Birine yaşattığın üzüntüyü kendin de yaşadın mı hiç? Artık kader mi dersin yoksa ilahi adalet mi fark etmez...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtaokulda Bir kız bana aşıktı adı Esra. Devamlı peşimden koşardı ve ben onu sürekli ezer Rencide eder çirkin fatma diye Dalga geçer Örselerdim...
Yıllar Sonra 21 Yaşında Askerden geldiğimde İstanbul'da ki Kuzenimin düğününde Bir kız gördüm Durmadan bana bakıyor İnanılmaz sexsi bir kız Harika bişi... Gittim Tanışmak istedim Adı Sedefmiş uzun uzun sohbet ettik ve Sözleştik Bir sonraki gün için..
Ve nihayet birsonraki gün geldi Ve biz buluştuk sinemyaa gittik o kadar güzeldi ve o kadar güzel konusuyordu ki içim gitmişti... Aksam onu eve Bıraktım ve beni yanağımdan öptü Ve beni seviyormusun dedi Bende Evet dedim tamam yarın görüşelim dedi..
Sabah onu aradım Sözleştik Buluştuk Sonra bana Şunu Söyledi..
Emre Dün çok güzel bir gün geçirdik gerçekten harikaydı.. Teşekkür ederim ama Ben Seni ne yazıkki Sevmiyorum ve Artık senle görüşmek istemiyorum Ne olur diretme ve Sakın evime gelme..
Tabiki Biraz diretsemde Üstüne gitmedim... İçim acıdı Canım çok yandı Sonra annanemlerin kapısının önünden geçerken (İST ananemlerde kalıyorum) Nasılsın Teyzecim dedi bende üst katta balkondaydım.. Annanemde iyiyim Esra kızım Sen nasılsın Baban döndümü Seferden dedi ve O an Şok oldum Bana Ortaokulda asılan Esranın Babası Gemi Kaptanıydı...
Koşarak Anneanemin yanına indim ve Sordum Bu kız benim eski sınıf arkadaşım mı? diye Sordum
Evet oğlum bak ne güzel kız.. Tam gelinlik İlgilensene eşek dedi..
Ve ben o an yıkıldım.. Sonra öğrendimki Esranın Doktor bir sevgilisi varmış ve Bana ders vermek için Bunu yapmış.. O zamandan beri kimse ile dalga geçmem Ve küçümsemem...
Just51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlahi adalet bunun için var. Kimsenin ayıbı, yaşattığı acısı yanına kâr kalmaz. Yeterki karşılığını biz vermeye çalışmayalım. Daha beterini yaşayacakları mutlaktır.
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimi hep üzüyodum kötü davranıyodum deli gibi seviyodu ayrılıp barışıyodum üstelik o dönüyodu çok üzdüm onu çokk 4yıl boyunca. ayrıldım ondan 6ay sonra dönmek istedim kabul etmedi uyarısını yapmıştı bidaha Ayrılma diye.. dediği gibi dönmedi. bense onu sevmediğimden değil şımarıklık yapıp değerini bilemedim çok kötü ağır şeyler yaşadım psikolojim bozuldu ne yaşattıysam aynısını yaşadım.. Birdaha mı asla kimseyi üzmem ders çıkardım, ama birdaha asla onun gibisine olmayacak... Velhasıl değer verenleri sevin arkadaslar Kıymet bilin...
21 Yorumla
Kesinlikle insan yasattigini yasamadan olmezmis her defasinda yüzüme carpti bu gercek
bir erkek arkadaşım vardi zamaninda cok aglatmistim onu ve bana nasil bu kadar vicdansiz olabiliyorsun umarim aynisini yaşarsın demisti.2 sene sonra cok sevdigim erkek arkdasim ben aglarken karşımda gülüyordu o zaman anladım ne hissettiğini.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
171
Cevap
160Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ve hala devam ediyor. birisiyle face uzerinde tanıştım ve bazı bilgilerimi yanlış vermiştim yani yalan söylemiştim 8 ay ilişkimiz oldu ama vicdanım beni rahat bırakmıyordu onun için bir bahane buldum ve bana deliler gibi aşık olan beni çok seven ve beni hayatının merkezine koyan kızı yarı yolda ve hayalleri darmadagan ederek biraktim. sonra ogrendimki kız bu olaydan dolayi psikolojisi bozulmuş ve hastanelik olmuş. ve ona yasattigim o acıları aynı şekilde benim başıma geldi. 2 ay sonra birine aşık oldum ve onunla bir ilişkim oldu çok sevdiğim çok aşık olduğum ve ailemle tanistirdigim ve evlilik dusundugum kişi 7 ay sonra bana dediki ben seni seks arkadaşım olarak görüyordum ve eski sevgilimi unutmadim diyerek eski sevgilisine geri dönüş yaptı. ve ben ise tam olarak hayal kırıklığıyla psikolojim tam olarak 5 ay yerine gelmedi ve hala onun üzerimde bıraktığı bilanço az da olsa devam ediyor. çok tövbe ettim ve ediyorum allahima sürekli dua ediyorum namaza başladım. siz siz olun sakin sakin kimsenin ahini almayiniz yaşayan biri olarak söylüyorum ne yaparsanız onun mislisiyle karşı karşı kalacaksiniz
30 Yorumlaİnsan bilerek veya bilmeyerek, farkında olarak veya olmayarak birisine haksız bir davranışta bulunmuş olabilir. Hattâ onu mağdur bir duruma düşürüp bazı haklarının elinden çıkmasına sebep olacak bir muamelede de bulunabilir. Bir fert olarak kendimizi her ne kadar çekip çevirsek, hakpereset olarak kalmaya azmetsek de, birtakım hata ve kusurlara kapılmaktan tamamiyle kurtulamıyoruz.
