Çocukken masumdunuz, savunmasizdiniz, muhtactiniz aileniz ve cevreniz ne derse onu yaptınız.. değerli olmak , takdir ve kabul görmek için bu sartti çünkü..
Ama büyüdünüz, olgunlaştınız , okullar bitirdiniz ve nihayet kendi düşünceleriniz oturdu. Dinlediğiniz, okuduğunuz, gördüğünüz ne varsa düşünüp hatalarınızı, eksiklerinizi , "size öğretilen yanlislari" gördünüz..
Peki bu kişilere kin beslediniz mi veyahut kendinizi nasıl değiştirdiniz? Çevrenizle uyum sorunu oldu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çok sinirliyim. bir daha karşılaşırsam ağız burun dalarım kadın demem.
Bu sana ancak zarar verir.
niye hocam? yaptıkları suç teşkil ediyor. beni kimseye şikayet edemezler.
Ne yaşadın bilmiyorum
Şikayette edebilirsin bu arada.
Cahilliklerine verip hayatıma devam ettim. Onlar benle aynı imkanlardan yararlanarak büyümediler ne gördülerse onu gösterdiler çünkü
Herkes iyiliği de kötülüğü de Allah'ı izin verdiği ölçüde yaptı. Ondan gelene elhamdülillah. Şikayet yok, öfke yok çünkü kalpte yeri yok.
Farklı bir bakış açısı ama fazla kaderci gibi geldi. Sonuçta öyle olmayı, yine onlar seçti.
Elbette seçti ve Allah izin verdi. Ayrıca kalbime nefret doldurmak bana iyi gelmiyor. Gündemim o insanlar veya yaptığı kötülükler olamaz. Bakış açım değişti artık farklı insanım, mücadelem farklı. Söylesene yahu, bunları düşününce kötü mü hissediyorsun iyi mi?
Kötü ya da iyi hissetmiyorum.
Hayat bir yol, öğrenme yolu..
İyilik de içinde kötülük de.. sadece önceden bir davranışı neden yaptığını bilmiyordum o insanın, salt kötü olduğunu düşünüyordum. Ama alt yapısındaki nedenleri görebiliyorum artık.. Ha çok anlayışlı olacagim, naparsa yapsın demek mi bu?
Hayir.. çünkü artık sinirlarim var, öz saygım ve öz güvenim daha gelişkin..
Bu tipleri hayatımın dışına alıyorum ve az iletişim kuruyorum. Bu kadar
Geçmişi anlama, dersini alma ve ilerleme. Mantık da bunu söylüyor zaten. Fazlası herkesin kalbinden taşan.
Bir sürü kişiye kin besledim bunun yüzünden.
Beslemedim.