Sağlık ? Merhaba arkadaşlar, vücut ölçüm; göğüs 85 bel 70 kalça 92 sizce normal mi bu ölçüler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Merhaba arkadaşlar, vücut ölçüm; göğüs 85 bel 70 kalça 92 sizce normal mi bu ölçüler? ? Merhaba arkadaşlar, vücut ölçüm; göğüs 85 bel 70 kalça 92 sizce normal mi bu ölçüler? Cevapla Vücut Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Gayet harika derim buna sen mem nun deyilmisin yoksa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bel den memnun değilim Yorumla Ozanchef +1 yıl Ben harika buldum tam hayalimde ki olculer Yorumla
xxgksllxx Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl 85 b 38 beden iyi yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 85 cm olarak dedim Yorumla xxgksllxx +1 yıl O zaman 80 b dir standart Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 637 cevap paylaştı. güzel modaya uygun fizik ölçüsü bu 0 0 Yorumla
Benjjjj Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl boy kiloda onemli boyle havada kalıyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 163 boy kilo 50 Yorumla Benjjjj +1 yıl biraz yalan geldi o kiloyla o kalça o göğüs nasıl oluyor Yorumla Soran +1 yıl Abi cm olarak yazdım siz ne anladınız Yorumla Benjjjj +1 yıl bende oyle anladım da 50 kiloya 92 kalça olmaz bi daha ölç sen :D Yorumla Soran +1 yıl 92 yalanmı söylicem ya Yorumla Benjjjj +1 yıl kendını blurlada bı foto atsana yanlış ölçmüssündür ihtimal yok Yorumla Soran +1 yıl Mezurayla ölçtüm Yorumla Benjjjj +1 yıl tamam o zaman ne dıyım guzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baya iyisin giyim tarzin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Spor tarz giyiniyorum daha çok jean falan Cevap sahibi +1 yıl Himm kalcalarin harika bence Soran +1 yıl Küçük aslında Cevap sahibi +1 yıl Dik degiller mi?
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bel kalın, onun dışında fena değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bel inceltmek çok zor :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucakta incelir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görmek lazım ☺ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi kere de sapıklaşmayın ya Cevap sahibi +1 yıl Yok ciden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gayet harika derim buna sen mem nun deyilmisin yoksa
Bel den memnun değilim
Ben harika buldum tam hayalimde ki olculer
85 b 38 beden iyi yani
85 cm olarak dedim
O zaman 80 b dir standart
güzel modaya uygun fizik ölçüsü bu
boy kiloda onemli boyle havada kalıyor
163 boy kilo 50