Nasılım? 85C göğüs sizce büyük mü standart mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bütün göğüs gurmeleri toplanmış sanırım jffff bu ne cidden? 85C göğüs sizce büyük mü standart mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Selindnz12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bence fizik bir bütündür çok zayıf veya çok kilolu kişide aynı olmuyor orantılı çok büyük olmayan göğüs benim gözümde ideal mesela 3 0 Yorumla
Alpha_Rules Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Hiç anlamam böyle sütyen büyüklüklerinden. Çok kızla birlikte oldum ama hiç sormadım sütyen büyüklüklerini 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence güzel, ama tabi vücut yapısına da uygun olmali 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl B cap bence ideal diğerlerine geçmiş olsun ben 85 90 b kap diyorum 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Nasılım? konusunda 660 cevap paylaştı. C cup meme güzeldir. 85’ de gğzeldir, 90-95 de. Ama D cup güzel değildir. 0 0 Yorumla
everythingisfine Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok büyük değil bence ama kişinin vücut yapısına göre de değişir tatlım bu 4 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoo gayet güzel bence :) dolgun olmalı göğüsler sutyene sigmamali bence :))) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Nasılım? konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence ideal ebat 1 0 Yorumla
sevgiakisi Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl ölçüleri bi türlü öğrenemedim gitti onlarca gördüm ama yok yine yok tutamuyorum 0 1 Yorumla sevgiakisi +1 yıl gurme olmadığım için utanıyorum :( Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Göğüse değil beyine bakiyoruz 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Keşke karşındakinin ne sorduğuna da baksaydın :D sen o bildiğimiz erkeklerden değilsin hadi inandık Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Okey okey Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Cevap verenlere bu baktım onlara bakiyoswn ztn boş Yorumla
sundries Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl standart olması gereken bir büyüklük :D 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Nasılım? konusunda 700 cevap paylaştı. C olması güzel tabi gerçeksee 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl çoğunluğa göre normal bana göre çok büyük 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nasılım? konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok iyi, ideal 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Nasılım? konusunda 4,8b cevap paylaştı. Normalden biraz daha iyi tam ortalama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gayet iyi vence fazlası sıkıntı 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorduğun soruya cevap veren nedeni insanlar, ama sen saçmaladığın için bir daha yazmayacaklar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gözde sen misin 0 2 Yorumla Denizveraasi +1 yıl Adama bak göğsünden tanıyor ahahaha 🤣 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl @Denizveraasi yok melis o Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Büyük 3 5 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Sence kaç olmalı Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl @Kıvanc3435 80 iyidir ideal Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Yani fena değil ama boy kilo fitlik durumu nedir Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl @Kıvanc3435 ben kendi bedenimi söylemedim ideal olanı söyledim Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Tamam ben de ideal boy kiloyu sordum djdjjs Yorumla
SanalseksSever Takip Et Xper 6 Yaş: 37 11 ay B olsa daha güzel ama c de iyidir sarkmiyorsa 🤗 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Büyük yeenim 1 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Normal sanki sncr kaç olmalı Yorumla
melismmmx Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl İyii 1 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Bence de spor yapıyosa hele diri duruyosa çok iyidir Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Nasılım? konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gayet iyi 0 0 Yorumla
Orhan1666 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Nasılım? konusunda 748 cevap paylaştı. Bence tam kivaminda 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 4 ay Nasılım? konusunda 1,4b cevap paylaştı. standart bence 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 11 ay Nasılım? konusunda 330 cevap paylaştı. ideall 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Nasılım? konusunda 444 cevap paylaştı. büyük 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Nasılım? konusunda 2,3b cevap paylaştı. standart 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Nasılım? konusunda 924 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nasılım? konusunda 379 cevap paylaştı. Bu 85 degılkı 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nasılım? konusunda 792 cevap paylaştı. büyük 0 0 Yorumla
Beyzaliche Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Büyük sayılır 4 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Normal sanki sence kaç olmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Bence fizik bir bütündür çok zayıf veya çok kilolu kişide aynı olmuyor orantılı çok büyük olmayan göğüs benim gözümde ideal mesela
Hiç anlamam böyle sütyen büyüklüklerinden. Çok kızla birlikte oldum ama hiç sormadım sütyen büyüklüklerini
Bence güzel, ama tabi vücut yapısına da uygun olmali
B cap bence ideal diğerlerine geçmiş olsun ben 85 90 b kap diyorum
C cup meme güzeldir. 85’ de gğzeldir, 90-95 de. Ama D cup güzel değildir.
Çok büyük değil bence ama kişinin vücut yapısına göre de değişir tatlım bu
Yoo gayet güzel bence :) dolgun olmalı göğüsler sutyene sigmamali bence :)))
Bence ideal ebat
ölçüleri bi türlü öğrenemedim gitti onlarca gördüm ama yok yine yok tutamuyorum
gurme olmadığım için utanıyorum :(
Göğüse değil beyine bakiyoruz
Keşke karşındakinin ne sorduğuna da baksaydın :D sen o bildiğimiz erkeklerden değilsin hadi inandık
Okey okey
Cevap verenlere bu baktım onlara bakiyoswn ztn boş
standart olması gereken bir büyüklük :D
Küçük sanırım hiç anlamam
C olması güzel tabi gerçeksee
çoğunluğa göre normal bana göre çok büyük
Çok iyi, ideal
Normalden biraz daha iyi tam ortalama
İdeal. Dolgun ve iri.
Büyük ama bence güzel iri göğüsler
İyi ideal olan bu zaten
Gayet iyi vence fazlası sıkıntı
Sorduğun soruya cevap veren nedeni insanlar, ama sen saçmaladığın için bir daha yazmayacaklar
Gozel ideal yalalalalalalnir
gözde sen misin
Adama bak göğsünden tanıyor ahahaha 🤣
@Denizveraasi yok melis o
Büyük
Sence kaç olmalı
@Kıvanc3435 80 iyidir ideal
Yani fena değil ama boy kilo fitlik durumu nedir
@Kıvanc3435 ben kendi bedenimi söylemedim ideal olanı söyledim
Tamam ben de ideal boy kiloyu sordum djdjjs
B olsa daha güzel ama c de iyidir sarkmiyorsa 🤗
Büyük yeenim