Sarı veya bazen kanlı geliyor. Ama iyi ki geliyor gerçekten çok fena rahatlıyorum. Bu neyden kaynaklı olabilir.
sorum çok iğrenç ama merakımdan sordum kusura bakmayın
sorum çok iğrenç ama merakımdan sordum kusura bakmayın
Çok sümüksü soru olmuş)))
Sarı olması bakteriel enfeksiyon ile süperenfekte olduğunun bir işaretidir. Eğer sürekli öyleyse sinusiz ( haymorit) belirtisi olabilir ve KBB uzmanına görünmenizde fayda vardır. Yok, eğer daha yeni olmuş bir olay ise, burnunuzu sık-sık açık tutmanız gerek ( eczanelerden deniz suyu alıp, 4-5 saat ara ile yıkamak lazım). Eğer yıkamazsanız bu sefer gece öksürükleriniz başlar. Kanamasının iki sebebi vardır; 1-sürekli tahriş olduğu için,
2- yabancı cisim kalmış olabilir (peçete gibi. ancak bunun için çok kötü de kokması lazım).
Bir de merakımdan soruyorum: sümüğü çektikten sonra yuvarlıyor musunuz?)))
Muhtemelen bir soğuk algınlığı geçirdiniz. Sarıyı gördüyseniz iyileşiyorsunuz demektir. Kan gelmesi de önemli değil. Muhtemelen hastalık süresinde, burun ya da geniz tahriş olmuştur. Bazen arada gelir öyle.
Çok rahatlatıyor ama. Hasta değilken de oluyor neden acaba
Geçen burnum kanıyırdu kanadı kanadı durdu
Temizliyim derken elime kan deydi alayım derken kanlı sümük gelmişti ondan bahsettim onu
Sonda yazdım
2 saattir kusamıyordum sayende hemen kustum teşekkür
Soru benimde midemi bulandırıyor ama merak ettim
Cevap
5Cevap
Sinizüt akıntısı o. Akması iyi bişey baş ağrın azalır, soğuk havalarda daha rahat olursun.
Evet geldikçe feci bir rahatlama oluyor ve ben buna hayret ettim ama hasta olmadığım zamanlarda da oluyor bana
Gözünü bile ağrıtabilir. Dediğin gibi hastalıkla alakası yok aslında
Kanlı olmasının nedeni kurumuş olması ya da burnunu fazla cizikliyorsan kan gelir
Rahatlamak adına lavaboda temizlerim düzenli olarak burnumu Bazen ondan da olabilir mesela kanadı kanlar aktı geçen burnumda
Kan sümük gibiydi bir çektim kan falan kalmadı anlamadım o yüzden sordum bu soruyu
bilmem doktora çıksan daha iyi bence
sinüzit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar