Ağır bir psikolojik, ruhsal hastalığa sahibim?

Varolduğumdan beri benimle olan bir hastalığım var sanki ruhum yok gibi şiddetli depresyon ve obsesyon hastasıyım 22 yaşındayım 22 senenin 1 saniyesinde bile iyi hissetmedim aşırı ama aşırı derecede ruhsal olarak sınanıyorum yeter artık! Dayanamıyorum neden yaratıcı yarattığı varlığı bu kadar ağır ve dayanılamayacak kadar devasa bir hastalıkla sınar ki? Ona defalarca yalvardım dualarıma neden hiç karsılık alamadım ya da neden daha bebekken ve hatta o çocukluk masumiyeti yıllarımda bana işkence ve acı veren bu hastalığı ruhuma hapsetti? O yaşta günahım neydi? Köyde hiç arkadaşı olmadan yaşayan ilgisiz fakir bir ailede büyüyen doğum günü hiç kutlanmadı diye başkalarının çocuklarımdan kalan peluş oyuncak bebeklerle doğum gününü kutlayan kimseye zararı olmadan yaşayan ve hala da öyle olan o küçük günahsız kız çocuğuna ne oldu? Neden tanrıdan bu kadar ağır bir darbe yedi neden tüm bu ruhsal hastalıklar? neden bu işkence? neden bu intihara teşvik edecek canıma kıyacağım kadar ağır ruhsal hastalıklar? Kısacası neden ben?
Ağır bir psikolojik, ruhsal hastalığa sahibim?