Biontech aşısı olanlara şunu sormak istiyorum, aşı sıram geldi ve ben Biontech polikliniği için randevu almaya çalışınca benden inaktif aşı onayı istiyor yani inaktif aşı Sinovac aşısı oluyor. Hani acaba sistemsel bir sorun mu yoksa Biontech aşısı mı yok hastanelerde onun için mi? Bilen birisi yardımcı olursa çok minnettar olurum. Kaç zamandır bu aşıyı olmak için bekliyorum...
biz de öyle 1 aydır ailem için sinovac randevusu almaya çalışıyoruz yok. Sinovac aşı yok sanırım oysaki 10 milyon geliyordu mayısta ne oldu onlar anlamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sistem den olabilir , gittiğinde sinovac derlerse olmazsın.
Bunu ben de düşünüyorum ama Sinovac olmak isteyen insanlar da var işte onların hakkını yemek istemiyorum...
Zaten başkasına yaparlar , hak değil , sana sıra geldiyse zaten aşılama bitmek üzere.
Yok bana sıra baya önce geldi geçirdiğim bir hastalık yüzünden, yaşla alakalı değil yani.
Anladım , geçmiş olsun. Kronik mi rahatsızlığın😔
Atlattım ama bağışıklık sistemiyle ilgili bir hastalık olduğu için öncelikliyim yani... teşekkür ederimmmm... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ok. Tekrar geçmiş olsun.
Biz de anneme sinovac için randevu arıyoruz bulamıyoruz her ilde başka asi mi var acaba bizi de biontece yönlendiriyor
Ay hiç bilmiyorum ya, sistem çok karışık geliyor bana... çok geçmiş olsun bu arada
biz de öyle 1 aydır ailem için sinovac randevusu almaya çalışıyoruz yok. Sinovac aşı yok sanırım oysaki 10 milyon geliyordu mayısta ne oldu onlar anlamıyorum.
Asi kol acitiyor cok fena
Doğrudur ama buna hazırlıklıyım sanırım...
2 gun agridan duramadi
Geçmiş olsun...
Aşı ay sonu geliyor sinovac olucaksan ol.
Ben oldum bişi olmuyor