genelde kuvvetli baş ağrısı , baş dönmesi , duruma göre bulantı ve kusma bile olabilir.. veya tüm vücutta kaşıntı krizi , tüm vücutta batma hissi krizi , veya titreme krizi.. bunlardan bir veya bir kaçı varsa.. ve özellikle kriz diye belirttiğim şeyler varsa da ciddi derecededir.. resmen haşlanmış demektir o insan..
mide bulantısı, halsizlik.. İstanbul dan çeşmeye gittim arabayla.. otele yerleştikten sonra sahile indim ve yorgunluktan uyuya kaldım güneşin altında.. :)
Çok yaşıyorum yaa ilk belirtisi çok fena baş ağrısı sonra burun akıntı bazılarının sindirim sisteminin bozulmasına da neden oluyor. Yani gereğinden fazla ihtiyaç yapma gibi
Güneş çarpmasını en iyi anlamanın bir yolu var ağzına şeker al eğer tadı acı geliyorsa güneş çarpmış demektir. Belirtileri: mide bulantısı, kusma, baş dönmesi, yorgunluk
Madensuyu 2 tane Serum etkisi yapar vücuda Hatta uzun süre sıcakta çalışılacaksa çalışırken veya öncesinde içmekte fayda var. Belirtileri Ateş basması, bunalma, baş dönmesi, dengesizlik, susama, halsizlik