Alt tarafı 49 kilodan 45 kiloya düştüm. Çoğu kişi beni görüyor çok zayıflamışsın az yemek ye ele güne karşı, hasta olcan kendine bak az kilo al diyip duruyolar. En sinir olduğum şeyse sırf zayıfım diye ağzıma zorla yemek tıkılması, şundan bundan ye diye ısrar edilmesi sen zayıfsın gençsin ye ye diye ısrar ediliyor. Niye bizim tüklerde böyle ısrar huyu var? Yemek istemedigim zaman zorlanmayı hiç sevmiyorum sinir oluyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCildiriyorum bu konuya. Cidden soyleyenler cahilin teki derhal onlardan uzaklasmaya bak hayatindan cikar at. Kilo alamayabilir insan kilo veremeyebilir buna yatkin olmayabilir bircok sey olabilir. Boş boş konusmak kadar yaptıkları baska birsey yok insanlarin maalesef. Gereksiz benzetmeler gereksiz ornek vermeler elestiriler nasihatler. Hayir si ze nee! Kendi yasaminiza odaklanin. İnsanlara sen sişkolasmissin kilo almissin bune lan deyince ayip oluyor alınıyorlar ama hala zayiflamissin deyince de insanlarin ALINABİLECEGİ!!! O kucuk zihinlerine gelmiyor. ulan cogu insanin kilo verememesi gibi kilo alamayan çok insan var bunu kabu edin artik ve bunda ciddi zorlanan kisiler var. Metabolizmalar farklidir. Kilo almak icin gunde 6 ogun yiyip midesi agriyan yinede kilo alamayan kisiler var. Bunu gectim kendi o kiloda gayet saglikli olabilir ve o kiloyu istiyor olabilir hersey olabilir. Yani kapatin o cenenizi ve insanlari elestirmekten vazgecin kendi onunuze bakin artik. Body shaming bir bitmedi Turkiyemizde yeter cidden yeter!! Body shaming yapmayinm doye isyanlarda olan kilolu insanlar gelmis buraya o kadar zayifmi olunur yaaa yazmis ulan kendimize kilolu denmesin isteyip başkasına zayif deme hakkini nerden hamgi cahillikten buluyorsunuz acaba siz. Vallahi cok sinir bozucu birsey tum bunlar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşkalarına gerek yok annem de aynısını yapıyor. 2 kilo vereyim hemen noldu yemek yemiyorsun. Çok zayıfladın Derdin mi var diye başlıyor. Birşeyim yok ben iyiyim dedikçe üsteliyor. Haliyle ses tonum az yükseliyor. Bu sefer de bak ben demiştim sinirlisin var bir şey sende diyor beni kanser ediyor 😁. Sonra börek çörek ne varsa yapıyor. Ye ye diye tutturuyor. Napcaksın bu modeller böyle he he diyip geçeceksin. Onların akıllarında kilo ile belli kalıplar var seni de o kalıplara sokmaya çalışıyorlar
10 Yorumla
+1 yılSende kendimi gördüm. Sanırım bu birazda ülkemizdeki diyet anlayışıyla alakalı bir durum. Çünkü genel olarak bizler düşük kalorili sağlıksız bir şekilde kendimizi aç bırakarak kilo vermeye meyilliyiz bu durumdan endişleniyorlardır. Benim gibi sağlıklı beslenip spor yaparak diyet yapmadan kilo verdiysen o sözün ne derece hoşuna gitmediğini anlarım. 👍
00 Yorumla
+1 yılTürk halkı kadar boş konuşan toplum var mıdır bilmem evlenince hemen geline karışır, sonra damada eziyetler, hep insanların kötülüğü istiyorlar yüzlerine gulduklerine bakma herkes benimki daha iyi olsun peşinde erkekler seks kadınlar zengin koca peşinde bu 2012 den Sonra daha da arttı ve devam ediyor, iş hayatinda insanlar birbirinin ayağıni kaydiriyir hele o siyasetçiler yok mu adam kendi cebini düşünüyor bu zavallı halk da onların peşinde yok vur de vuralım ol de ölelim flan gberin hepiniz yeter
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
48Cevap
