ismimi soyadimi da değiştireceğim yeni bir aile, yeni bir hayat kuracam.
dolayısıyla iyi de geçse kötü de geçse ayrılacam bu evden, 2 aylık sürede çalışıp para biriktirmem gerekiyor. o zamana kadar hangi bölümü kazandığımı yalanını uydurmalıyim. iyi bir bölüm olsada bilinmesini istemiyorum ne meslek yaptığımı yapacağımı bilsinler istemiyorum.
şimdi önümde kısa ve hızlı karar vermem gereken bir süreç var her şeyi adım adım planlamalıyım.
benim şimdiki fikrim 4 yıllık kazansam bile 2 yıllık gibi söylerim 2 yıllık kazansam hiç bişi kazanmamış gibi ben çalışmaya karar verdim diyip yine para birikene kadar kalacam. sonra temelli çıkacam..
dolayısıyla iyi de geçse kötü de geçse ayrılacam bu evden, 2 aylık sürede çalışıp para biriktirmem gerekiyor. o zamana kadar hangi bölümü kazandığımı yalanını uydurmalıyim. iyi bir bölüm olsada bilinmesini istemiyorum ne meslek yaptığımı yapacağımı bilsinler istemiyorum.
şimdi önümde kısa ve hızlı karar vermem gereken bir süreç var her şeyi adım adım planlamalıyım.
benim şimdiki fikrim 4 yıllık kazansam bile 2 yıllık gibi söylerim 2 yıllık kazansam hiç bişi kazanmamış gibi ben çalışmaya karar verdim diyip yine para birikene kadar kalacam. sonra temelli çıkacam..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evi ateşe ver çık evden
İstanbul depremi olurda kurtulup gideriz
Bence o zor daha 3. Dünya Savaşı çıkacak
Aynen.
Ne gerek var bunlara
çocukluğumdan beri düzenli psikolojimi bozdular üstüne hic bişi olmamış gibi davranıyorlar cahil oldukları için yaptıklarının farkında bile değiller. bu gün bir aile hekimine gidiyorum bu yast bile sen psikiyatriyd görün diyor.
hayatıma mutlu anlarıma şahit olmalarını istemiyorum (evliliğe coluk çocuğa)
bu soya kurban olmayacam
Fazla kinlenmişsin sonun hayır olsun inşallah
kinlenmedim zehir gibi başka işi güçleri yok kafayı takmışlar. bana. babamın derid tasasi yok bütüngun evde. annem de millete fesatlık yapıyı dedikodu peşinde.
benim anlatma insnalara dediğim her şeyi anlatıyor. yanlışımı tuvaletimi ne biliyim bilinmesini istemediğim her şeyi.
şu an bir gariplik var babam iyi davranıyor iletişim kurmaya çalışıyor harçlık vermeyen babam harçlık vermeye başladı garip şekilde.
KORKUYORUM altından ne çıkacağını kestiremiyorum.
sınavı mi bekliyorlar gene büyük bir rezil etme planı içindeler mi yine o iğrenç mide bulandırıcı psikolojik siddet etkili konuşmaları mı olacak. yoksa o cok istedikleri evden atma isteklerini çok haince mi gerçekleştirecekler..
babam 4 yıl sonra köye göndermeyi teklif etti. çalışacak k
artık bitti köy hayatı falan diyen herif bi anda nodluysa gideceksen ona gore para ayarliyimi diyor. ne oluyor bilmiyorum ama cok dua ediyorum Allah'ım beni korusun diye
inanmıyorum psikolojini ne hale sokmuşlar bu olay baya ciddi anlaşılan geçmiş olsun
sağol da bu babam neyi planlıyor onu öğrenmeliyim. harçlık ne için verdin diyorum içimden geldi diyor yok ya.
bi de iş bul diye darlayan adam köye göndereyim mu kuzeninde orada diyor. garip şekilde ya bi sıkıntısı var Allah'a affettirmek için gönlünü temizliyor. çünkü yalnızca başı sıkışınca para veriyorlar veya iyi davranıyorlar.
şu an ya öyle ya da hakkımda bişi planlıyorlar sonu hayırlı değil. şu sınav tercih sonucunu nasıl bir yalan atayım diye planlamaya çalışıyorum. hangi şehirde bilsinler hangi şehirde olayım. onlara yakın olmasın pat diye gezme bahanesiyle yüzsüz gibi ziyarete de gelirler çünkü
Kıbrısa yetiyor puanım de git
çok mantıklı ama o boyutlu düşünmedim. oraya gitmiş gibi durursam çok boyutlu bir sey olacak artık kuzen akraba falan zaten yoktular da tamamen tek olucam hayatım boyunca.. ama değer.. teşekkür ederim
Ben kıbrısta okuyorum inan bana türkiyeden farkı yok neyse o baştan bi hayat olarak düşün
Kıbrıs düşünemüyorum çünkü henüz o boyutlu param yok dolayısıyla Türkiyed bir şehir de olacam ama başka bir şehirdeymiş gibi yansıtacam
Bursaya gel
düşünceler arasında... saçma sapan bir sehir söyleyip oraya gidiyor gibi yapıp asıl şehire gidip tamamen bitirecem iletişimi. inşallah o zamana kadar İstanbul depremi olurda gebrirler