"Bir insan başka bir insana zulmeder kader de adalet eder." derler. Yani zulme uğradığımızda elimizden hiçbir şey gelmiyorsa bu noktada kaderin adaleti tecelli ediyor. "Eden bulur", "Etme bulma dünyası" gibi kültürümüze malolmuş deyimler bu durumlar için kullanılır. Kötülük yapan kötülük bulur sözünde de yine kaderin adaleti tecelli ediyor demek ki. Ah (Beddua) almak da bunlarla alakalıdır.
Benim de başımdan geçen olaylar etme-bulma anlamında olmuştu tabii. Askerlik hayatımda bir köpeğin ölümüne sebep olduğumdan dolayı 12 yıldır vicdan azabı çekiyorum. Zavallı hayvanın ölüsü gözümün önünden gitmiyor.91 Yorumla- +1 yıl
Bazı şeyler bizim elimizde olmuyor:(
Beni seven bir kıza yapmıştım. Ondan 2 sene sonra bu kızın en yakın arkadaşına ben aşık oldum ve oda aynısını bana yaptı 1 hafta hayatım cehennem oldu, fakat kız 1 sene çektiği halde benim 1 hafta bu acıyı çekmem beni suçlu duruma düşürdü kendi kendime. Neden o 1 sene çektide ben 1 hafta diye kendimi yer oldum tabi sonradan herşey normale döndü. Gençlik hatası diyorum şuanda kimsenin ahını almayı sevmem, böyle şeylere inanmazdım fakat bu olaydan sonra inancım tam oldu. Bu dünyada ne yaparsan karşılığını alırsın iyilik yapıp kötülük bulanı görmedim ben aynı şekil kötülük yaparak iyilik bulanıda :).
10 Yorumla
+1 yılEvet zamanında beni deli gibi seven birini üzdüm. Ardından ben birine aşık oldum ve bana baya acı çektirdi. Etme bulma dünyası. İlla aşk konusunda değil. İlahi adalete inanıyorum ben. En güzeli her şeyi Allaha havale etmek.
Can yakan, canının yapacağı günü beklesin
Hz. Muhammed (sav)22 Yorumla- +1 yıl
Ah alan mutlu olamaz canım zaten merak etme
Kişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı. Bizde bir laf vardır bıçağı önce kendine sok acımazsa Başkasına Sok. Bilerek kimsenin canını yakmadım. Her zman acizlerin ve çocukların yanında oldum yine olacam. Bana yapılan kötülük için bile fazlasıyla o insana karşılık verebilrdim vermedim ve bu aksine onların canını yakmıştır.
10 Yorumlatamm olarak yaşamak değilde onu anlıyorum sanırım bir kızla tanışmışdım 3-4 ay önce kız benden hoşlanıyor gibiydi arada bizde kalırdı kız oldugu için bnim odada yatardı. arkadaşlar kız senden hoşlanıyor açılsana falan diyorlardı hep bnde ne bileyim falan diyordum biraz zamana ihtiyacım var diyip bahaneler üretiyordum utangac oldugum için çekiniyordum hani kız yanımda bazen ark sinin durumundan dolayı üzülüyor ağlıyordu. ben sadece üzülme bişi olmaz iyi olur falan derdim kıza bir kere bile tokunmamışımdır mecazi anlamda değil ciddi diyorum en fazla tokalaşırken dokunmuşdur neyse tanışdıkdan 1 ay sonra kız bana ev arksini ark bize gelmişdi sınavlar için kız bu çocugu 1-2 kere mi ne gördü bana bu çocugun ismi ney faland edi sebebini sordugumda galiba ondan hoşlanıyorum faln demişti. şimdi oturup düşünüyorum sen kıza ilgi göstermessen gider tabi boşver diyorum kendi kendime
00 Yorumla
+1 yılKimseyi üzecek birşey yapmamaya çalıştım şu yaşıma kadar.