+1 yılÇünkü bizde kilolu olmak ayıp değil, tam tersine zenginlik ve güç göstergesidir. Atalarımız asla aç kalmayacak kadar güçlü, yoksulluk çekmeyecek kadar zenginmiş. Erkeği savaştayken obasını koruyacak, Ok atıp, kılıç kuşanıp, at binecek bir kadın zayıf olmamalı, kılıcı taşıyabilecek kadar, yay gerip avlanacak kadar, gelen düşmanla savaşacak güçlü olmalı, . O yüzden biz zayıflayana kilo al güç topla deriz, çok kilo aldın zayıfla demeyiz. Ha şimdilerde kılıç kuşanıp at binecek, av yapıp evine erzak getirecek, düşman ile savaşacak kadınlara ihtiyaç kalmadığı için artık sen çok kilo almışsın zayıfla diyen bir toplum olduk. Zayıflamayı başarı, kilolu olmayı başarısızlık sayıyoruz. Çünkü eskiden yiyen güçlendirdi, şimdi obez oluyor o ayrı konu. 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılVücudun dengesini koruman gerekir, ne kadar sağlıklı olduğunu düşünüyorsun? Belli bir kas ve yağ oranına sahip olman gerekiyor. Bunu doktor ya da spor eğitmenleri ile sağlayabilirsiniz. Zayıflık çok iyi değil, tabii camış gibi yiyip kilo almak da iyi değil. Kilo alacaksan dengeli ve sağlıklı beslenmeyle, sporla alacaksın.
10 YorumlaSırf sadece bu konuda değil hangi konuda olursa olsun ısrar edildiğinde istemsizce yapmak istemiyorsun o eylemi tiksiniyorsun yani
Boşver
İşte en önemlisi de bu zaten başkalarının ne söylediklerini önemsemedigin zaman işte çogu şeyi başarmışsın demektir ve daha başaracağız şeylere büyük bir adım atmışsın demektir zor olacak ama sabırla kulaklarını tıka00 Yorumla
+1 yıltürkiye’nin kronik hastalığı. garip bir milletiz kimi kıskançlıktan kimi cahillikten kimi öğüt vermek için ama genelde zayıf olmayanlar tarafından bunlar söylenir. ülke olarak kilolu olduğumuz için zayıf olunca rahatsız ediyor bence çünkü bunu diyenler zayıf değil 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumda görgü görenek saygı empati kalite denen şey kalmadığı içindir. İnsanlar birbirine çıkarlar içni değer veriyor birbirlerini yüzeysel şeylere göre değerlendirip saygı gösteriyorlar. Mesela bir kadının kıyafetine güzelliğine kilosuna erkeğin de parasına göre değer biçiyor değerlendiriyorlar. Bi de milletin kilosuna laf söyleyen adamda empati yoktur.Çünkü kendi kilosuna laf söylendiğinde rahatsız olur bu bencil primatlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl16 yaşından beri aynı kilodayım. Beni ara ara gören akrabalarım bir gördüklerinde "Zayıflamışsın." başka bir sefer gördüklerinde "Kilo almış, toplamışsın." diyorlar. Dört-beş yıldır 44-46 arası gidiyorum. Genelde 45'te kalıyorum. Her seferinde onlara göre kilom değişmiş oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende de aynı durum sürekli aynı kiloda olduğum halde bazen kilo almışsın bazen vermişsin derler halbuki iki kilo arasında gidip geliyorum
- +1 yıl
bunu diyenler genelde yaşlı ve kilolu kişiler. senin zayıf be genç olman bilinçaltında onları kaybolan geçmişlerine götürüyor ve bu kompleksleri dışa vuruyorlar sana ye ye ye diyerek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlışkanlık kötü niyet taşımayan bi istek bence laf olsun diye ısrarı bunaltıcı olur bence sen yinede takma karşılık verdinmi ısrar bitmez kendi boyuna göre kendini ayarda tutmaya çalış kilo hiç bir zaman iyi birşey değildir. Hele yaş ilerledikçe sorunlar problemler hiç bitmiyor.
