Annem okb hastası asla ondan izinsiz dışarı çıkamam bir şey yapamam bu durum sınavlarımı etkiledi napmam lazım?

Hep evde ders çalıştım aralıksız ve birden dışarı çıkıp sınava girmeye gittim o gün her şey çok karışıktı sanki herkes bana bakıyormuş gibiydi adresi karıştırdım son dakikalar yetiştim sınavda bile ya hoca bana bakıp ne kadar yavaş soru çözüyorsa derse diye düşünmeye başladım bian ortamdan huylandım evdeyken annem hep temiz olmamı isterdi o an ya elim pisse demeye başladım ve sonrası çok kötü oldu durdum ilerleyemedim nefes almakta zorlanmaya başladım nerdeyse sinirden sınav kağıdını yırtıp kendimi parçalayacaktım çok korktum sizce ben panik atak hastasımıyım o an sinirden elimi yüzümü bile yırtacaktım ama 2 seneme mal olacaktı hastaneye gidicektim önceden annem göndermedi kirli diye ama artık yapamıyorum sinirlendikce kendimi parçalamak istiyorum ve hep ağlıyorum hiç bir şey düzelmiyor
Annem okb hastası asla ondan izinsiz dışarı çıkamam bir şey yapamam bu durum sınavlarımı etkiledi napmam lazım?