Bana yaşatan biri yaşadı, hatta geldi özür diledi.
Rüyasına girmişim, mahşerde beni arıyormuş, hellallik almak için.
Ertesi gün hepsini anlatıp özür diledi.111 Yorumla- +1 yıl
vayyy :))) süper
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtme bulma bulma dunyasi. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste. her basima kotu birsey geldiginde uzuldugumde dusunurum kime naptim diye. Ama ben bilerek kalp kirmam malimi esirgemem de icimde ne firtinalar kopuyor. onuda Allah biliyor :( kotu dusunsem bile o donup dolasip bana gelior
20 Yorumla
+1 yılEvet yaptım, karşılığını da misliyle gördüm ve görmeye devam ediyorum. Genç bile olmadığım çocukluk çağlarımdı, şu an büyük bir nedamet duyuyorum. Siz siz olun yapacağınız şeyleri bin kez düşünün, 1 kez uygulayın. Asla ve asla kul hakkına girmeyin, kimseden ah almayın. Şüphesiz ki Allah hem bu dünya da hem de ahirette bunun karşılığını size gösterir.
10 YorumlaEninde sonunda yaşarsın.
Senden çıkmazsa çocuklarından çıkar.
Kalp kırmak , birini incitmek bedeli ödenebilecek şeyler değil.
Karşı taraf affetse Allah yine soracak hesabını.
Rahat olalım :)20 Yorumla
+1 yılHata yapmamaya gayret gösteririm bu zamana kadar olmadı ama Rabbim bilir belkide benim farkında olmadan yaptığım bir hatayı birgün karşıma çıkarır. Eğer büyük bir hata yapmışsam inşallah bende yaşarım aynısını kimsenin kimseyi üzme hakkı yoktur bence üzülmeyi de göze almalıyız
00 Yorumlabir cocuktan ayrilmistim cok acı cekmisti. Yalvarmisti 2 yil pesimden kosmustu ve ah etmisti insallah sende ben kadar seversin aci cekersin diye. Sonra ben onemsemedim ama birini çok sevdim sonrasi iste o ayrilmasada cok uzmustu. Sonunda ben ayrilmistim ama ahı hep aklima gelir.
10 Yorumla
+1 yılefendimizin dediği gibi..
lh3.googleusercontent.com/.../...255D.jpg%20width=00 YorumlaEvet şimdi Anlıyorum ben ilk kız arkadaşımı terk ettim 4.5 yıl sonunda çok seviyordu beni onu terk ettikten sonra hiç mutlu olamadım terk ettiğim kız arkadaşım evlenmiş 2 çocuğu olmuş ben yalnızım tek başımayım ilahi adalet bir bedel ödüyorum bu hayatta hatamın farkındayım Allah affetsin beni
11 Yorumla
+1 yılBirine yaşattığım üzüntüyü hiç yaşamadım. Zaten kasten birini üzmek istemem. Ama muhakkak yanlışlarım olmuştur, ne zaman başıma bir sıkıntı gelse anlıyorum zaten bir yerde hata yaptığımı.
10 YorumlaKimsenin ahını alacak kadar büyük bir kötülük yaptığıma inanmiyorum. Bir insan benim bir dedigim söz yüzünden kırılsa dayanamam hemen gider onunla konuşur gerekirse özur dilerim.
20 Yorumla
+1 yılIlahi adalet derim. Ben hiçbir insani kirmadim uzmedim. Ama adaletin buldugunu biliyorum ve inanıyorum suphesiz. Onun icin birine birsey soylerken ve bisey yaparken ahini almayin. Alirsaniz muhakkak ettiginizi bulursunuz.
20 Yorumla
+1 yılBen yaşamadım çunki kimseye kotu şey yapmam.! Beddua bile etmem Allaha havale ediyorum bile demem ama ona rağmen bana yalattıklarını kendileride yaşadı.!
