Sağlık Will Smith'i bu hale getiren pandemi, size neler yaptı😂? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kendisi "Hayatımın en kötü dönemindeyim." diyor.Ben 5 kilo aldım 🙈 ama azmettim, vericiğim. Diyet için artık pazartesiyi beklemiyiciğim, izci sözü 👍🤪😂 Will Smith'i bu hale getiren pandemi, size neler yaptı😂? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YASİN6658 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adamın yaşı babanla yaşıttır yine iyi sadece vücudu pump değil 1 0 Yorumla
TokyoRioxL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Agzinin suyunu topla🤣 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Vücut kası gelişirken, beyin kasından fire verilmiş galiba Yorumla TokyoRioxL +1 yıl Birşey derdim ama kadin olmana saygimdan demiycem👍 Yorumla Soran +1 yıl Başta nezaket gösterseydiniz zaten o cümleyi duymazdınız ama teşekkür ederim en azından sonraki tavır için 😏 Yorumla TokyoRioxL +1 yıl Kötü birsey demedim ki agzinin suyunu topla dedim bunun manasi belli zaten cok abarti tepki verdin bukadar ters biri olduguni bilsem soylemezdim guler gecersin diye dusundum kusura bakma benim malligim bilemedim:) Yorumla Soran +1 yıl Tersim 😏No problem neyse formda kalabilmeyi başardığınız için tebrik ediyorum. Yorumla TokyoRioxL +1 yıl Teşekkürler o sizin formlulugunuz (güzelliginiz) diyim bari:)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adamın yaşı babanla yaşıttır yine iyi sadece vücudu pump değil
Spor alt yapısı olduğu için evde devam ettim..
Agzinin suyunu topla🤣
Vücut kası gelişirken, beyin kasından fire verilmiş galiba
Birşey derdim ama kadin olmana saygimdan demiycem👍
Başta nezaket gösterseydiniz zaten o cümleyi duymazdınız ama teşekkür ederim en azından sonraki tavır için 😏
Kötü birsey demedim ki agzinin suyunu topla dedim bunun manasi belli zaten cok abarti tepki verdin bukadar ters biri olduguni bilsem soylemezdim guler gecersin diye dusundum kusura bakma benim malligim bilemedim:)
Tersim 😏No problem neyse formda kalabilmeyi başardığınız için tebrik ediyorum.
Teşekkürler o sizin formlulugunuz (güzelliginiz) diyim bari:))
Hiç sorma tombulumda gül oya olduk
Yeni hali daha seksi bence