Haberlerde görüyoruz yanlış tedavi felç bıraktı, ya da ameliyat sırasında makas unuttular gibisi benim yakınımda da karnında unutmuşlardı tekrar ameliyat olmak zorunda kaldı. En son mahkemelikti noldu sormadım daha sizin geldimi böyle bir şey başınıza?
Size veya bir yakınınıza yanlış tedavi uygulaması oldu mu?
Yanlış tedavi değil ama bir kez beyin kanaması geçiren, bir kez de trafik kazası geçirmiş ve iç kanama ihtimali olan akrabaları hastaneye götürdüğümüzde hiç ilgilenen olmamıştı, sonra tabi hasta yakınları biraz ses yükseltince birden ortaya doktorlar çıkıp ilgilenmeye başladılar. Trafik kazası için gittiğimizde doktor yemek molası vermişmiş (!) Şu salgın döneminde sağlıkçılara saygım sonsuz ama bu mantıkla yangın itfaiyeciyi, evi soyulmuş olan polisi, ölmek üzere olan hasta da doktorun karnını doyurmasımı mı beklemeli? Maalesef her meslekte olduğu gibi sağlıkçıların içinde de işine ve hastalara saygısı olmayan bir sürü insan var. Birde koca koca insanlara çocuk gibi bağırıp çağıran dişçiler oluyor😅
Hastane iş yeridir Doktorlar için, tatillerini bir zahmet evlerinde yapsınlar. Bu arada bu dönem için konuşmuyorum yanlışlık olmasın ama ne yazık ki her meslekte olduğu gibi sağlık sektöründe de nitelikli eleman bulmak zorlaştı. Bir doktorun A dediği teşhisi diğer doktor B diyebiliyor. Bu kadar da farklılık olmaz ki, bunu bir sürü tanı yöntemi var fal bakarak teşhis koyuyorlar sanki😅
3 Profesör 2 kbb doktoru tinnitus'umun ne çözümünü ne de neyden kaynaklandığını bulamadılar. 22 yaşından b. k yere geldi. Geceleri beyaz gürültü olmadan yatamıyorum. Dikkat dağınıklığıda yaşıyorum. Sorduğumda birşeyin yok diyorlar. Bazen bazı insanlara böyle oluyormuş. Git beyaz gürültü aç yat diyorlar.
insanı rahatsız etmeyen ve beynine bazı ses sinyalleri göndererek sakinlik kazandırabilen ses türü. Fön makinesi sesi en bilineni. Bir de özel yapım sesler var.
Evet annemi başka bir hastayla karıştırıp yanlış bir tedavi yapmışlardı ve annem canının yandığını söylemese farketmeyeceklerdi dosyayı bile kontrol etmiyorlar insan sağlığı ile oynamak çok kolay yazık cidden
Ne bana ne de yakınıma gelmedi ama bana az daha geliyordu. Hastanede yatarken başka bir çocuğun adına göre bana bakıyorlarmış yani beni o çocuk sanmışlar. Annem fark etmese yanlış tedavi yapılacaktı.
Amin. Doktorlar gelmiş Hamza diye. Beni Hamza sanmışlar. Annem duymuş bu Hamza değil Ahmet Miraç demiş. Duymasa kim bilir neler olacaktı? Zaten o gün hastanede zor yatak bulduk. Herhalde bende önceki çocuk sandılar.
Ha bir de başka bir doktor zatürre için ilaç yazdı ama 18 yaşından büyüklere uygun bir ilaçlarmış eczacı fark etti. Hemen gittik değiştidi ilaçları. Doktor beni 20 yaşımda sanmış o zaman 16 idim. Büyük gösteriyorum.
Birkaç yıl önce annemin yüzük parmağında sinir sıkışması vardı. Ameliyattan çıktığında bir baktık baş parmağından ameliyat edilmiş. Trajikomik bir dönemdi.
Hayır pek başıma gelmedi umarım gelmez de. Ailemi de tek hastaneye göndermiyorum muhakkak başka bir doktora daha gösteriyorum. Ne olur ne olmaz herkes aynı kalite de değil.
Coronaya yakalanmış 2 hastaneye görünmüş 2 hastanede de tedavi eden doktor üst solunum enfeksiyon diyip 1000 mg antibiyotik yazıp eve göndermiş en son kalp krizi geçirme evresine geldi Antalya'da hastaneye getirdik ve corona olduğunu öğrendik 1 aydır corona tedavisi görmediği için virüs tüm akciğerine yayılmış direkt entübe ettiler ve şeker hastası olduğu için beyine pıhtı attı ve felç kaldı
Oldu dişimi dolgu yaptı ve dolguyu damağıma yapıştırdı kadının adını unuttuğum için açamadım dava aslında ailem o kadar hak hukukçu değil olsaydı alırlardı tazminat
Çok şükür yaşamadım ama zaten böyle şeyler kırk yılda bir gelir insanın başına. Ki neyseki hiç böyle bir müdahale edilecek kımse de olmadı yakınımda...
Benim kıl dönmem vardı fakat doktor durumu anlamayıp kuyruk sokumun yamulmuş dedi. Sonrasında tedaviye başladık ama iyileşmedim sonra 3 tane ameliyat oldum oooo neler neler oldu anlatsam roman olur 😒