30 Yorumla
+1 yılseneler seneler önce beni çok seven sevgilimi terkederken kullandığım cümlelerin aynısını seneler sonra çok sevdiğim sevgilim tarafından terkedilirken birebir işittim
20 Yorumla
+1 yılevet ne yazıkki bu olayın kanunu terkedersin sonra başka birini seversin deli gibi o seni terkeder birini aldatırsın sonra başkası seni aldatır..
10 YorumlaBir kişiyi sever gibi yaptım ama daha sonra vicdan yapip sevmedigimi boşlukta olduğumu soyledim. Bana sadece "umarım imkansiz aşka tutulursun"dedi ve adını bile bilmedıgım o kadar inkansiz birine aşığım.
01 Yorumla
+1 yılHep yaşıyorum beni seveni sevemiyorum sevdiklerimde beni sevmiyor böyle zincirleme devam ediyor artık o zincir ne zaman koparsa o zaman yüzüm gülecek :)
10 YorumlaBana yapılmasını sevmediğim birşeyi başkasına yapmam
hulyaoztektasarim.files.wordpress.com/.../24.jpg42 Yorumla- +1 yıl
Bunu eksileyen agir keko
+1 yılYani birisine haksizlik yaparsan muhakak onu gorursun..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadım... bir kız beni çok sevdi.. Hiç ilişkim olmadı, arkadaş kalalım dedim, işi evliliğe kadar götürdü.. Kabul etmedim, 2 yıl peşimden ayrılmadı evime geldi gitti, evimde tatlılar yaptı, börekler, çörekler, annemi kendine sevdirdi, sonra kaybolup gitti.. Onun için ilk olucaktım, kabul etmedim. Beterini yaşadım...
01 Yorumla- +1 yıl
Beterini nasıl yaşadınız
+1 yılYaşadım hemde o kadar ağır yaşadım ki canımdan can gitti aman diyeyim öyle zor ki ilahi adalet yaşattığının 10 katınıda yaşıyorsun...
20 Yorumla
+1 yılALLAHın terazisi hiç şaşmaz kim ne haksızlık yaptıysa burnundan fitil fitil çıkıyor acısı.
20 Yorumla
+1 yılValla ben o bedeli çok pis odedim. O günden beri birini uzucem diye aklim cikar.
10 Yorumla
+1 yılAh o merhamet yok mu merhamet. Pek kıyamam ya çok kötü bişi yapmadıkça affetmeyi ya da umursamamayı severim. Önemsediğimi belli etmem daha çok keyif alıyomuş gibi gelir.
00 Yorumla
+1 yılbirine üzüntü yaşatmaktan kastınız, yani kız kardeşimin elindeki dondurmayı almak gibi bişey mi? yoksa bir kızı kendine bağlayıp yarı yolda bırakmak mı?
02 Yorumla- +1 yıl
bir erkek bir kıza ilk bakışta cinsel isteklerine göre bakar ve bunu bütün dünya inkar eder... zaman içerisinde kafanı kullanıp cinsellikle beraber kendinide sevdirmeyi başaramamışsın. ya da aradığı şey sen değilsindir yanılmıştır. bir erkeği 2 güzel sözle tavlamak mümkündür. sen işini bilmiyorsun. isterse sana elini sürmesin, aldatsın ama sen kendini sevdirirsen bir arkadaş olarak bile ömür boyu senle yaşamayı seçebilir bir erkek. bn kimseye üzüntü yaşatmadım aksine seni sevmiyorum ama ayrılmıcam üzülme dediğim için açık sözlülüğümden dolayı bir çok kız benden nefret etmiştir...
yaşamaktayım. ne yaşattıysam aynılarını.. artık ilahi adalete en çok ben inanıyorum. bir insan yaşattığını yaşamadan ölmez bunu bizzat anladım. dersimi aldım.
01 YorumlaBenimde üzdüğüm oldu. Çok üzüldüğümde oldu. Pişman olduklarımda, pişman ettiklerimde. Yaşattığımı yaşadığımda oldu. Halen kalıntısı kalan. Oluyor yani. Olacakta.
00 Yorumlaİsteyerek yaptığım bir şey değildi ama sonuçta kalbi kırıldı. Evet, istemeden de olsa yaşattım ve aynısını yaşadım. O affetti ama inşallah Allah da affeder
00 YorumlaÜzdüğün kadar üzülürsün diye bir laf var da ben ne kadar üzüldüysem üzmedim hep üzülen taraf ben oluyorum allasen rahat bırakın beni üzülmiycem banane artık çok mutluyum ki hahaha gyfudıjkf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzdum uzuldum. Hayatim bombkgeciyo yasamiyor gibiyim mutlu degilim. onunda oyle benim yuzumden dunyaya kustu sebebsiz yasar gibi sanki. Onu cok seviyorum mutlu olsun yeterki ben mutlu olmayayim yeterki duzgun bir hayati olsun. Icki icmesin. gendinden gecmesin sevsin sevilsin. cok uzgunum bilmeden uzdum. Allahim gunahlarini affetsin. Dogru yola cevirsin.:(((
00 Yorumla
+1 yılBu hayatta ne yaparsak yapalım üç katı bize geri döner. Tabi benim inancıma göre. O nedenle evet yaşadım.
