Ya neden ağlayınca burnumuz akar şahsen ben ağlayınca gözyaşından çok burnum akar :D sizde de öyle oluyor mu , neden burnumuz akar?
Kankslar dalga geçmeyin cidden merak ediyorum.
Kankslar dalga geçmeyin cidden merak ediyorum.
Bütün olay "gözyaşı bezleri"mizde başlıyor. Bu bezler, üst gözkapağımızın hemen arkasındadır. Gözyaşlarımızı bunlar üretiyor. Çok üzgün ya da çok duygusal olduğumuzda gözyaşı bezlerinin etrafındaki kaslar geriliyor ve bezlerden gözyaşı salınmaya başlıyor. Bir sürü küçük tüpten geçerek yoluna devam eden gözyaşlarımız, son olarak alt göz kapaklarının iç köşesine ve buradaki deliklerden burun boşluğuna akıyor.
kulak burun boğaz okuması için gözde okuması lazım neyse okuyosan iyi hacı bırakma. s
Burun bir cok organla baglantili ayni zamanda gozumuz ilede
aglayinca burnumuz akar gozumuz sulanir
bir adam var bhrnuna su doldurup gozunden fiskirtiyo bu o baglanti
Ağlarken gözyaşı bezlerimiz harekete geçtiğinden, ağlarken genizimizden gözlere ulaşır. Genize kaçan gözyaşını da biz sümük zannederiz :D valla komik ama gerçek
Aynen ağlayınca burnumun akmasından çekiniyorum heleki burunda o hızla akışı bide peçete yoksa abo bndeki o kasmayı anlatamam :) :D
Cevap
25Cevap
Hakikaten neden akıyor benimde akar burnumu çeke çeke ağlarım hep :)
Ağlarken göz yaşlarımızın hepsını atamıyoruz gözün altındaki kanallarla buruna bağlanıp ordan akıyor birazı burnumuzdan akanda gözyaşıdır ztn.
sen niye bana yine mi sen diyip duruyosun :)
rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin o zaman çıkmıyor cevaplar
Gozden ince sivi akar bazi yogun sivilar burundan akar. Cunku yogun olmasi ve icindeki asit orani goze zaarar verir.. Diye dusunuyorum. Bende tam olarak bilmiyorum yani
Aynen he sırf bu yüzden bazı yerlerde rahat rahat ağlayamıyorum,,
ağlamak çünkü içinden geliyor.
ayrıca sen baya içten ağlıyorsun sanırım burnunu akıtacak kadar ne yapıyorlar anlayamadım
sen cvbını bulnca bizede söle harbi niye skr bide sogn dograrken neden aglarız :D
Kulak burun boğaz birbiriyle bağlantılı yavrum çocuğum evladım
harbi ya onu bırak mutluluktan neden ağlıyoz oda saçma
Çünkü burun gözü kıskanıyor ''ben senden daha fazla su akıtırım'' diyor ve salıyor :D
zaa :D
en iyi cevap sectiğin arkadaşın aynısını düşünmüştüm
Iceride kalmış soyut duygularimizin somut olarak belirtisi
bende merak ettim şimdi birde sınavlarda akıyodu benim :)
Fotoğraftaki sen isen senin gözyaslarinj bile icerim :) o derece şeysin tatlı yani :)
Ne kanksi? :) biras saf gibisin ama giyinmeyi biliyorsun bide fizik vAr eee daha ne olsun :)). İçimdeki canavarı uyandirdin. Nasil uyucam l*n ben
Sana saf dedigim icin nargilenin kozlerini bana basacak misin :) Ayrıca safta olsan senin sirtin yere gelmez ;)
Cook fantastiksin. Aynı cicisler gibi saf ve seksi :&&& oo
Farinks boşluğunda gözden akamayan yaşlar burun boşluğuna ilerler bu yüzden
gözden çıkan yaş yetmiyordur belkide.
Senin gözlerin burnunda olmasın :D
burnumuzda bize dayanamayıp ağlamaya başlar
Sümüklüsünüzde ondan :P
Yok benim akmaz ama 2 saat sonra hasta olur 2 gün evde yatarım :)
Daha fena olurum hiç cekilmem :) evimin kapısına tabela asarlar tehlikeli girilmez diye
O yüzden pek ağlamamaya bakıyorum :) zaten sizin tabirinizlede erkekler ağlamaz dimi
Biz duygusuzuz dimi? kadın ağlar, kadın hassastır erkeğin vur sırtına..
birden aklıma serenay sarıkaya geldı :D
hanı medcezırde aglarken sumugu akıyordu :D
ıste sen durum paylasınca geldı bıde zoom yapıyorlar yavas cekımde bohhhh :D
ahhaha :D
Demek ki senin sinirlerin farklı çalışıyor dostum
aglamadıgım için bilemiyorm :/
malesef :/ zorluyorum felan genede olmuyo
aglamak iyidir... sonra içinde dert oluyor
Aslında sümüklünün tekiyizdir
Yas fazla olunca burna gönderir
Sümük bezleri çalışır ondan.
Cunku agladigim icin :(