Bir kaç ay öncesine kadar vardı ve hoşuma giderdi ama yalnız yaşadığımdan beri herkese soğuk yapıp çağıranların telefonunu bile açmıyorum çünkü içimden öyle geliyor şu an sorsalar hangisi daha iyiydi diye kesinlikle şu an ki halim derdim. 26 senem etrafım kalabalıkla geçti, eğlenceli olsa da farkettiğim bir şey var ki eğer arkadaşlarınız iyi bir işe ve ya bir aile babası değilse size sadece engel olur ilerleyemezsiniz ve soracak olursanız arkadaşlarınızla az buluşun ama kaliteli vakit geçirin.
Etrafımda nasıl olduğumu merak eden hiç kimse yok. Önceden bir ailem, geniş bir sosyal çevrem vardı. Fakat hayatımda olan insanlar, nasıl olduğumu merak etmeyecek kadar önemsiz birisi gibi görüyorlardı beni. Bu yüzden ailem dahil hiçbir insan ve sosyal topluluk, beni tam olarak tanıyamadı.
Açıkçası bende nasıl olduğumu tam olarak bilemiyorum.
Aslında bir insan, "Nasılsın?" sorusuna verilen cevabın asıl anlamını çözebilirse, bence o insanı tamamıyla anlayabilir, ya da tanıyabilir.
Bir insan, "Nasılsın?" sorusuna verilen cevabın asıl anlamını davranışlardan, ses tonundan, göz bebeklerinden ve mimiklerinden anlayabilir. Bu şekilde karşıdaki insanı anlamak için bir yol açılabilir.
Tam olarak anlatmaya çalıştığımı yazıya dökemedim. Umarım anlayabilirsiniz.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Evet var.. İnsan ayrı bir mutlu oluyor biri kendisini merak ettiği zaman.. Oysa basit bir soru fakat yine de mutlu edip anlamlı hale getiriyor insanın gününü.. İş arkadaşın, ailenden biri, sevdiğin insan sıfatı önemli değil aslında.. Keyifli günler.. Umarım bugün sen de iyisindir 😊🍀
Halimi hatrim sormak icin sriyorr sandigim meger kendi sacma sapan hayatini anlatmak icin aramis ben de beni özledi sanmistim suratina kapadim telefonu