10 YorumlaBen yasatmadim, fakat bana yasattilar.. Cok canimi yakti aci cektirdi birisi..
Ah ettim umarim tutar..10 YorumlaFazlasiyla yasadim valla. Hatta gittim sordum bana beddua mi ettin ben bu hallere geldm dye. Hep senin iyiligini istedim dedi. Cektirdgn kotu dusunmese bile allah yanina birakmiyo
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ve evet. O yüzden tekrar tekrar diyorum.
"Karma is a bitch!"21 Yorumla
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz. Eğer üzdüysen kırdıysan birgün mutlaka sende o kadar kırılırsın. Eden bulur hayat böyle..
00 Yorumlakimseyi uzmemegi tercih ederim. kimsenin ahı yerde kalmaz mutlaka bir gün pisman olup uzulen sen olursun
00 YorumlaBence ilk senin yasaman lazimki o uzuntuyu birilerine yasatasin. Ve bu kan davasi gibi uzayip gidiyor evlenene kadar..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç kimseye kendi taşıyamacağım yükü başkasına yüklemedim... dolasıyla üzüntü çektim ama kendi yaptıklarımdan değil.. yapılanlardan
00 Yorumla
+1 yılHiç kimseyi bilerek çok üzmedim ama sanırım yaşadım..
10 Yorumlailahi adaletin bana yansıyıp yansımadığını hep kontrol ederim. Bazen bana da uygulandığını görürüm
10 Yorumla
+1 yılTabiki. Kime ne yaşattıysan onu yaşarsın aynısını yaşamadan ölmezsin ne ekersen onu biçersin gibi düşünün
00 Yorumla
+1 yılNe birini üzmek ne de üzülmek isterim buna özen gösteriyorum
10 Yorumla- 01 Yorumla
Evet aynı yasattigim bisileri yasadim. Meger ne kadar kötüymüş hatta bn daha ağırını yapmisim baskasina sonra cok üzüldüm ama fayda etmez tabi
01 Yorumlabana haksızlık yapan ya da benden borç para alıp vermeyenler büyük belalarla karşılaştılar birine para verdim halen alamıyorum babası kanser oldu diğeri araba kazası geçirdi hakkımı yiyen patronlarım iflas etti
01 Yorumla
+1 yılYasattigimi dusunmuyorum. Ama emin degilim. Ben bisey yasadim. Birisi bana cok-gunah ve cok yanlis yapti. Ama ben bilibiliyorum ya İlah-i Adalet diye bir şey var. Elbet bana yasattiginin bedelini odeyecek. ALLAH büyük çok büyük!
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Şöyle söyliyim. Kimse vazgeçilmez değil bu hayatta. Dolayısıyla hiçbirşeye şaşırmayın. Yeri gelir üzülürsünüz yeri gelir sevinir. Evet yaşadım.
10 Yorumla
+1 yılBen çok yaşadım malesef. Kötü bir durum ama kendimi sorgulamaya başladım benim başıma gelince aynısı
10 YorumlaBirine ne yaptıysam bir başkasından aynı muameleyi gördüm.. ilahi adalet...
10 Yorumlayaşamaz olur muyum hiç. Attığın kazıklar ters döner. Bir yerine girer bu dünya böyle döner..
10 Yorumla
+1 yılAynısını yaşadım da aynı mıydı ağırlığı bilmiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
görünüşte öyle
yediğin hurmalar günü gelince tırmalar tecrübe ile sabit...
11 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen.
+1 yılBirinin kalbini kırarsan daima onun acısını çekersin. Bu bir kader değil bu bir kuraldır.
10 YorumlaBöyle birşey yaptıysan Allah pişmanlığını üzüntünü görsün İnşallah sana aynısını yaşatmasın.
10 YorumlaBir kızla dalga geçtim beni çok sevmesine rağmen ben duygularıyla oynadım birlikte olup kullanıp attım sonra bir kıza aşık oldum aşık olduğum kız da bana aynı acıyı yaşattı benim kadar yapmasa da yaşadım.
00 Yorumla- Devamını Gör (271)
Devamını Gör(316)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem