2 kere ameliyat oldum makattan ameliyat raporu almıştım doktorlardan
Raporu askere götürüp göstereyim mi
Yardımcı olun lütfen orda revir varmış orada sıkıntılarını söyle diyorlar yinede ilgilenirler mi benimle
Raporu askere götürüp göstereyim mi
Yardımcı olun lütfen orda revir varmış orada sıkıntılarını söyle diyorlar yinede ilgilenirler mi benimle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Amacın ne. Çürük mü almak yoksa orda gerekli tedaviyi mi olmak. Anlamadım tam
Abicim çürük falan almak değil benim endişem şuandada sıkıntı cekiyorum ordan antibiyotik kullanıyorum doktor apse olmuş dedi ilaç yazdı bakalım
Ama askerlikte eğitim görecez sonuçta bide ben en son ki ameliyatı 3 ay önce oldum kıl dönmesinden korkum yokta yani ne bileyim sıkıntı ceker miyim endişesi var işte bu şeyden
Ben amacın çürük demedim. Sorun neyse ona göre yorumlamak için sordum. Problem yaşamazsın. Revire gerek duydukça çıkabilirsin. Sonuçta ortada ameliyat var. Bizim birlikte asker yoktu komutan baş ağrısı vs götürmezdi hiç revire. Ama birkaç çocuğun ameliyatı ve ciddi problemleri vardı her hafta revire giderlerdi. Sistemde gözükür zaten. Ama Raporunu götür yine de yanında kalsin. Eğer eğitime engel bir durum varsa zaten revirden rapor vs yazarlar. Korkmana gerek yok. Yeri gelir eziyet ederler ama yeri gelir ailenden çok düşünürler. Yalnız pasif kalıp da durumunu anlatmazlik yapma. Gider gitmez çavuşlara şöyle revire çık.
Tabi öyle yapcam abi derdini söylemeyen derman bulamaz kendimi ezdirmeyeceğim
Ayrıca rapor alma durumun olabilir. Muayene olmadıysan belirt muayenede. Gidersen de revirde belirt. Kıl dönmesi zaten erken terhis için yeterli sebep. 2 3 ay olmuş. Bi ihtimal olabilir rapor
Erken mi tezkereyi alırım harbi mi abi
Gidecem abi korona testi oldum artık geri dönüş yok zaten ben bu sıkıntı yüzünden askerliğimi 2 kere ertelettim normalde taaa Kasım’da gidecektim yerim yurdum belliydi erteletmesem şimdiye geldiydim bittiydi bile neyse vardır bundada hayır
Orda olsaydin ameliyatı erken tezkere alırdın. Ama artık öyle bir şansın yok. Rapor alabilirsen birkaç hafta geç gidersin ya da birkaç haftalığına evine gelirsin izne. Tabi 2 3 ay olmuş ne olur bilemem. Ameliyatın zaman aşımı vs vardır belki. Doktordan öğren net şekilde. Benim devrem benden 1 hafta sonra çıkması gerekirken kıl dönmesi oldu benden önce bitirdi. 3 hafta kadar erken bitirdi
Bak gene hatırlattın bana S. rfsizi. Her gün görüntülü arayıp mangal keyfi yaptığını gösteriyordu dmbük
Bazıları anılarıyla bazıları analarıyla anılırmış😂
Öyle kardeşim 😅 takılma sağlığa. Ailenden iyi bakarlar kritik konularda
Aynen abi doğru diyorsun takılmamak gerek yoksa böyle düşünürsek ne Şafak geçer nede psikoloji
Biz Emirler’e uyalım yeter
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!