09 Yorumla- +1 yıl
kızın yağ erittiğini nerden biliyorsun belki kasları eridi
Cevap sahibi+1 yıl@sananenapacan12 Ben kızın yağ erittiğinden bahsetmedim kız erişkin bi kız bu zamanda birçok şeyi öğrenmiştir ayrıca onun durumunu bizmi yoksa kendisimi iyi biliyordur şu an hem kas erimesi olsa bile doktora gider bi tavsiye alır kasın tedavisi yemek değil fiziktedavi. Kız diyorki zorla ağzıma yemek sokmaya çalışıyorlar bune ya sanki bir iki yaşındaki bebek bu yaşında zaten ihtiyaç duysa kendi yer zorlayıp bunaltmak niye haksızmıyım.
- +1 yıl
anlamıyorsun bari boş yorum yapma kasın tedavisi protein alımı o yaşta kas erimesi olmaz zaten protein almazsa kaslarında atrofi olur geçici bir durumdur ama aynı kas erimesi gibi etkileri olur
Cevap sahibi+1 yıl@sananenapacan12 Sen önce bi ilk yorumunu oku kasları eridi diyorsun ikinci mesajınla çelişiyor kaldıki bu benim bazı tecrübelerime göre konuştum ne o öyle boş konuşma falan doktormusun o zaman eyvallah bunuda burada tadında bırakalım kızın kendisi düşünsün tam eminsen bana değil kıza anlat faydan olabilir.
- +1 yıl
kelime oyunu yapma kasları eridi deyince illa tıptaki kas erimesinden mi bahsetmek gerekiyor kız daha genç ne demek istediğimi anlayamadıysan senin sorunun
Cevap sahibi+1 yıl@sananenapacan12 Tamam ben kendi sorunumla kalıyorum anladım sen doktordanda öte profesörsün senin dediğin doğrudur artık tadında bırakalım
- +1 yıl
saygısızlığımdan dolayı kusura bakma sabah birine sinirlendim
Cevap sahibi+1 yıl@sananenapacan12 Hiç önemi yok insanlık hali.
- +1 yıl
Teşekkür ederim abi anlayışın için
+1 yılAyni durumu akrabalar yüzünden bende yaşıyorum o kadar sinir bozucu ki. Geçen sene en azından daha iyiydin en az 5 kilo gitmişsin, miden sırtına yapışmış, seni görenler babası buna bakmıyor mu der.
14 Yorumla- +1 yıl
Brn o akrabaların zaten varya... sofrada iştahım yok yemek içimden gelmiyor zorla bitir onu ye ye kalmasın diyip duruyolar lan salim beni yemek içimden gelmiyor işte de diyemiyorum. Kendileri şişman olduğu için benimde onlar gibi olmamı istiyolar
- +1 yıl
Ne eksik ne fazla. Evdekiler artık fazla bir şey demiyor ama halamlarda yemekleri çok çok koyuyorlardı, arada onlarda kalmam gerekiyor, sonra tavrımı ortaya koyduktan sonra pek bi șey yapamadılar arada sert çıkışmak gerekiyor. Böyle mutluyum onlara ne.
- +1 yıl
Keşke herkes anlasa bu durumu. Benim ailemde birşey demez istediğin kadar ye derler. Ama baba tarafım çok gereksiz ısrar ediyor. En sonunda istemiyorum diyip gözlerinin içine bakacam o zamanda kalplerini kiracam o zaman hiç olmayacak
- +1 yıl
Aslında tam öyle yapman gerekiyor. Nerde sıkıntı varsa baba tarafında zaten.
Diyet & Beslenme konusunda 314 cevap paylaştı. Böylelerine karşı üstadın güzel bir lafı var;
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha ayneenn😅
Ben normal kilo sınırlarında olan bir kızdım fazlalığım vardı. Zayıflarsan iyi olur dediler. Kilo verdim bu sefer de kilo alsan iyi olur dediler. Yani uyma sen onlara. Senin bedenin senin kararın. İstediğin şekle sokabilirsin bedenini tamamen senin zevkine kalmış. Ama hastalanmamak kaydıyla.
