Beyler bayanlar öncelikle şundan bahsetmek isterimki bu sonuca yaptığım şeyleri tam 5 kere daha kontrol ettikten sonra vardım mesela evde mutfağa su içmeye giderim suyumu alır içerim musluğu kapatırım sonra musluğu kapattımmı diye 6, 7 kere kontrol ederim bu tüptür ışıktır evin kapısıdır içinde geçerli, ayrıca hiç sinirli olan biri değilimdir fakat hiç sinirlenmeye sebeb olmicak yerde ani bir sinir patlaması yaşıyorum ama kendimi kontrol ediyorum kimseye zarar vermiyorum hatta çoğu zman göstermiyorum bile. Gerçekten artık ciddi hir sorun olmaya başladı elimi 5 kere yıkıyorum
Abdest alırken kolumu 2 dk dan uzun süre yıkıyorum acaba kuru yer bıraktımmı telaşıyla hatta bazen oluyroki 1 dk önce yaptığım şeyi unutuyorum mesela annemin bana verdiği cüzdanı masaya koymuşum ama brn cüzdan aldığımı dahi hatırlamıyorum önemsemediğimden diyebilirsiniz fakat sorun şuki cüzdanı ben istiyorum annemden b12 değerim normal, kan değerlerim iyi, yani bi sıkıntım yok bilgili kişi varsa cevağlayabilirmi veya sizdede böyle olay var mı?
Abdest alırken kolumu 2 dk dan uzun süre yıkıyorum acaba kuru yer bıraktımmı telaşıyla hatta bazen oluyroki 1 dk önce yaptığım şeyi unutuyorum mesela annemin bana verdiği cüzdanı masaya koymuşum ama brn cüzdan aldığımı dahi hatırlamıyorum önemsemediğimden diyebilirsiniz fakat sorun şuki cüzdanı ben istiyorum annemden b12 değerim normal, kan değerlerim iyi, yani bi sıkıntım yok bilgili kişi varsa cevağlayabilirmi veya sizdede böyle olay var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil