmüş sana yayına çiçek al
Yanında çiçekler de var VallA
Şımarmış o ilgisiz bırak 😂
Dimi ya bayaa şımartımm onu ben 😂😂😂
Çok su verme