11 Yorumla- +1 yıl
Hep boş laf ediyiler
Psikolojik bi durum bu bana göre. Tahammul edememe durumu. Kendisi de zayif olmak istiyodur. Yapamiyodur. Karsindakini zayif gormek rahatsiz ediyodur ve bunu bu sekilde dile getiriyo dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü herkesin et yedigini sanıyorlar. veya herkesin nkendisi gibi beslenebildigini sanıyorlar. hatta hepsi sevdigi yemegin herkes tarafından sevildigini sanıyor. buna da ben merkezcilik nedir.
32 Yorumla- +1 yıl
Evde yemeye ekmek yok 50 kiloyum az ye diyorlar hala :D
Cevap sahibi+1 yıl@Hickimseninteki tatlı çelişkiler
Diyet & Beslenme konusunda 639 cevap paylaştı. Kendileri şişko olduğu için imreniyorlardır. İnsanlar kıskandıklarıyla böyle uğraşıp kendilerini mutlu ediyorlar işte.
10 YorumlaZayıflığı güçsüzlük hastalık olarak görüyoruz ki tam tersi durum...
20 YorumlaBende aynıyım anlayabiliyorum seni en annem bile bazen bana acıyormuş gibi bakıyor bulaşıkları yıkatmamaya çalışıyor
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnds abartmışlar ama espiridir o, ben 15 sene öncesine kadar abartılı zayıftım neler derlerdi neler ama zevkli oluyordu 😀
00 Yorumla
+1 yılKilo alınca da bu ne hal derler. Onları takmadan hayatına devam et, ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.
00 YorumlaKilolu olsan dalga geçerler zayıf olsan yine dalga geçerler o yüzden sinirlendiğini belirt takma kafana boşver.
00 YorumlaKilo alinca da aaaa cok sismanlamissin diyete basla diye baski yaparlar bu sefer de. Kimseye yaranamazsin
00 Yorumla
+1 yılKızların kilo anlayışı biraz değişik. Benim kız arkadaşım da cılız, kilo aldım falan diyor. Delleniyorum :D
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Diyet & Beslenme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türkler her şeye yorum yapar. Her konuda fikri vardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim insanımız malesef böyle işte. Yıllar önce misafirin biri, bir bana bir kardeşime bakıp, az ye de kilo al kardeşine benze demişti. Hala Çıldırıyorum. Herkesin yapısı bir değil ki abi.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü genelde minyon yapılı insanlarız kilo da verince iyce küçük kalıyoruz belki de ondandır 😊😂
10 Yorumla
+1 yılTürk olduğumuz için farkımızı göstermemiz lazım dndmkdkd
10 YorumlaIyi iyi bence hiç alma tabi bir rahatsızlığın yoksa
00 Yorumla
+1 yılBirinin zayıf görünmesi hastalık gibi geliyor hep böyle lanse edildiği için
00 Yorumla
+1 yılÇöp gibi insanlar bile çok kilo aldım zayiflamaliyim muhabbeti yapıyor bunuda anlamıyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılYani turklerin geneli kilo almaya daha atkin ve bogazli olduklaeri icin bu durum siradan
00 Yorumla
+1 yılKilo alıncada "çok kilo almışsın, tut boğazını birazcık" diyorlar bu sefer. İnsanları anlamak zor 🙄
00 Yorumla
+1 yılBabaannem de ban öyle diyordu sebebi zayıfliğın hastalık olduğunu düsünmesiydi
00 Yorumla
+1 yılHiç ipleme bırak yesinler yesinler şişsinler. Kilo, sağlıksızlıktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok simdi su var sosyal medyada asiri kilolu biri dans falan edince 'cok guzelsin, kendinle barisik ol, harikasin' gibi SAMİMİYETSİZ yorumlar cogaldi. Ama ayni durumdaki zayif birine 'sen yemek yemiyo musun, cok zayifsin, kilo al' gibi sacma yorumlar geliyo ve bu tamamen sacma bisi.
