nasıl geçecek bu kalınlaşma ya
ne spora ne diyete hevesim kalmadı
ne spora ne diyete hevesim kalmadı
Bel bölgesi inceltme egzersizleri:
Kardiyo egzersizleri
Kardiyo egzersizleri ve vücut geliştirme egzersizleri kasların güçlenmesini sağlar. Kas hacmini artırır ve yağların daha hızlı yakılmasını sağlar. Ayrıca metabolizmayı da artırır. Kardiyo egzersizleri daha hızlı kalori yakılmasını sağlar. Haftada 3 yad a 4 gün düzenli olarak kardiyo egzersizi yapılmalıdır.
Bel yağlarını eriten egzersizler en etkili çözümdür. Sadece beslenme düzenine dikkat edilmesi bölgesel yağlardan kurtulmaya yetmez. Aerobik egzersizlerinde özellikle beldeki kasları çalıştıran egzersizlerin yapılması önerilir. Haftada 4 gün pilates ve fitness egzersizlerinin yanı sıra her gün düzenli olarak 30 dakika egzersiz yapılması önerilir.
Su tüketimi
Su tüketimi kilo verme sürecinde son derece etkilidir. Her gün 3 litre kadar su tüketilmelidir. Su, yağların daha hızlı yakılmasını sağlarken aynı zamanda genel sağlık için de faydalıdır. Suyun yanı sıra taze sıkılmış sebze ve meyve suları da tüketilebilir. Ancak hazır meyve suları tüketilmemelidir. Bu tür içeceklerde yüksek miktarda şeker bulunur.
Cevap
2Cevap
Sana acilen Chloe Ting egzersizlerini öneriyorum.
herkes diyo ama valla o kadar üşeniyorum ki :D
Kadın mükemmel egzersiz programları ve challangelar hazırlıyor. Kesinlikle yapmanı öneririm. Bende 2 weeks abs challange başladım (iki haftalık karın kası).
ne kadar oldu başlayalı bi fark görülüyo mu bari ya
Bugün üçüncü günüm. Ama ben düzenli olarak zaten spor yapıyorum Chloe nin egzersizlerini yapıyorum. Ama bu sefer daha ağırlıklı daha disiplinli iki haftalık challangeını denemek istedim çünkü karın kaslarımı daha çok belirginleştirmek istiyorum. Aynı zamanda kiloda verdiren bir challange. Belin için kesinlikle öneririm. Herkes çok olumlu sonuçlar alıyor en az 7 cm incelen bile görmüştüm.
Diyet ve bir kaç kür karışımı
Yağ aldır o zman başka bir yol yok
Bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?