Evet sordum. Karmakarışık bir ruh halindeyim. Düşünmem gereken şeyler, vermem gereken bazı kararlar var bu yüzden yorgunum biraz. Ama iyi olacağım çok daha iyi.
Gün bitince sormayı denedim de, çok huysuz olduğu içindir cevap bile vermeye tenezzül etmedi galiba 😏 şaka bir yana şu sıralar hangimiz iyiyiz ki? Ülkece psikolojimiz uçup gitmiş durum da 🙃
Nasılım diye sorma gereksinimi duymuyorum çoğunlukla, bazen cevap vermekten endişe duyuyorum acaba gerçekten iyi miyim diye.. Genele bakarsak iyiyiz.. Keyifli geceler..
Yaklaşık 1 senedir sabah kalktığımda ilk yapmaya çalıştığım şey bu. Birşeyler yapmak istiyorsam önce kendim iyi olmalıyım çünkü. Güzel soru tebrikler. inşallah farkındalık yaratır.
şu an kendime soruyorum ve huzursuzsun cevabını veriyor. Sağlık olarak çok şükür iyiyim ama mental olarak huzursuz. Herşeyin geçtiği gibi buda geçecek sadece zaman.
Kendime nasılsın diye sormuyorum çünkü nasıl oldugumu bilsemde iyi ya da kötü bisey değişmiyor kötüysem aa daha iyi olmalıyım demiyorum çünkü bunun benim elimde olmadıgını cok iyi biliyorum.