00 Yorumla
+1 yılgenelde çok kilo almışsın yeme kes boğazını derler ama
00 YorumlaBizde bir şey boş kalmamalı. Bulmacayı da doldurmamiz gerekir mutlaka
00 Yorumla
+1 yılBana da diyorlar o lafı. Bir süreden sonra duymamaya başlıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılKilo alsak cok kilolusun zayıflasak cok zayıfsın. Bi turlu tatmin edemiyoruz şu milleti
00 Yorumla
+1 yılHadsiz bir milletiz cunku. Kim bana fikrimi sordu demiyor kimse
00 YorumlaKilo alınması gereken birsey gibi adet olmuş yanlış bu
00 YorumlaÇünkü annelerimiz tarafından "ye bakayım can boğazdan gelir" diye büyütülüyoruz😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyun kaç? aşırı zayıfsan ideal kilona ulaşman için ye demeleri normal, ben 5 kilo fazlamı veremiyorum, senin sinrolduğn şeye bak 😭
02 Yorumla- +1 yıl
zayıfa ye derler ama kiloluya kinse kilo cer demez onu kendin bulursun 😄
Cevap sahibi+1 yılTamam da ye demeleri çok gizel bişey 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılgadunun tombulu makbuldur.
00 YorumlaBana da öyle diyorlardı kilo aldım veremiyorum şimdide 😀🤣 çok kilo almışsın o göbek faln filan insanlara bir şey begendiremezsin o yüzden boşver.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFesatlıktan 🤣 ben yiyorum ama kilo alamıyorum de sen de, gıcıklık değil mi 🤣
10 YorumlaYuzden verdiysen yuzun çökmüştür salla gitsin böyle seviyorsan tam gaz devam
00 Yorumla
+1 yıl45 mi yok 35 😂 en son ilkokulda o kilodaydım neyse bence takmamaya calıs her kafadan bi ses cıkar takma yapcak bise yok insanların ağzına tıpa takamazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Bence sende agzina tipa takmalisin. En son ilkokulda o kiloda oldugun bilgisi kizi nasil bir psikolojiye sokabilir nasil bir fayda saglayabilie bu bilgi ona? Kilolular icin insanlar aaa en son 70 yasindaki annanem bu kilodaydi vs diyormu. Az saygili olun benzetme yapmayın gereksiz ornekler vermeyin
+1 yılTürkiyeye şu anda boomer zihinler egemen olduğu için yapacak bir şey yok. Geleneklerindenmiş, büyüklerinden öyle görmüşler. Şu yüzyılda mamut avlarken işine yarayabilir o yüzdendir
00 YorumlaBaşkasının yaşantısına karışmayı pek seven bir milletiz çünkü. Hastalığı mı var, depresyonda mı, kendini bu haliyle mi seviyor bilmeden konuşmayı biliyoruz sadece.
00 Yorumla
+1 yılPandemi den önce 45 kiloydum şimdi 62 kiloyum, nasıl kilo aldığıma ben bile şaşırıyorum.
00 Yorumla
+1 yılDegişmez huylarıyla değişik bir milletiz. Nasıl mutluysan öyle yaşa kilo al kilo ver.. sadece sağlığından olmamaya dikkat et o yeter:)
00 Yorumla15 kğ kadar vermiştim nazar ettiler eridin aktın diye 5 kğ kadar geri aldım 1 yılda
00 Yorumlaİnsanlara karışmak hoşumuza gidiyor sanırım haksız yere
00 Yorumla
+1 yılcanım nediyelim daha azmi ye diyelim Allah'ım ya dusuncemizdemi beyan etmeyelim ya
01 Yorumla- +1 yıl
Zayıflık iyi dehil
+1 yıleleştiriyi çok seviyorlar ondan sizene abi milletin kilosundan zayıflığından
00 Yorumla
+1 yılomzunda kürekle gitsen kürekle ne yapacan diyen milletiz müzümsüzler
00 Yorumla
+1 yılYe kızım ye yavrum kuş kadar kalmışın gız yeeeeeeee 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılTürklerin çoğunda var öyle takma kafana alırsın zaten
00 Yorumla
+1 yılİştahlı bir milletiz çünkü
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin en doğrusunu onlar biliyo çünkü (!)
00 Yorumla
+1 yılAma çok zayıflamışsın.. Haklılar
00 Yorumla
+1 yılDerdin var zannederler. Başka sebebi yok.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Neden biz Türkler biri kilo verince "Çok zayıflamışsın, yemek ye!" diyoruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler