Pek yapacak bir şey yok çünkü sık sık burun sıkıştırarak silinir ise kan damarlarının yaptığı kanama nedeni ile burun kızarır kanın çekilmesi için burnu ellememek gerekir.
Ağlarken peçete veya elinle çok burnunu sıkma ve yavaş sil ondan olur ama herkes farkında değil bazılarında erken bazılarında geç geçer kızarıklık katana takma önemli olan kalbinin içi kızarmasın varsın olan burnun olsun demi ama...
Acil kizarikligi bebek pudrasi cok iyi gelir, kapatir, kizarikligi giderir ama dikkat et pudra tozunu nefes alarak icine cekme.. Krem istersen marka ismi veremiyorum, dedigim gibi reklama giriyor, , gidip kalita krem satan yerlerde arastirirsan özellikle üzerlerinde kizariklik icin diye yazar.
burnunu sertçe siliyorsan ondan kızarıklık geçmiyor olabilir ya da soguğa maruz kalıyorsun ondan da burun kızarır gerçi aglama ile burun kızarmaz burnun alakası yok çünkü ağlamayla göz kızarır
bilemedim ama beyaz tenli olmanız birazda kızarıklığı ön plana atıyor
bir kaç gün daha bekleyin burnunuza dokunmayın çünkü dokununca hemen kan topluyor burunda çok fazla kılcal damar bulunur o yüzden bazen durduk yere burun kanamaları oluşur
ağlarken kendinizi sıkıyor kasıyorsanız burundaki kılcal damarlar daralmış ve kanın geri çıkışını engelliyor olabilir bir kaç zaman sonra damarlar genleşir kan akımı normale dönünce düzelir diye tahmin ediyorum
çabuk atlatırsın umarım. böyle üzülmek doğal ama devam ettirmemelisin. üzülmeye devam etmek konuyu çözmez. yoluna hayatına devam etmelisin o durumu tölere ederek
Sinir olurum kendini beğenen insanlardan fotografa gerej yoktu dediğim gibi anlatsan anlardik böyle sanki kendi gostermek gibi geldi. Birde sevgilin olsaydim buralarda resim paylasmani istemezdim hoş değil teşekkürler
Hangi kızla aldatıyor onu bulucam sonra da hesabında durum yapıp ben aynı anda 2 kızı idare eden haysiyetsizin tekiyim yazicam sonra kızı etiketleyip bu da sevgilisi olan erkeklerle birlikte olan haysiyetsizin teki yazicam sonra da polise şikayet edicem çek senet işleri yapıyorlar